Tahmini 3.5 yıl gibi bir ceza yatacağım boş geçmesin 4 yıllık bir üni okuyayım diyorum en mantıklı bölümler nelerdir?
Kamu ataması şansım yok özel sektör olmak zorunda bir de adli sicil psikolog vs olmaya engel mi arkadaşlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tahmini 3.5 yıl gibi bir ceza yatacağım boş geçmesin 4 yıllık bir üni okuyayım diyorum en mantıklı bölümler nelerdir?
Kamu ataması şansım yok özel sektör olmak zorunda bir de adli sicil psikolog vs olmaya engel mi arkadaşlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hukuk okuyabilirsin
Geçmiş olsun şimdiden hukuk okuyabilirsin iyi bir avukat olursun
Avukatlık olmuyor maalesef birine kartımı vermiştim dolandırıcılık yapılmış nitelikli dolandırıcılıktan ceza aldım
Gecmis olsun da cezaevine girmeyecek misin? Nasil universite okuyacaksin?
Cezaevinde sınavlara girebiliyor ve aynı şehirdeki üniversite den herhangi bir bölüm okuyabiliyorsun tabii sınavlar vs her şey cezaevinde yapılıyor sana
Anladim, bilmiyordum bunu. Basarilar
Teşekkür ederim
Neden gireceksin. Çok garip geldi o yüzden soruyorum genelde konuşmayı bile bilmeyenler düşüyor
Hocam birine güvenip kartımı vermiştim milleti dolandırıp para attırmış karta nitelikli dolandırıcılıktan ceza aldım
Üni okusan bile devlette işe giremezsin dolandırıcılık yüz kızartıcı bir suç çünkü
ben de kartımı verdim dolandırıp birini kartıma atmışlar 6.5yıl ceza verildi istinaf da dosyam bekliyorum bence yatmayız
Suç tarihi ne zaman kardeşim.. iyice profosör oldum bunların yüzünden
Kanka suç 20.03.2020 tarihinden sonra işlendiyse denetim hakkın 1 yıl önce işlendiyse 6 yıl 5 ay 77 ay 1/2 den 39 ay desen 27 ay yatarsın denetime ayrılırsın eğer o tarihten önce işlendiyse ve daha önce girmediysen 3 yıl denetim hakkın var yani 36 ay denetim hakkın 3 ay yatarsın bu olaydan sonra denetime ayırırlar bu da sıkıntılı bir süreç sürekli karakola imza vermeye gidiyorsun eğer sigortalı ya da bağkurlu değilsen haftanın belli günleri adliye ya da denetim bürosunda çaycılık gibi zorunlu hizmetlere katılıyorsun umarım hakkında hayırlısı olur
2020 haziranda oldu
Kanka bi avukatla görüş bir an önce yatarsın o cezanın yarıya yakınını
yatmadan kurtuluş yok mu
cezaevindeyken mi okunuyor anlamadim
Evet cezaevlerinde üniversite sınavına girişe izin veriliyor aynı şehirde bulunan bölümlerden kazanırsan okuyabiliyorsun ancak sınavlara kendin hazırlanıyorsun ve sınavlarına da cezaevinde giriyorsun
Programcılık muhendizlik vs
Aklıma geldi ama bilgisayara erişimim çok mümkün olmadığından sadece teorik derslerle çok ilerleyebileceğimi düşünmüyorum
Geçmiş olsun kardeşim Allah kurtarsın.
Gelir geçer dünyanın sonu değil mühim olan boş geçirmemek... Ayrıca teşekkürler