Sağlık Uykum var uyumamak için ne yapabilirim? sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Uyku düzenim berbat. Bundan dolayı en az 2 saat sonra uyumam lazım. Fakat şu an deli gibi uykum var. Uyumamak için ne yapabilirim#sesizlerinsesi Güncellemeler1 yıl Uyumuşum Allah sizi ne yapmasın Uykum var uyumamak için ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
celeb2face Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl bu aniden gelen uyku ataginda 15 20 dk uyumamaya dayanırsan uyku kaciyor genelde, yani cok uykun olunca sabretmelisin 2 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Dışarda dolaş aç müziği 1 13 Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Bizim ne suçumuz var uyuma dedik o kadar Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Dkkdkdkdkd Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Gene uyumuş baksana yeni kalkık günaydın bu arada Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Evet yeni kalktım jdkdkd ve günaydın Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Birazdan geri uyursun dndndnd Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Olabilir 🙆🏻♀️ Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Sen uyuyan güzel olmuşsun 😂 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Bu bir kaç gün öyle uyumaktan Bi hal oldum fkdkkfmd Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Sessizlerin sesi olacağına sesssiz sen olmuşsun 😂 sjsjdj Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Abartma be aaa ldkdld Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Snsnsnsj şaka yapiyom be alınma Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl 😂🧚♀️ Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl 😅😂 Yorumla
loreeen257 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Kolayla kahveyi karıştır iç 0 7 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Sonra hastane yolları Yorumla loreeen257 1 yıl Yok kafein den dolayı uyuyamazsin. Ben ders çalışırken yapıyordum bir şey olmadi Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Ay kız dikkat et ne olur ne olmax Yorumla loreeen257 1 yıl Teşekkürler düşüncen için 🙏 Yorumla Nicksizeleman567 1 yıl Bu karışım nasıl yapılıyor? Yani kahve granül haldeyken mi? Yoksa hazır sıcakken mi? Yoksa soğukken mi? Bir kaç kez denedim de doğru yaptığım konusunda şüphelerim var biraz :| Yorumla loreeen257 1 yıl @Nicksizeleman567 bardağa göre hesap et işte belli bir ölçüsü yok Yorumla loreeen257 1 yıl Kalp carpintin varsa yapma kalbi kahve nin fazlasi tetikleyebilir Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı. Elini yüzünü yıka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu aniden gelen uyku ataginda 15 20 dk uyumamaya dayanırsan uyku kaciyor genelde, yani cok uykun olunca sabretmelisin
Dışarda dolaş aç müziği
Bizim ne suçumuz var uyuma dedik o kadar
Dkkdkdkdkd
Gene uyumuş baksana yeni kalkık günaydın bu arada
Evet yeni kalktım jdkdkd ve günaydın
Birazdan geri uyursun dndndnd
Olabilir 🙆🏻♀️
Sen uyuyan güzel olmuşsun 😂
Bu bir kaç gün öyle uyumaktan Bi hal oldum fkdkkfmd
Sessizlerin sesi olacağına sesssiz sen olmuşsun 😂 sjsjdj
Abartma be aaa ldkdld
Snsnsnsj şaka yapiyom be alınma
😂🧚♀️
😅😂
Zaman kazandıracak şeyler yap
Sert bir kahve işe yarar
B vitamini iyi geliyor diye biliyorum
kirpiklerini kasina bagla
Kolayla kahveyi karıştır iç
Sonra hastane yolları
Yok kafein den dolayı uyuyamazsin. Ben ders çalışırken yapıyordum bir şey olmadi
Ay kız dikkat et ne olur ne olmax
Teşekkürler düşüncen için 🙏
Bu karışım nasıl yapılıyor? Yani kahve granül haldeyken mi? Yoksa hazır sıcakken mi? Yoksa soğukken mi? Bir kaç kez denedim de doğru yaptığım konusunda şüphelerim var biraz :|
@Nicksizeleman567 bardağa göre hesap et işte belli bir ölçüsü yok
Kalp carpintin varsa yapma kalbi kahve nin fazlasi tetikleyebilir
Bana sarılabilir veya düşünebilirsin
kahve iç duşa gir
Kahve
Yürüyüş yapmak
Elma ye uykunu açar
Elini yüzünü yıka