Sağlık Evliyken nasıl diyet yapılır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Açlıktan ağız kokusu olur sonuçta Bekar olduğum için kolay diyet yapıyorum ama evlenince zor değil mi? Evliyken nasıl diyet yapılır? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Andromeda_Galaksisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ee sende yemen'e icmene dikkat et hiç diyetle uğraşma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kilo almaya meyilliyim Yorumla Andromeda_Galaksisi 1 yıl İştah var diyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Diyet listemi eşim hazırlıyor yani sıkıntı olmuyor sağolsun biraz uğraştırıyor ama 0 19 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ki benim diyet bol yemeli bir yetti Hani diyetler illaki duracak diye bir durum yok ben bol bol yememe rağmen bir ayda 10 kilo verdim Yorumla Soran 1 yıl Açlıktan ağız kokusu? Yorumla Soran 1 yıl Nasıl oluyor bol yemekle kilo vermek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Acıkacak bir durum söz konusu değil ki zaten günde ara öğünlerle beraber 6 öğün yiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağız kokusu diş sağlığından veya mide rahatsızlığındandır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben diyetisyen eşliğinde kilo verdim dilersen listemi atabilirim bulabilirsem tabii Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim günlük diyet listesini yazabilirseniz sevinirim 1 günde ne yemekler yediğini merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir dilim peynir5 zeytinBir buçuk dilim ekmek tam buğdayDomates salatalık Bunlar sabah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ara öğün 3 cevizÖğlen 100 gram köfteBir dilim ekmek salata Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ara öğün bir meyveAkşam 3 kaşık sebze 1 kase yoğurt ve yine yatmadan son öğün bir bardak yoğurt veya süt Tabii Bunların hepsi yağsız ve tuzsuz tuzu çok az olacak Yorumla Soran 1 yıl Ben bunlarla doymam ki çok az değil miTeşekkür ederim denemeye çalışacağım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu bir günlük her gün değişiyor doymazmsn ben bitiremyrm Yorumla Soran 1 yıl Ben ekmeksiz doymuyorum günlük 2 dilim ekmekle de doymuyorum neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her öğün 1.5 dilim var bende öyle en sevdiğim ekmek yoğurt siyah zeytin Yorumla Soran 1 yıl Ama ben şu an evdeyim yani kpss çalışıyorum Spor yapacak zaman yok Sen spor yapmış mıydın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haftada 4 gün hızlı tempo 45 dk yürüyüş Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek iyi geceler kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler hayırlı sabahlar Yorumla
Kaanj34 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Boyun kilon ne ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 162 boy 59 kilo Yorumla Kaanj34 1 yıl Yaşın kaç peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ee sende yemen'e icmene dikkat et hiç diyetle uğraşma
Kilo almaya meyilliyim
İştah var diyorsun
Diyet listemi eşim hazırlıyor yani sıkıntı olmuyor sağolsun biraz uğraştırıyor ama
Ki benim diyet bol yemeli bir yetti Hani diyetler illaki duracak diye bir durum yok ben bol bol yememe rağmen bir ayda 10 kilo verdim
Açlıktan ağız kokusu?
Nasıl oluyor bol yemekle kilo vermek
Acıkacak bir durum söz konusu değil ki zaten günde ara öğünlerle beraber 6 öğün yiyorum
Ağız kokusu diş sağlığından veya mide rahatsızlığındandır
Ben diyetisyen eşliğinde kilo verdim dilersen listemi atabilirim bulabilirsem tabii
Teşekkür ederim günlük diyet listesini yazabilirseniz sevinirim 1 günde ne yemekler yediğini merak ettim
Bir dilim peynir
5 zeytin
Bir buçuk dilim ekmek tam buğday
Domates salatalık Bunlar sabah
Ara öğün 3 ceviz
Öğlen 100 gram köfte
Bir dilim ekmek salata
Ara öğün bir meyve
Akşam 3 kaşık sebze 1 kase yoğurt ve yine yatmadan son öğün bir bardak yoğurt veya süt Tabii Bunların hepsi yağsız ve tuzsuz tuzu çok az olacak
Ben bunlarla doymam ki çok az değil mi
Teşekkür ederim denemeye çalışacağım
Bu bir günlük her gün değişiyor doymazmsn ben bitiremyrm
Ben ekmeksiz doymuyorum günlük 2 dilim ekmekle de doymuyorum neden ki
Her öğün 1.5 dilim var bende öyle en sevdiğim ekmek yoğurt siyah zeytin
Ama ben şu an evdeyim yani kpss çalışıyorum
Spor yapacak zaman yok
Sen spor yapmış mıydın?
Haftada 4 gün hızlı tempo 45 dk yürüyüş
Teşekkür ederim
Ne demek iyi geceler kardeşim
Teşekkürler hayırlı sabahlar