Misal bir mekana gittim barista ile instagramdan konuşmuştuk. Kendisi ile gidip yüz, yüze konuştum o sırada yüzümde yanma konuşmamda aksama oldu kalbimde çarpıntı. Acaba konuşamadım mı ya da diğer insanlar bana baktı mı?
Kafe çıkışı barista işte gidiyor musun dedi kendisi hanımefendiydi evet dedim burada yaşamıyorsun dedi evet dedim Manisa da yaşıyorum Baristamısın dedi hayır dedim kendi işimiz var falan başla kahveciler var mı orada sonrasında. İşte birdahaki gelişimde görüşürz dedim bana sıcak basması oluyordu konuşmamda aksaklık yüzümde kızarma, çocuk gibi kalma
Kafe çıkışı barista işte gidiyor musun dedi kendisi hanımefendiydi evet dedim burada yaşamıyorsun dedi evet dedim Manisa da yaşıyorum Baristamısın dedi hayır dedim kendi işimiz var falan başla kahveciler var mı orada sonrasında. İşte birdahaki gelişimde görüşürz dedim bana sıcak basması oluyordu konuşmamda aksaklık yüzümde kızarma, çocuk gibi kalma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Utangaçlık tecrübesizlikten olabilir veya kıza karşı bişey hissediyorsundur insan utanır çekinir. diğer insanlarla konuşurken bu durum olmuyorsa kafaya takılacak bir şey değildir.
Oluyor kızdan hoşlanmıyorum diğer insanlarda da oluyor. ( Biri bana baktığı zaman, telefonla konuştuğum zaman kalabalık ya da mekanda ) ya da para harcadığım zaman çok mu harcadım. ya da pahalı neden aldım. Veya dışarıda olduğum halde sanki dışarıda değilim. Kafayı yiyecek gibi hissetmek) Bir oyun düşünün korku durumunda kafayı yeme ya da canınız bitiğinde ölme durumunuz olur ya sanki sonmuş ya da rüyadan ibaretmiş gibi bu şekilde. Son olarak ise ya karşı cinse bağlanırsam cinsel arzu duyup günaha girersem
insanlarla iletişim konusunda sıkıntı yaşıyorsun anlaşılan. bu sebeple bir psikologa git istersen
Peki bu yaşadığım şeyler aslında kaygıdan dolayı mı? Düzelirsem saçmamı gelecek düşündüklerim
aynen öyle ilerde bu günleri hatırlayıp kendi kendine gülersin bile
Birde param azaldığı ya da olmadığı halde kartan haracamayı düşünüyorum nede olsa son günüm İstanbul'da öderim diyroum daha önceisnde böyle olmuştu borcunu zor ödedim ama asgari ödediğim ve abimde benim kartımı kullansığı için bitiremeşsm saha 9 bin borcum var. ( Buna rağmen harcama yapmak istiyorum bu neden peki.) Kafa dağıtmaya mı çalışıyorum yoksa kaygı mı veya bipolar mo
kafa dağıtmak içindir hem insanlar kendilerine bir şeyler aldıkça mutlu olurlar
Ama bu durum neden rahatsız ediyor beni acaba çok ku harcadım, bipolar mıyım borcun var ama harcıyorsun erkan diyorum
İlerde borç yüzünden sıkıntı olur diye vicdanın pek el vermiyor anlaşılan
Son olarak mekandan çıkarken kızın gidiyor musun demesi konuşacaktık nereye mi demek istedi
O anlamda olabilir veya veda etmediysen eğer veda etmeden mi gidiyorsun anlamında olabilir
Hesabı ödeme sırasında dedi
o zaman biraz daha kal anlamı çıkar bence
Yatırımlık için gram aldım ama param çıkmadı kartan aldım. Birde nargile vs içeçeğim kendime tekrar diyorum Erkan kartın borçu var neden harcama yapıyorsun
Yatırım için normal ama sen yine de fazla açılma derim ben bir abin olarak
Kendiside çalışıyordu bende bir ara telefon görüşmesi yapıyordum konuşma fırsatımız olmadı o sıra sadece filtre kahve hazırlıyordu gülümsedim oda karşılık verdi o sırada bile acaba sesli mi konuşuyorum ya da beni dinliyorlar mı
Peki farkında oldğum halde neden harcama yapıyorum.
dediğim gibi insan birşeyler aldıkça mutlu olur. bence sen kızın olduğu kafeye tekrar git sohbet et
Uzaklaştım ordan son günüm İstanbul'da. Kız Kadıköy suadiye çalıştığı mekan ben Bakırköy geçtim ama. Kız bekledim ben orada iken bir süre gelir konuşur sonra dedim işi var kitap okudum arkadaşımı aradım sonrasında vaktim azaldığı için kalmak zorunda kaldım
Ben biraz daha bekleseydim eğer kızın konuşması şansı olur muydu benimle. ( VE KONUŞMAK İÇİN Mİ GİDİYOR MUSUN DEDİ )
müsait olduğunda konuşurdu bence
Her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum fark etiysen acaba gerçektenten öyle mi ben mi yanlış anladım
Ben böyle yazmıştım İstanbul’a ilk geldiğim zamanlarda gelseydim, zamanım olduğu için konuşma fırsatımız olurdu. Bugün son günüm ve gitmem gereken yerler var, maalesef görüşemedik. Bir dahaki gelişimde mutlaka görüşmek dileğiyle. Bu arada, lezzetli kahve için tekrar teşekkür ederim. Ellerinize ve emeğinize sağlık.
İnstagramdan oda şidmi şöule yazdı afiyet olsun ne demek, tekrar beklerim zaten 🙏🏻 daha uzun vakitte sohbet etmek dilegiyle kendinize iyi bakın
Ben ise Teşekkür ederim, sizinle tanışmak ve sohbet etmek gerçekten çok keyifli olurdu. Bir dahaki sefere daha uzun bir vakitte görüşebilmek dileğiyle. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere! 🙏✨ yazdım
Oda şimdi yazdı sizede görüşmek üzere
tamam imkan olursa görüş kızla
Artık bir dahaki gelişimde. ( Kız neden bu kadar uzun yazdı acaba hiç beklemezdim. )
Biraz önce baktım kızın tanıdığı veya ablası sanırsam son iki, hikayeme bakmış bir nednei olur mu önceki hikayeme bakmamışlar
merak etmiş olabilirler seni
Yarım saat önce baktım tanıdık dediğim kişi karı koca bakmış hesabıma. Acaba o hikaye kız onlara mı atı eğer öyle ise neden direk oda sayfa girip paylaşmadı. ( Normal durum mu? Ben mi çok kafada kuruyorum )
kafada kuruyorsun pek takılma bunlara
O atığı mesajlar neydi peki ilgili mi normal mi ( Birde kuzenimin düğünü var Şubat 9 da 4 gün öncezinden gidebiliriz
normal bence
Hmm 🤔 üzdü
Bana pek ilgili gibi geldi
İmkanın varsa görüş dedin ben ordanda dedim her halde ilgisi yüksek diye öyle söyledin
görüşmektenzarar gelmez
Düğüne gittiğim de vaktim olursa giderim ama üzüldüm kafayı taktım hep böyle oluyor ilgisi vs birin hoşuma gidiyor sonra kendime diyorum al işte yine
Birine karşı çok çabuk bağlanıyorum ilgisi çok çabuk hoşuma gidiyor hemen kafada kurma oluyor. Acaba gerçekten neden o kadar ilgili veya yaptığı davranışları hareketlere dikkat ediyorum örnek dün olan olay gibi
Şimdiden o günü bekliyorum gidip görüşeceğim ya da görüşsem ne olur veya nasıl konuşacağım ya da sanki sevşyormışum gibi
şu an bile kalpe sıcak basması başımda donukluk hissi var
Misal diyorum ulan ortada bir durum yok ama sen kafaya takıyorsun ortada üzülecek bşr durum yok birde daha 1 ay var sen şimdiden bekliyorsun
Hikayeme baktı mı ya da kendisi ne hikaye paylaştı vs
hemen bağlanma karşındakine engel ol kendine
İlk konuşmaya göre aşırı ilgili geldi mesajı bana
Kendine güven biraz
Oluyor kızdan hoşlanmıyorum diğer insanlarda da oluyor. ( Biri bana baktığı zaman, telefonla konuştuğum zaman kalabalık ya da mekanda ) ya da para harcadığım zaman çok mu harcadım. ya da pahalı neden aldım. Veya dışarıda olduğum halde sanki dışarıda değilim. Kafayı yiyecek gibi hissetmek) Bir oyun düşünün korku durumunda kafayı yeme ya da canınız bitiğinde ölme durumunuz olur ya sanki sonmuş ya da rüyadan ibaretmiş gibi bu şekilde. Son olarak ise ya karşı cinse bağlanırsam cinsel arzu duyup günaha girersem