Aç kalarak kilo vermek?

Ne kadar verirsem vereyim asla yeterli hissetmiyorum. 2 yıl önce 66 kiloydum geçen yaz tatili 58'e düştüm. Spor falan çok az yaptım şu evde yapılan basit egzersizler var ya onlardan. Yazın evde yatarken yemek yemeye üşenmiştim diyeyim ahshwhdha şaka gibi ama gerçekten çok az yemek yiyordum, günde 1 öğün falan+ günde 2 buçuk litre su ile 58'e düştüm birkaç ayda. Tabi çeşitli problemler doğurdu bu bayılma eşiğine gelme gibi. Hala daha gözüm kararır sık sık. Aç kalınarak kilo verilmez geri alınır o kilolar diyorlar ama hala almadım bana da çok saçma geliyor bu durum 8 kilo da öyle az buz değil ki. Ama problem vücudumun orantısız olması oldu sanırım daha az önce ölçtüm göğüs 80, bel 68, kalça 102 gibi orantısız saçma sapan bir ölçü çıktı. Ben zaten fit bir vücut değil de zayıf bir vücut istiyorum ama sarkma gibi problemler yaşanır mı? Bana kalsa bu yaz bi 10 kilo daha verip 48 kiloya düşüp o zayıf koreli ablalar gibi olmak isterim ama millet zayıflık yakışmaz sana da diyor. Belki de haklılardır. Çok zayıf olmadığım müddetçe kendimi asla beğenemeyecekmişim gibi geliyor.

Aç kalarak kilo vermek?