Psikoloğa gitmem gerekli mi?

Geçen sene bir arkadaş sayesinde deep web tarzı yerlere erişim sağlamayı öğrendim ve aylardır kafa kesme, i*kence, t*cavüz, kitle *mha tarzı videolar izledim ve bağımlısı oldum. Ara vermeye çalışsam bile izlemeden duramıyorum. Psikoloğa gidersem benim hakkımda kötü şeyler düşüneceğinden korkuyorum o yüzden gitmiyorum. Sonra fark ettim ki hislerim giderek ortadan kaybolmaya başladı ve insanlara karşı herhangi sevgi, empati beslememeye başladım hatta "sevgi nedir ki? Fedakarlık mı?" Gibi kendime sorular sordum. Son aylarda işler iyice çığırından çıktı ve aşırı derecede paranoyak olmaya başladım. Abimle gittiğim lokantadaki suyu içmeye tereddüt ettiğimi fark ettim. oda arkadaşımın yaptığı yemeği yemeden önce ona çaktırmadan dolapların içinde ilaç var mı diye kurcaladım ama beni anladı ve kendime gelmemi söyledi... Gördüğüm şeylerin gerçek olup olmadığı algılayamıyorum artık. Bu yüzden bazen oda arkadaşımın bu zayıf yönümü kullanarak beni manipüle edebileceğini düşünüyorum. Bazı günleri 2 kere yaşıyormuş gibi hissediyorum. O videoları izlemeyi bırakmam gerektiğibi söyleyebilirsiniz fakat bu benim için artık bir tutku olmuş durumda. Herhangi bir sosyal hayatım yok. Ne yapmalıyım
Psikoloğa gitmem gerekli mi?