Depresyon ve kaygı bozukluğu yaşayanlar?

arkadaşlar selam, 4 ay önce annemi kanserden kaybettim. onun öncesinde hiçbir sıkıntım yoktu annemi kaybettikten yaklaşık 1 hafta sonra bütün şikayetlerim başladı. önce bütün vücudumu bir ateş bastı elim ayağım boşaldı ruhum çekiliyor sandım. tansiyonlarım yükseldi, ki normalde hep 10-6 civarlarında gezer. üstüne sürekli çarpıntılarım, kabızlık, bağırsaklarımın sökülüyormuş gibi acıması, mide bulantısı, gaz sıkışmaları, rüyadaymış gibi hissetme, ışığa karşı hassasiyet, iştahsızlık ve halsizlik başladı. 4 aydır gitmediğim doktor kalmadı nörolojiden kardiyolojiye, dahiliyeden gastrolojiye. endoskopi ve kolonoskopi randevusu aldım Mart ayında yapılacak çok korkuyorum gerçekten. ama hangi doktora gitsem hepsi de sende anksiyete, kaygı bozukluğu var mı bir psikiyatriye görün dediler. doktorlar dahil çevremdeki birçok kişi sorunlarımın psikolojik olduğunu düşünüyor ama fiziksel belirtilerim o kadar fazla ki artık fiziksel birşeyim olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum. bunu düşündükçe de yemeden içmeden kesiliyorum içimdeki kaygıdan. dediğim gibi elbet doktora gittim ve gereken tetkikleri mecbur yaptıracağım ama benim gibi bu durumları yaşayanlar var mı?

Depresyon ve kaygı bozukluğu yaşayanlar?