1.60 boy 35 kiloyum şaka yapmıyorum. İştahım yok iştah şurupları denedim yine olmadı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tam begendigim zayiflik ve fizik. Cok cekici bence kilon. Fiziginde güzeldir. 40 -44 kg ideal boyuna tabi ama simdiki kilonda o boyda bana güzel geliyor
Geçmiş olsun hiç sağlıklı değil bu kilo kesinlikle doktora git bir sorun var belli. umarım en yakın sürede kilo alırsın
Otuzbesmi kız senle evlenen ilk seferinde öldürür la seni
Dalga geçmeyin bende böyle olmasını istemiyorum. Kilo almak istiyorum ama bu şartlarda kilo aldıracak sağlıklı şeyler zaten çok masraflı nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Özür dilerim
Yemeklerin yanında biber, soğan, zeytin gibi şeyler ye. iştahla yersin.
Acı mı yiyeyim ama acı zayiflatmaz mu
Yemeklerle birlikte biber yersen iştahını açıp daha çok yersin.
Köpeğim bile 40 kilo😍 sen fast food tüket öğünleri arttır
Doktora gittin mi? Hormonlarla ilgili bir sorun olabilir tahminen, tiroid bezleri iyi çalışmıyor olabilir. Anormal bir durum 160 boya 35 kilo, çok büyük ihtimalle doktorlar çare bulur bu soruna.
Metabolizma ile ilgili değil yemek yemede zorluk yaşıyorum küçüklüğümden beri iştahsız biriydim. Midem küçük kalmış şimdi de kuş kadar yiyip doyuyorum. O yediğim de anca enerji olarak kullanılıyor.
O zaman mideni büyütecek yollar denemelisin, belki bu da doktorluk bir konu olabilir. Aynı anda sıvı ve katı yemek yemek, asitli içecekler içmek bunlar mideyi büyütüyor bildiğim kadarıyla ama ne derece büyütür bilmiyorum. Internetten araştırabilisin mideyi büyütmek için neler yemek gerekir, nasıl yeme alışkanlığı olmak gerekir... gibi.
Diğer yandan bu işi aceleye getirmemelisin, zaten yaşın ilerledikçe metabolizman yavaşlayacak ve istemesen bile azar azar kilo alacaksın. Şu an yaşın kaç bilmiyorum ama 23-24 olduğunu varsayarsak biraz uğraşıp 42-43 kilo olsan sanki baya toparlarsın.
Aksam yatmadan once bebek buskivisi ye
Bir ara bebe bisküvisi yedim ama böyle deli gibi çok yedim sonra şekerden dolayı baş ağrılarım oluştu.
Demekki sende metabolik bir sorun var. Doktora gidip bi test yaptirmalisin
Gittim sorun yok dedi diyetisyene yönlendirdi ama o şekilde de yapamadım
Makarna pilav karbonhidrat sekli yap
Bazi insanlar makarna kilo yapmaz diyor
Bebe bisküvisi
Bir kaç defa denedim ama baş ağrısı yaptı tekradan deneyecem bıktım bu durumdan
doktora gitsene bir bebişim belki başka bir sey vardır
Küçüklükten beri böyleyim
tamam kız belki tirodin falan vardır
Ben seni 55-60 kilo yaparım
Acilen gainer bence kesin çözüm
Denedim ama işte tek başına etki etmiyor yemek yemen lazım
Kaç kalori alıyorsun bir günde
Çok az gerçekten yok denecek kadar az. Yedikelrimi görsen neden zayıf olduğuma hak veririsin ama bu benim elimde değil diğer insanlar gibi yemek yiyemiyorum. Küçük çocuklar benden fazla yiyor.
Diyetisyene gitmeyi denedin mi?
Bunu çözmen gerekiyor yoksa birçok sağlık sorunuyla mücadele edersin
Denedim ama uygulanmıyorum. Yoğun bir hayatım var tek başıma yaşıyorum dediği yemekleri yapacak zamanım olmuyor.
Anlıyorum ama çabalamadan bir şeylerden fedakarlık yapmadan düzeltmen mümkün değil. Kalori sayımı yap sadece ve kendini yavaş yavaş zorla. Mesela günlük alman gereken kaloriyi bul önce. Nasıl yaparsın, yediklerinin kalorisini doğru bir şekilde hesapla, ertesi gün boş mide ve wc kullanımı sonrası kilona bak, değişmiyorsa önce kilonu sabitlemek için ne alman gerekiyor kalori olarak onu bulmuş olursun. Sonra bunun üzerinde yemeye çalışabilirsin. 200-300 kalori fazla alsan zaten kilo almaya başlayacaksın. Senin önce şu andakinden daha fazla yemeye alışman lazım
Pompa yapacaksın
Ben de çok istiyorum