Yoğun stres dolayısıyla panik atak yaşıyorum, bir yıl önceki ilişkiye mental dönüş yaşıyorum ama beni aldatmıştı nasıl kurtulurum bu durumdan nasıl yoluma bakmayı öğrenebilirim birisi kafama vurarak anlatsınn
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
doktora giderek
Kaynagi stres ise uzak duracaksın ben 2 sene yaşadım
İlaç vs kullandın mı 2 sene uzun bi süre evet asıl kaynağı stres ve daha rahat yaşamaya çalışıyorum 2 sene sonunda nasıl bitti?
Paxil kullandım, efexor xr kullandim. Birde sarı kutulu ilaç vardı arada alıyordum onu.
İlaç hiç bir halta yaramaz onu söyleyim hiç mi etkisi olmadı oldu tabi ama düşünceler çok önemli
Beni tetikleyen şey beklenti anksiyetesi oldu
Beni tetikleyen şeyi tam olarak anlayamadım bi anda bunalmaya başladım durup dururken ve sanki kalp krizi geçiriyorum gibi hissettim sonradan anladım panik atak olduğunu ve ne kadar olumlu düşünürsem o kadar yok panik atak ama ne kadar kötü olaylar gelirse aklıma uykum kaçıyor zamanla hafifiliyor gibi hissediyorum sen nasıl bi süreç yaşadın
Hepsini yaşadım bende kalp hızlanıyor nefesim daralıyordu vs titreme vede uyuşma çoktu.
Ben bir kez yaşadım bu yoğunlukta ilk geldiğinde yaşadım geceleri uyuyamıyordum yavaş yavaş azaldı olumsuz herhangi bi durumda direk tetikleniyor koşu yapmaya başladım etkisi olur mu
Muhakkak
Anlamaya acıksan ben sana anlatırım. Panik atakta dikkat etmezsen ilerler.
Görmezden gelmeye çalışıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama birisi bana panik atak çok ağır bi durum derse ben daha da kötü oluyorum anlatır mısınız lütfen
Bende yıllar önce yasadım. Yalnnız yasıyıedum gece geç saatte birden uykudan uyandırdı. Ne yapsam geçmedi korktum acile gittim. Bişey yok dediler tansiyon şeker düşmüş. Sonra azalarak devam etti. Aylar geçti yine. Sonra dedim kendime demek sorunlar gelip gelmiyormuş birikiyormus. Ne yaşarsam yasayıp kafaya bakmamaya vasladım ve sonuç aldım. Anladım ki sağlıkta giderse bişeyimiz kalmıcak. Ayrıca eski sevgilin pisliğin teki ymiş umarım konuşmuyosun onla hala
Aslında gerçekten üzülmeye değecek birisi değil ben 22 o 30 yaşındaydı ve haliyle saflıkta vardı evinde sarı saç teli yakaladım prezervatif yakaladım 1 yıl sürdü aldatıldığımı çok sonradan anladım bir yıl sonra kendini yeniden gösterdi ve panik atağımı tetikledi zaten stresli bi dönemdeydim gerçekten düşünceleri düzeltince geçen bi durum mu tamamen
İnan bana geçiyor. Mesele pozitif olmakta ve kendine değer vermekte.
Pozitif olmaya çalışıyorum ama bu bi süreç sanırım hala aklım o kişiye gidiyor istemeden bu en kötüsü
Birden olmaz tabi ama onu düşünme yazısmalarınız varsa sil resimlerini sil. Yeni insanlar tabı bol bol film izle ben filmlerle atlattım bana ilaç olmustu
1 yıl geçti tüm resimleri sildim zaten sorun kendini hatırlatması üstelik bu hatırlatma döneminin panik atak dönemimle üst üste binmesi
Onu dısarda görme durumun var mı? Engelledın mi sosyal ağlardan?
Hayır yok sadece geçen hafta eski evinin önünden geçtim kuzenim oralarda diye ama uzak evlerimiz ben engellemedim ama o engelledi instagram üzerinden
Eski evi değil pardon yanlış yazdım şu an oturduğu evi
Onu heryerden engelle lütfen hemen. Daha sonrası için konuşucaz senle. Sen yeni bi sayfa açmaya acıksan hazırsan ben sana yol göstericem
Hazırım bunun için ulaşamaz bana hiçbir yerden
Bu güzel. Bugün kandil pek giremicem yarın adam akıllı konusalım olur mu?
Tamam
Takip attım sana yarın görüşürüz iyi geceler iyi kandiller
Tamamdır
Üstüne giderek
Nasıl yapıcam onu
Korktuğun şeylerin üstüne git
şu an Korktuğum hiçbir şey yok beynim bu kez geçmişteki kötü olayları aklıma getiriyor
Tamam geçmişi olduğu gibi kabul et
Son zamanlarda onu yapmaya çalışıyorum dediğin gibi ama 1 yıl önceki ilişkim bi anda geri etkileşim verdi ve sanki ayrıldığım ilk döneme gitmiş gibi oldum şu an zamana bıraktım daha çok ama ilerlemesinden korkuyorum
Yanlış anlayacaksın ama
Geçmişi olduğu gibi düşün ve sonra git bir video falan aç msturbsyon yap
Hiçbir şeyin kalmaz ben öyle yaparım genellikle
Ama panik atak ilerlediğinde kalp krizi geçiriyormuş gibi hissediyosun ve bazen geceleri uyurken yanında birisi olduğunda uyuyabiliyordum düşün yani önerinin içinden geçer panik atak
Tamam işte o yüzden rahatla diyorum
Rahatlayinca bir şeyin kalmıyor