Sizce psikoloğa gitmeli miyim?

Arkadaşlar 3-4 gün önce ciddi ilişki yaşadığım ve dolayısıyla çok sevdiğim erkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrıldık. Ben birşeylerden şüphelenmiştim bunu ona karşı dile getirdiğim zaman benden nasıl böyle bir şey bekleyebildin sana ne kadar aşık olduğumu görmüyor musun senden başkasını düşünememeyi geç sensizliği düşünemiyorum ben ki bu zamana kadar sana karşı olan sevgimi aşkımı göstermekte hiç çekinmedim sende biliyorsun seni ne kadar sevdiğimi nasıl bekledin benden dedi ben hala şüphe konusunda üstüne düşünce (bana inandırmak içinde elinden gelen herşeyi yaptı) bana bir şey söyledi çok zoruma gitti. Senin dedi psikolojin bozulmuş kafanda kuruyorsun dedi. İlk başta zoruma gitti ama düşününce neden gitmeyeyim psikoloğa ya bendeyse gerçekten sorun işte gittiğim zaman öğrenirim dedim. Bunu ona söyledim ben öyle bir şey söylemek istemedim lütfen öyle bir şey yapma gitme dedi ben kendimi kötü hissederim dedi. Tüm gururumu herşeyimi bir kenara koyup gidebilirim buna hazırım ama tıkandım kaldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gitmeli miyim gitmemeli miyim?

Sizce psikoloğa gitmeli miyim?