Sizce psikoloğa gidersem ileride sıkıntı yaşar mıyım?

Çok kötü bir durumdayım yarın kpss sınavım var ama ağlıyorum sınav umurumda değil zaten psikolojik olarak iyi değilim diye çalışamadım annemden yıllarca dayak yedim üstümü yırttı çıplak bir sekilde disari atmaya çalıştı cinsel organımı cimcikledi kollarımı ısırdı tokatlar yastık ile bogmalar daha neler zorla kapatildim dayaklar ile açılmak istiyorum beni doveceklerinden korkuyorum babam lafa gelince seviyorum der ama 2 kelime konuşsam bağırır sus der ben yokmuşum gibi davranıyor annem beni dövünce kızmıyor bile doğru dürüst üstüne bana 1 lira bile vermiyor kızım regl oluyorum param yok ki ped alayım halbuki ilçenin en zenginlerindeniz ama babam 1 lira bile vermiyor cimrilik yapıyor sevdiğim cocuk hiç beni hic sevmedi hep hakaret etti tipime kiloma bir sürü hastalığım var tonlarca pukos hastasıyım düzenli adet olamıyorum bu yüzden 87 kiloya kadar çıktım odaklanamiyorum ders çalışamıyorum biri bana aileme zarar verecekmiş gibi hissediyorum her saniye korkuyorum insanlardan hayvanlardan her şeyden boğulacak gibi hissediyorum bir sevgilim olsun ona anlatırım diyorum ama kimse beni beğenmiyor bende kimseye güvenmiyorum psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama öğretmen olunca sorun olur mu ilerde ya da başka meslekte ve ilaçlar bana zarar verir mi
Sizce psikoloğa gidersem ileride sıkıntı yaşar mıyım?