Öğretmen adayıyım uzun süredir psikolojim bozuk farkındayım ve daha kötü olmasından korkuyorum bu yüzden psikiyatriye gideyim diyorum fakat meslek ve diğer hayatım için ilerde sorun çıkarır mı sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle düşün bence. İleride etki edecek bir şey varsa ve bu yüzden ihmal edersem ve bununla yaşamaya devam edersem bu sorun ileride öğrencilerime yansıyacak. Bir kere mesleğini etkileyecek bir şey varsa durum ciddidir. Eğer gitmez ve devam edersen çocukların suçu ne? Her şey fiziki şiddet değildir. Ben de öğretmen adayıyım. Her şey etkiliyor bir insanı bilirsin sen de. Dikkatli olmalısın önce kendin sonra çevren için
00 Yorumla
+1 yılhayır tabii ki de psikolog olarak söylüyorum. Allah aşkına okumuşsun kardeşim her gidene deli gözüyle bakmayınız. Danışmanlık almak için de gelen var. Hayatının bşr dönemi zor geçiyordur ilaçta destek olur.
02 Yorumla- +1 yıl
@Naturus psikiyatrik ilaç kullanmaya ihtiyaç duyan birini çocukların sağlığı için iyileşene kadar meslekten uzak tutmak toplum yararı için mantıklı bir karar.
+1 yılPsikiyatristler ilaç yazmaktan başka bir işe yaramıyorlar ve ilerde sorun olur senin için sicile işliyor anında ve her alanda karşına çıkar bu olay sana bir tavsiye psikiyatriste gitme asla ilaçtan başka bir faydaları yok filmlerde ki gibi değiller ona göre aldanma yani sorunun varsa bende psikolojiyle ilgileniyorum dinlerim.
00 Yorumla
Özel bir muayenehaneye git Sorun olmaz. Kayıtlar gizli tutulur bir sonraki görüşme için ve 3. Taraflarla paylaşılmaz. Zaten o bilgilerin dışa vurulması suç. Ve ayrıca özel muayenehanelerin bunun için bilgi girişi yapabilecekleri bir sistem de yok. Için rahat olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
16Cevap
Sana şunu söyleyebilirim ki sıradan bir özel sektör isinde bu ilaçları ve tadaviyi görenleri kimse ise almak istemiyor bir hafta önce başıma geldi devlet işinde daha sıkı denetlerler sanirim.
Ama illa da tedavi gorucem diyorsan özel doktora git ilaçlarını elektronik reçeteye yazdirmadan kullan o zaman hiç bı sıkıntı olmaz diğer türlü kullandığın bütün ilaçları ve gördüğün tedavileri ekrandan görüyorlar00 Yorumla
+1 yılPsikiyatrik bir rahatsızlığı olan psikolojisinin bozuk olduğunun farkına varmaz reddeder dostum. Ki bence sen buhranda bile değilsin gitmek istiyorsan psikoloğa git
00 YorumlaBence gitmelisin cünki sen piskolojik olarak sağlıklı olman lazımki cocuklarla düzgün iletişim kurabil. Doğan cüceloglu ve adem güneş in kitaplarından da faydalana bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBaskasinin adina git kardesin falan varsa ya da yakin akraban. Merak etme polis degil onlar kimlikteki sen misin degil misin diye bakmiyorlar
20 Yorumla
+1 yılYüzde yüz sorun çıkarır kesinlikle gitme ben yaşadım çünkü
13 Yorumla- +1 yıl
Askeri personel olacaktım heyet raporu vermediler 5 sene önce psikiyatri sorunu yüzünden. Gitme zaten psikologlar psikiyatri hepsi boş zararlı şeyler o verdikleri ilaçlar falan
Devlet hastanesine gidersen çıkar , özelde sıkıntı çıkmıyor.
00 Yorumla
+1 yılyazdığı haplar eğer çok ağırsa ismini öğren ve kendin ücretiyle al ama mg ı az ise problem olmuyor
00 YorumlaNiye çıkarsın desyek psikatrlar bile destek alıyorlar yani
10 Yorumla
+1 yılKırmızı reçeteli ilaç kullanmadığın sürece kariyerini etkilemez diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılPsikolojin bozuksa git muayne ol. Ilaç yazacak büyük bir ihtimal. Bozuksa git hiç bir şey sağlığından önemli değil.
10 YorumlaHayır. Gitmelisin. İleride daha kötü sonuçlara neden olabilir.
10 YorumlaAksine Olmaz git rahatlarsın verdiği ilaçlara dikkat et çok ağırsa kullanma derim araştır
00 YorumlaÇıkarmaz. Faydası dahi olabilir
00 Yorumla
+1 yıltam tersi gitmezsen sorun olur durumun ilerleyip calisman guclesebilir
10 Yorumla
+1 yılSorun olmaz merak etme
10 Yorumla
+1 yılİlaç yazarsa sıkıntı oluyor evet
10 Yorumlasanki türkiye de öğretmenleri kontrol eden sistem var da sorun olacak...
00 Yorumla
+1 yılMemur olamazsın sakın gitme
00 Yorumla
+1 yılNiye olsun sağlık herşeyin önünde
00 Yorumla
+1 yılEgitimcisin olur sonuçta
00 Yorumla
+1 yılÇıkarmaz niye çıkarsın
00 Yorumla
+1 yılben gittimm faydali oldu mu dersin cok degil 😊
02 Yorumla- +1 yıl
atarax prozac ya da serguel