Psikolojim gercekten cok bozuk ve bir doktora gorunmem gerekiyor. Bu yil okulumdan mezun oluyorum arkadaslarim psikologa gidersem memuriyetimi etkiler memur olamazsin falan dediler bilmiyorum oyle bisey var mi?
Cevabın nedir?
+1 yılsacmalama bu ulkede yuzde 99 ınsan psıkolojık destek goruyor ılaclı tedavı cok agır sorunların olmadıgı muddetce sıkıntı yok ortalıkta psıkolojısı bozuk oldugu halde boyle yerlere gıtmeyıp ınsanlara zarar veren ınsanlar varken senın kendını bılıp de yardım alman mı sıkıntı olcak bosversene
40 Yorumla
Senin sağlık durumun her şeyin önünde gelir. Kendini rahat hissedeceksen git.
11 Yorumla
memuriyetini etkilemez. Memur olmadan once saglik raporu aliyorsun. Asil orada ki psikiyatr senin hakkinda karar verebilir. Saglik raporu aliyor iken senin psikopatlik derecesinde ve ya bipolar, sizofreni gibi memuriyetini etkileyecek unsurlara bakiliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani mesela ben simdi gitmis olsam paranoya veya sizofreni teshisi alsam veya ilac kullanmaya baslasam bu yil kpss ye giricem memuriyetime bir zarari olur mu yani gecmiste bu ilaclari kullanmis olmamin
Yavrucum ben psikoloğum anlatamıyorum bir türlü sizlere etkilemezzzz. Sen akıl hastası değilsin ki etkilesin memuriyetini. Aksine her sağlıklı insanın psikoloğa gitmesi gerekir ulen tek bu ülkede bu cinslik yarabbim çıldırmamak elde değil
03 Yorumla- +1 yıl
Ben psikyatre gittim anksiye dediler. Ücretli ögretmenim sorun olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
20Cevap
Arkaslar. bsy sorcam ve bu artik dayanilmaz hale geldi gidsem. mi gitmesem mi arasinda kaldim hep bir kac yildir pskolojik skintilarm var uyuyamiyorum sabhlara kadr asiri sinirlniyorum ve kndimi kaybediyorum gozum donuyor sinirlnince ve anormal olan hersry bana norml mis gibi geliyor yani birini oldursem mesela normlmis gibi geliyor surekli kafama bsyler takiliyor takintilim iyce artti surekli basim ariyor takintiliktan pskologa gitmm gerek biliyorum ama sicile geccek isime engel olcak die gidemiyorum ya da is bulamam gide gidemiyorum gitmezsem durum cok daha kotuye gidiyor nasil yapcam napcam bilmiyorum yardimci olurmusunu, ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBen psikiyatriye gittim herhangi bir ciddi hastalığım çıkmadı bikaç antidepresan kullandım bikaç ay sonra bıraktım, bilmiyorum ama sicilime falan da bir şey işlenmedi. Emin ol akıl ve ruh sağlığın şu an yapacağın bir işten daha önemli ve sanmıyorum asker ve polislik dışında bir meslek için sorun olabileceğini. Öldürmenin normal göründüğünden bahsediyorsun ve bu göz ardı edilemez bir sorun, lütfen kendini ihmal etme ve bir uzmandan yardım al 🥰
Soran+1 yılNerede çalışmak istiyorsun bilmiyorum ama bu sorunları çözmeden zaten çalışabilmen de zor, kendi iyiliğin için. Umarım hallolur en kısa sürede
+1 yılHahahaha niye inanıyorsun onlara aklın iraden yerinde olsa bile bazı çöküntüler yüzünden piskolğa gidebilirsin polisler, savcılar, hakimler bile piskoloğa gidiyorlar.
10 Yorumlayok öyle bişey kim dedi sana onu psikoloğa gidip gitmediğine dair rapormu isticekler nasıl tespit edicekler?
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık ya yok öyle bişey inanma... psikolog düşünceyle konuşarak tedavi eder ve çok iyi bişey.. asıl pisikaytrise gitme o ilaçla tedavi ediyor...
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var sanki siciline mi işletiyorlar? Asdf aldırma ya normal insanda gidiyor oraya
10 Yorumla
+1 yılmemur olunamadığını hiç duymadım sadece polis veya asker olmak istiyorsan sorun olur..
10 Yorumla
+1 yılasddasdas daha iyi gelir derslerine ne saçmalamışlar
10 Yorumla
+1 yılcanım gibi konuşmuşlar ne alaka memurlar destek alamamazlar mı hasta olamazlar mı
11 Yorumla- +1 yıl
Ks nin canım diye düzelttiği geri zkalı
Yok öyle bişey herkesin ihtiyacı var kardeşim git sen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır alakası yok bende devlet kurumunda çalışıyorum daha önce bende baya gittim psikoloğa 1 yıl kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yanı sicile felanmı işliyor psikologa gitmek?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl? he
Soran+1 yılBilmiyorumki
+1 yılinsan kendinin piskologudur kendini farketmen lazım piskologların aşırı derecede bir durum yoksa gerek yok
20 YorumlaNe psigologu be git Namaza başla hiç bir şeyin kalmaz
40 YorumlaHayır sadece bazı ilaçlar buna sıkıntı yapıyo. M. etme doktora bundan bahset ben memur olmak istiyorum. Kariyerimi etkilemeyecek ilaç ver de ilaç tedavisi önerirse
00 Yorumlamemur olmadan önce rapor istenir sağlam rapuru alırsan hiç sorun olmaz. ir çok istan destek alıyor
00 Yorumla
+1 yılöyle bir şey yok seni yemişler, kendini dahi iyi hissedeceksen hiç bekleme
00 Yorumla
+1 yılYetkiliere sormalisin arkilerinden kulak doldurma
10 Yorumla
+1 yılarkdasn dostn yok mu yaw senı anlyn bırnı bl bnce
10 Yorumla
+1 yılÖyle birsey yoktur bence
10 Yorumla
+1 yılalakası yok tbiki git ve kafanı rahatlat
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok canım ya ne alaka
10 Yorumla
+1 yılyok artık o ne saçma şey
10 Yorumlayok ya ne etkilemesi hiçbirşey olmaz
10 YorumlaYok ne akli gitlar var anlatamam takilma bunlara
10 Yorumla
+1 yılhemen git düzel geçmiş olsun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılNiye sorun olsun_
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne memuru olcan
10 Yorumlakim demiş olamazsın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026