çok kilo aldım kısa zamanda ama düzenli bir diyetle kilo verebileceğimi düşünüyorum bu işlerden anlayanların her türlü yardım teklifine açığım

çok kilo aldım kısa zamanda ama düzenli bir diyetle kilo verebileceğimi düşünüyorum bu işlerden anlayanların her türlü yardım teklifine açığımBir diyetisyene gidip bir diyet listesi alıp düzenli spor su tüketimi ve besin alımıyla sağlam bir direnç gösterirsen verebileceğine inanıyorum
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kilo aldığını göstermek için kendini bu kadar teşhir etmene gerek yoktu ama sıkı bir diyet ve sporla toparlanırsın anca
bu elbise teşir edicimi?
Biraz dolgun vücut hatların göğüsler özellikle çok ön planda duruyor
Diyetisyene git baya almissin
Cevap
21Cevap
planlı diyet yapmazsan göğüslerin sarkar zira yeterince iriler
ayrıca kalçaların yeterince geniş sıkılaşması için düzenli spora ihtiyacın var
profesyonel destek alman lazım zira kilo verme sonrası bel bölgende sarkmalar olabilir.
ama ben kendimle barışığım diosan şu anki halin BBW kategorisine giriyo bu tip kadınların hastası bi sürü erkek var. bundan sonrası sana kalmış bol şans
kilolusun ama guzelsin demekki az zayiflasan efsane olacaksin 🙂 Yapman gereken çok basit aslinda, porsiyonlarini azalt ve spor.. aliskin degilsen youtubeden faln spor dersleri var oralara bakarak yapabilirsin.
159 kilo dan 85 kilo ya düştüm yardımcı olabilirim ilaçsız amelyatsuz
Erkek oldugun belli kardeşim. neyin peşindesiniz iktidarsız mısınız nesiniz hahahaahah
Ağırlık çalışması faydalı olur, beslenmeye de dikkat etmek gerekir. Göğüsler güzelmiş 🤭
Aslinda bayada se. ksi sin.. ama az versen iyi olur
gel seninle yapalım bu işiş ismim buse bende kiloluyum çok atrakadaş arıtrum motive olabilecek
bence çok güzel. 50 kilolu biriyle güreş severmisin.
Kilonu mu göstermek istedin göğüslerini mi 🤔
siz niye buna taktınız ki hiç dekolte görmediniz mi normal bir elbise bu sadece giymeyi sevdiğim içinde giydim
Takmadım sordum
Tam sugar dady olmuşsun 😂
Spor yap yanlızmı yaşıyorsunuz
Eski halin nasıldı onun fotosu varsa onuda at bence önceki halini nerden bilelim
Yüzünü kapamışsın pp?🤔
Neye bağlı kilo aldın
Yardımcı olabilirim.
nasıl?
Yap sporunu bak keyfine moruk
Çok güzelsin begendim 😊😊💓
diyetisyene gidin programlı olur
Sğppoır yapğsarak vetrebilşirsin
Ks de neden zayıf yok ki;/
spor - düzenli beslenme - psikolojik destek
kanka bu harbi senmisin?
mal malloy olabilir mi acaba?
Maşallah.
Güzel bnce😊😊
Yemeyi kes artik😉
Az yiyrk
Veremezsin
Yalancıyı?
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar