Bu tarz olayı uzun süre sonra tekrar ilk defa dün gece yaşadım uyumadan bir iki saaat önce zaten üstüme bı huzursuzluk çöktü anladım geleceklerini anneme üstüme okumasını falan istedim neyse işte somra yataktayim uzanıyorum telefona bakıyorum baya uykum geldi dua okuyup uyucaktim aslında ama baya uykum olduğu için direk uyudum başta zaten saçma sapan kabuslar gördüm sonra uyandım gece telefonumu alıp dua okucaktim öyle uyucaktim geri ama nasıl bir yorgunluk var üstümde görmeniz lazım bayıldım resmen direk bu bı kaç kere tekrar etti sonra işte ruya görüyorum yine önümde bı pencere var pencerenin önünde de bir kedi pencereyi açıp kediyi çağırdim sevdim elimle sonra kedinin tıpatıp aynısı ama yavru halı önümde belirdi ama yatıyor yani öyle etrafında baya böcekler var ölüydu sanirim bende anladım bı boklar döndüğünu pencereyi kapatiyim dedim tam kapatırken kedi patisini koydu pencereye ve ittirdi ama nasıl bı güc görmeniz lazım tüm vücudumla baskı uyguluyorum resmen pencere açıldı sonra uyandım annemlerin yanına gitmek için kalktım odalarina gittim baktim yatak boş yine tuzağa düştüğümü anladım kafamı yatağa vurup dua etmeye çalıştım Allah'ım yardım et diye bağırıyorum kafamı kaldırdım baktım karşımda annem sırtı bana dönük ama kafası yok üstünde tek altı ve sütyeni var büsefer baya sinirledim kafamı tekrar tam yatağa vuruyordum kafama bı ağırlık bı baskı geldi kafamı yatağa bastırıyor dua etmeye çalışıyorum yok olmuyor sonra fısıltılari gelmeye başladı gülüyor şerefsizler simsiyah heryer kafam yatağa basılı olduğu için hiçbirsey göremiyorum tek fısıltılari ve gülüşlerini duyuyorum ve ensemde bı hava hissediyorum sonra yatağima geldiğimi hissettim zar zor gözümü açtım açtığımda çok garipti ama yani sanki bir yere sertçe düşmüşüm gibi garip hissettim tam anlatamıyorum ama sonra işte kalktım annemin yanija gittim yine uyandırdim ağlıyorum üstüme okudu sonra yatağa geldim ayetel Kürsi okuyup geri uyudum neden böyle oluyor sizce yani imanım tam Allah'ın varlığına inanıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar aynı şekilde uykuya dalmadan önce yani uykuyla uyanıklik arasındaykende fısıldaşmalarini duyuyordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazılarının yarısını okudum üstünde büyü var kardeş, büyünün etkisi bunlar.
Anneme yapılan büyüler var babamla arası bozulsun diye yapılan ama hepsini yok ettik yani şu an güncel olarak bir büyü yok diye biliyoruz
Nasıl yok ettiniz? Muska falan mı yazıldı?
Muskayı tercih etmiyoruz bı ara yazdırdığı mız muska ortadan kaybolup evde başka bı muska belirmişti sonra annem diğer muskayı ararken aradığımız muskayla diğer muska yer değiştirmişti garip olaydı onun yerine tanıdığımız bir hoca cam bardağın içine sirke koyup büyüyude onun içine atıp bardağın ağzını kapatıp denize atmamizi söylemişti öyle yaptık bizde
Büyü tekrarı olabilir dikkat edin
Nasıl anlayabilirim ki büyü olduğunu az önce abimde uyuyordu bağırarak uyandı baya kötü rüya görmüş zor sakinleştirdik
Tamam işte bunlar hep belirti.
Peki teşekkürler
Rica ederim. Bu konuda yardıma ihtiyacın olursa bende yardımcı olabilirim.
Bu rüyanı ilk gördüğün de kime anlatın ve sana ne yorum yaptı bu rüya için
Kuzenime anlattım gece uyanık oluyor çoğunlukla diye ona yazdım ilk oda korku baya bol bol dua oku falan dedi anneme anlattım sabahında çok tepki vermedi dua okuyup uyu falan dedi bu sabah büsefer de havuzun dibinden ölü köpek çıkardığımi gördüm çok garipti
Mesaj at sana dedikleri mi yap sen
Seviyem yetmiyor mesaj atmaya
Takip at sen bana
Kuran felan koy basucuna dua oku
Kur'an bas ucumda olmasada baya yakınımda odanin içerisinde yani pek etki etmiyor
Bi hocaya felan görüksene belki üstünde büyü falan vardir
Ve abdestli uyu
Ne gibi rahatsızlık ne hissediyorsun mesela
Yani etrafımdakiler gerçek değilmiş gibi evin havası görünüşü falan kötü oluyor bir anda.
Bol bol dua oku lütfen
Elimden geldiğince okuyorum uyumadan önce falan
Uyuduğun odanın ışığını açık bırak
Telefondan sure falan aç veya müzik dinle kafan dağılır canım
Öyle yaparım teşekkürler
🙏🏻🙏🏻
Dini inancın zayıf oldugu zamanlar görüyorsun
Ama dini inancım zayıf değilki önceden zayıftı ama o zamanlarda zaten bir nevi kanıt gördüğüm için ozamandan beridir inancım tam
Oluyor bazen geç saatlerde uyudugunda ya da aklında kalmıştır sen hatırlamasan bile bişeyler onun etkisinde olmuştur geceleri yatmadan önce kitap oku kafanı dağıtcak şeyler günün yorgunlugunu at üstünden öyle uyu
Ya uyumadan önce bı stres vardı üstümde ama mesela annemlerle oturuyordum salonda salonun hemen yanında benim odam var salonun kapısının önünden mavi küçük bir şey geçtiğinide görmüştüm orada düştü zaten huzursuzluk içime ama göz yanilmasidir diye çok umursamadim
Bende bu tarz şeyler yaşayan biriydim önceden senin gibi sadece ses falanda duymadım direkt karşımda gördüm 3ay etkisinden cıkamadım sonra düşündümki ben bunlardan niye korkuyorum ki ne olcaksa oldun sanki beni öldürcekler ben güçlüyüm herşeyden korkmamam gerekiyor dedim o günden beride korkmuyorum böyle şeylerde yaşamadım düşünmedigim icin
Peki teşekkürler çok kafama takmamaya çalışırım artık
Ama o gördüğüm zamanlar ben cok dini sorguluyordum böyle ve kotu alıskanlık sayılabilcek şeylerimde vardı
Simdi hic biri yok daha huzurluyum ruhen
Bende ilk gördüğüm zamanlar baya sorguluyordum sonra bir gece teyzemle bu konuyu konuşuyorduk anneannemin konağındaydik yani üst katler bide alt kat var biz alt kattayiz kapının önünden bı anda kırmızı bı ruh gibi bir şey geçti diğer teyzemde direk zaten peşinden koştu o dini açıdan baya imanı tam biri ben donup kaldım zaten diğer teyzemde imanın zayıflamışti bak işte bı işaretti buda senin için demişti ozamandan beridir imanı açıdan zayıflık yaşamamıştım ama bu aralar etrafımda çok dini yalanlayıp inkar edenler var onlar etkilemişte olabilir
Evet onlar yüzüne
kim ediyor
Olabilir