İsverenim dolandirici cikti. Dolandirdigi kisilerin paralari benim hesabima gonderildigi icin suclu konumuna dustum ve bana dava acildi. Benim olaydan habeeim yoktu dolandirici isi oldugunu bilsem asla girmezdim o işe. Avukatlarla gorustum mesajlari gosterdim. Sucsuz oldugun mesajlarda anlasiliyor dedi. Ceza alir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Burada bir sürü kişinin söylemi ile çözüm bulamazsın işini iyi takip ettiğini düşündüğün avukatla görüş 1000 2000 tl ye bakacak avukatla da iş yapma zaten vergisi o kadar aldığı davanın senin işine bakmaz ama ceza davasına 6 7 bine bakan bulursan makulü o dur tahminimce
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Baro avukat guvenilir midir
- Soran+1 yıl
Agir ceza olarak geciyormus benim davam. Ciddi bir davaymis bu yuzden. Acaba baro avukatlar benim sucsuz oldugumu, hapis yatmamam gerektigi konusunda hakimi ikna edebilir mi? 5-10 yil hapis yatma ihtimalim varmis. Davayi kazanabilirler mi baro avukatlar veya genc avukatlar? Digerleri baya para istiyor o kadar param olsa zaten iş aramazdım.
- +1 yıl
Her dosyada beraat ve ceza alma ihtimali vardır elbette ki size atanan avukat da görevini eksiksiz yapacaktır ancak sizin vekalet vereceğiniz avukata güveniniz daha fazla olacaktır o nedenle bu şekilde şüpheleriniz varsa barodan atanan avukata karşı kendiniz özel avukat tutun derim genç avukatlar noktasında ise emin olun diğer avukatların yaptığı araştırmaları daha detaylı halde yapmaktadırlar herhangi bir problem yaşamazsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Aile & Toplum konusunda 13b cevap paylaştı. İçerde bol bol dinlersin..
https://www.youtube.com/embed/JttSEYV_8wY01 Yorumla- Soran+1 yıl
Dalga gecilecek bir konu degil bu. 19 yasindayim ve islemedim bi suc yuzunden yargilaniylrum. Gunlerdir agliyorum. Ama siz zor durumda olan biriyle dalga geciyorsunuz
- +1 yıl
Valla aynı sey benimde basıma geldi bu ayın 16sında durusmam var bbakalım ne olacak görecegim allah sabır versin ama bi sey olmaz bence
00 Yorumla - +1 yıl
Paraları niye senin hesabına yolladı maaş ise sıkıntı olmaz maaş ödemesi dersin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu adam yurtdisi numarasiyla yaziyodu ben tl direkt yabanci ulkenin bankasina gonderilmiyor ondan araci ariyor diye dusundum. Musterilerden para geliyordu maas degildi. Sapanca villa kirasi diyordu veya bilgisayar satisi diyordu gonderilen paralarin açıklamalarında.
- +1 yıl
O zaman ortak sayılırsın Kara para aklamak da bir suç sen muhasebeci de olsan bir firmada müdür dahi olsan şahsi hesabını maaş almak dışında kullanmaman lazim geçmiş olsun fazla yatmazsın içerde merak etme
- Soran+1 yıl
Avukatlara gosterdim mesajlari haberinin olmadigi belli dediler
- +1 yıl
İnşallah diyelim o zaman
Suçsuz olduğunu ispatlamak biraz zor.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Avukatlara gosterdim mesajlari haberinin olmadigi anlasiliyor dediler
Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Kendini temize çıkarana kadar yatarsın
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Avukatlara gosterdim mesajlari masum oldugun anlasiliyor haberin olmadigi belli dediler
- Soran+1 yıl
Tesekkur ederim. Avukat seciminin bi onemi var midir? Avukatlar agir cezada yargilanacaksin cok ciddi bir dava olacak dediler ama basarili avukatlar cok para istiyor barodan ucretsiz avukatlara veya az para isteyen avukatlara guvenilir mi sizce?
- +1 yıl
Bence Avukatın iyisini kötüsünü anlayamazsın ben cezaevindeyken özel avukatım vardı 2 tane birde baro avukat atamıştı ilk mahkemede sordular atanan avukatlada devam etmek istiyormusun diye evet dedim iyikide demişim özel avukatlardan hem genç olmasına ragmen daha etkiliydi bence tamamen şans 👍
- Soran+1 yıl
Baro mu tercih etmeliyim?
- Soran+1 yıl
Aslinda tanidik avukatlar var birkac tane hepsiyle degorustum. 20 yillik tecrubeli avukat var ama cok para istiyor bugun baska avukatla gorusucem soylebildigim en dusuk fiyati soylerim dedi ama cok genc yapabilir mi emin degilim
- Soran+1 yıl
Baro avukati icin hangi sartlar lazim? Kimlere baro avukat gonderiliyor?
- +1 yıl
Biz bilmeyiz avukatın daha iyi bilir
00 Yorumla - +1 yıl
Bence almaman gerek hesabini flan iptal et
05 Yorumla- Soran+1 yıl
İbanimi kapatirsam suclu durumuna dusebilirmisim. Mesajlari okudular masum oldugun anlasiliyor dediler.
- +1 yıl
Hmzaman tamam oldugu gibi dursun ve tum gercekleri dogal bi srkilde anlat krndini savun 🙂
- Soran+1 yıl
Avukatin bi onemi var midir? Basarili avukatlar fazla para istiyor ve baska dava acilirsa daha fazla odemem gerekecekmis. Barodan ucretsiz avukatlara veya az para isteyen avukatlara guvenilir mi? Agir cezada yargilanacagim icin cok ciddi bi dava olur dediler.
- +1 yıl
Bence var avukat azi lafyqpan savunan bili olmali onenli olan.
- +1 yıl
Bu stede Bi'Bilen kisminda avukatlar da var danışın derim.
- +1 yıl
Almazsın mesajlar var hiç bişi olmaz korkma.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Avukatin bi onemi var midir. Cunku isinde basarili avukatlar cok fazla para istiyor. Barodan ucretsiz avukat istenebiliyormus. Onlara bu dava icin guvenebilir miyim veya az para isteyen avukatlara?
- +1 yıl
Kanıtların var bunun için çok iyi bir avukata ihtiyacın yok. Makul fiyatla birisi ile anlaş ve ondan dava öncesi fikir al olumlu veya olumsuz neler diyor.
yandın sen
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Sucsuzum ama
- Soran+1 yıl
Avukatin bi onemi var midir bu olayda. Agir cezada yargilanacakmisim. Ve cok tecrubeli ve basarili avukatlar cok para istiyor. Mecbur ya barodan ucretsiz avukat isteyecegim ya da en az para isteyen avukatla alasacagim. Avukatin bi onemi var midir? Digerlerine param yetmez.
- +1 yıl
Belli olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi