Hayatımda zayıf olmak o kadar çok isterdim ki bebekliğimden beri kiloluyum zayıf bir insan olmak nasıl bir şey acaba, hipotroidim var, genetik romatizmam var, bronşitim var, o yüzden sıkı sporda yapamıyorum çünkü ağrım çok oluyor, diyet yapıyorum insülin direncim var ve ilaç vermiyorlar o yüzden de kilom direniyor, ameliyat olmak istiyorum, hem param çok yok, hem de ameliyattan sonra bana bakabilecek bir insan yok ve vücudumda bu kadar hastalık varken belki anlatamam bile ameliyatı napıcam arkadaşlar?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kalori düşür ve spor yap
boğazını biraz tutacaksın diyete başlayacaksın
Emin ol ben normal kilodaki insanlardan bile az yiyorumdur ama hipotroidi ve insülin direnci hızlı kilo vermemi engelliyor, 5 senedir beyaz ekmek, makarna falan sürmemişimdir ağzıma
gerekli uzmanlarla görüşmelisin bu kanser değil illaki bi yöntemi vardır
Ya böbrek üstü bezlerimde sıkıntı vardı cushing sendromundan şüphelendiler ama o test için ilaç veriliyor bende o ilacı içmek istemiyorum çünkü romatizmamdan kaynaklı böbrek değerlerim yüksek çıktı, doktor bana ağrı kesici falan her ilacı yasakladı çok kızdı hatta, ama o testi yapmadım diye bu seferde endokrinci ilgilenmedi insülin direncim yüksek olduğu halde bilerek ilaç vermedi ve devlette randevu çok zor düşüyor 2 aydır bekliyorum düşsün diye
Tek yapman gereken spor ve diyet
Yapamam diye bir şey yok az az az arttırarak devam edecen
Diyet yaparım onda sıkıntı yok zaten ama spor kolay değil benim için çünkü fmf ataklarına girince haraket bile edemiyorum ağrıdan
Sadece yürüyüş 6 dan sonra yeme bol su iç ekmeği kes sabırla devam et farkı gör
Ekmek yemiyorum zaten beyaz ekmeği 5 senedir ağzıma bile sürmemişimdir yediğimde tam buğday yiyorum ve 2, 3 dilim max, çok fazla hamur işi seven biri değilim tatlıyı çok seviyorum aşırı seviyorum ve zaten daha kilo almamın sebebi de 2, 3 senedir aşırı tatlı yemek oldu hayatımda bazı çok kötü olaylar oldu ve o stres beni baya üzüyordu vücudum serotonin için sürekli tatlıya abandı maalesef. Bazıları sigaraya bazıları içkiye bazıları da benim gibi tatlıya yöneliyor
Zaten beyaz ekmek, kurabiye falan ne yesem her zaman karnım şişiyor ve inanılmaz bir mide ağrısı karın ağrısı oluyor isteseydi yiyemiyorum hamur işi
Ozempic ilacını güzelce araştır doktordan tavsiye al bi bak bakalım
İyi de o iştahı kesen bir şey benim iştahım aşırı derece de yok, her kilolu çok iştahlı sanılıyor ama öyle bir şey yok hamur işi senelerdir yemiyorum ve dokunuyor sadece tatlı çok seviyordum onuda 2,3 aydır bıraktım hipotroidim olduğu için daha yavaş kilo veriyorum ve haraket çok etmiyorum, isteseydi edemem çünkü romatizmadan dolayı çok ağrı yaşıyorum kendimi zorlayınca, iştahlık bir sıkıntı yok ben oruçta full tutabilen bir insanım yemek çok aramam hele Fast food falan nefret ederim hiç sevmem kokusu tadı ve hepte dokunur zaten mide fesatı geçirirdim 1 dilim pizza bile yesem dokunuyor
yıllar önce kilo verseydin bu hastalıkları yaşamazdın
Hepsi genetik bunların fmf ne biliyor musun gen testiyle bulunuyor sadece ben zayıf olsam da emin ol hepsi olacaktı ve bir tane arkadaşım var kız 50 kilo ve o da fmf hastası bronşitte zaten sülalede astım herkes o da genetik, hipotroidi de genetik kuzenlerimde ve teyzelerde de var
tıp öğrencisiyim senden iyi biliyorum
fmf olmana rağmen zayıflayabilirdin ben sadece kilona odaklı konuşuyorum çünkü fazla kilo= fazla hastalık ya da olan hastalığın şiddetin artması demek
Olan hastalığın şiddetini arttırmasını zaten kabul ediyorum ama genetik olan bir şeye kilodan demek normal bir şey değil
gayet normal çünkü haklıyım
👍🏻
Yasiniz kac.
Kilo. kac
yemeyi kontrol et kesme
Çok yiyen biri değilim Fast food ağzıma bile sürmem
ben yulaf ezmesi yoğurt ile yedim birkaç günde etki etti
Yardımcı olmamı ister misin