Şu an 14 Haziran cumartesi ve 11 haziranda salona ilk defa gidip hocayla antrenman yaptım. 20 yaşındayım, 42-43 kiloyum ve hedefim 65 kiloya çıkmak, kum saati bir vücut. 1 Temmuz itibariyle haftada 3-4 gün spora gitmeye başlayacağım ve her gün 110 g protein, 95 g yağ, 319 g karbonhidrat yani 2571 kcal almayı düşünüyorum. Bu plan ile seneye ocak sonu-şubat başı gibi istediğim kiloya ulaşırmışım ama sağlıklı olur mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alırsın ama bu disiplini sürekli sağlayabilmen önemli. Kolay değildir. 65 kg hedefinse boyun uzun sanırım
hayır 1.57
Bence 65 kg zorlamaya gerek yok. Spor yapıp söylediğin gibi beslenirsen daha kısa sürede istediğin fiziğe ulaşırsın. Muhtemelen 65 gelmeden yeterli diyeceksin.
kaç kg yeterli olur ki bilmiyorum
50-55 civarına geldiğinde gayet güzel bir forma geleceğini tahmin ediyorum. Onun üzerine yavaş yavaş koyarsın. Sen bu düzende devam et kendine 65 kg diye bir hedef koymana gerek yok. Zamanla sana uygun olan kiloya ulaşırsın, bir sayıya gerek yok
ama göbeğimde belli belirsiz yağlanma var bulkta o gitmez galiba
Çok hafif kalabilir ama zamanla o da gider. Burada önemli olan bulkı temiz yapmak. (Dirty bulk yapmayacaksın) Sağlıklı yağlar kullan ve şekeri minimumda tut. Abur cubur ve fast fooddan uzak dur. Zamanla kilo aldığın halde vücudun bozulmaz. Spor yapacağını hesaba katarak söylüyorum bunları tabi
peki benim günlük-haftalık en fazla kaç kalori almam lazım, günde 2700 kalori iyi mi
2700 iyi. Fazlasını alabiliyorsan al ama tabi sağlıklı şekilde almalısın. Kalorisi yüksek ama sağlıksız besinlerle alıp vücudunu bozma. İstersen bu süreçte yardımcı olabilirim kendi tecrübelerimden
haftalık 20.000 yapsam
Olur. Hesaba fazla takılma. Kendine bir rutin oluştur ve o şekilde beslen. Her gün acaba bugün ne yesem diyerek hesaplamaya çalışırsan zorlanırsın.
yok makroları ve toplam kaç kalori etmesi gerekiyorsa bir de evde olan yiyecekleri chatgptye yazıyorum o öğün tarifleri çıkarıyor
Güzel chatgpt kullanman iyi olmuş. Artık bundan sonrası sana en kolay gelen ve sürekli tekrarlayabileceğin yemekleri belirlemek. Chat gpt çeşit çeşit seçenek sunar ama senin sürekli hazırda malzemelerin olmalı ki her gün baştan hazırlamaktan bıkıp süreci bozma.
evet bazen serpme kahvaltı gibi 10 çeşit yiyecek söylüyor hepsinden 10 g 20 g koy diyor gramajını az söylüyor. ben de ona göre birsürü yiyecek olmasın, karışık bir tarif olmasın kolay hazırlanabilir olsun falan diyorum ama sürekli aynı şeyleri yemek de sıkar
Haklısın. Karbonhidrat, protein ve yağ dengesini ayarlasan yeter. Zaten öğrenip alıştıkça kendi arasında kombine edip gramaj hesabı bile yapmadan ezbere ayarlayabilirsin. Proteinsiz öğün geçirme ama bence en önemlisi o
Bugün kaloriyi artırıp yedim o kadar çok yedim ki şiştim ne zormuş
Yiyebildiysen ne güzel. Bazen yemekle bakışırsın ama böyle böyle alışırsın zamanla o miktarlara
yiyebildim de zordu bir de tatsız tuzsuz geliyor şeker çikolata yok diye
doğal şeker de olsa bunlae gibi olmuyor
Zamanla normalin o olacak. Öyle olduğunda hissetmeyeceksin bile. Örneğin bana tavuk göğsü çok lezzetsiz geliyordu, şu an neredeyse her gün yiyorum normal geliyor
evet öyle olacak sonunda, neyse her gün meyveli ballı bir şey yaparım artık
Boyun kaç ve neden 20-25 kilo almak istiyorsun
Düzenli ve disiplinli beslenirsen alırsın. Ben aile evimde olmamama rağmen düzenim çok iyi olmamasina rağmen 2 ayda 7 kilo aldım
Hesapladım bu düzende de 1 ayda 3 kilo alınıyor
Besleme uzmanına danışmalısın
Alırsın