Çok sinirliyim üstüne beklediğim mesaj değilde böyle bir mesaj gelince küfür ettim bir şey olur mu ya?

Hatun iyi sinirliymiş ama :D ama benim anlamadığım kızların bu şekilde küfürleri hayır neyle edecek :D ha tabii sunni yollar var :D haklısın. :P
Cinsiyetimi berden bilcek ki mesaji atan
Olabilir. Ama karşı dava açabilirsin. Pazar günü (02.05.2015) gecesinden itibaren ticari mesaj atmak yasaktır
Şimdi attilar
Tamam süper olmuş. İstediklerini yapsınlar, sen ceza bile almazsın. Öncesinde yapılmaması gereken bir hareket yapmış. Daha önce başka numaralardan attılarsa çok çok daha süper. Eskiden bana da gelirdi, ama artık durdu. Elinde süper koz var. Hakkında bir işlem yapılırsa diye sakla mesajı. Yasak olmasına karşın mesaj attılar der dava açarsın
Çok teşekkür ederim
oku yemişsin b sini söylemiyorum hapse girmemek için
bir daha ki sefere dikkat :)
Asgdfhshshd 😂😂😂 ben hep ediyoeum bir şey olmaz karşim 😄
Çok saol ya içimi rahatlattin ins. olmaz
Cevap
34Cevap
Davalının eylemi gerçekleştiremeyeceğine kanaat getiren hakim seni beraat ettirir.
Çok ayıp ya :) demek ki sonradan pişman olacağımız sözleri ve davranışları yapmamalıymışız.
çağrı merkezi işletiyorum sen bana niye küfür ediyorsun :)
Haha helal olsun sana :) korkma birşey olmaz ama sen yinede bir daha yapma boyle şeyler:)
Normalde onlara dava acabilirsin ama helal olsun ayni benim gibi yapmissin :D
mahkemeye verırler mesaj ulasıldıysa eger. dayım musterı hızmetlerıne kufurettı dıye hapse gırdı kefaletını odedık 10 bın kadar
karşıdakine soru olarak gitmiş bu kabul eder etmez.. hakim sorar karşı tarafın rızası vrmış.. :D
Yandın yakında polisler evden alır 6aydan başlıyor küfür etmek asdsd 😂😂
Hakaret davasından para cezasına ya da hapise giriceksin şimdiden Allah kurtarsın
Hahhhahah banada surekli mesaj atiolar ohhh iyi yapmissin. Sen dava acsan kazanirsin asil sana mesaj atmaya rahatsiz etmeye haklari yok
Hepse girmezsin ama böyle büyük firmalar dava acıyor hep para cezası falan alırsın hüküm yemiş olursun
Yok. ama istesen onlari mahkemeye verebilirsin. spam mesaja 50 bin tl ceza geliyor.
Dijiturkun böyle bişeyle uğraşıcağını sanmam korkma
Ahhaahauahau korkma onlara gitmiyo o
hahaha olmaz o mesajı gondermessin
sorun olmaz ne ilksin ne son :D
Göndermeden önce ne düsünüyordun acaba
Nolcak ya millet neler neler yaziyor bunlara
Hicbir sey olmaz uzulme 😂😂
beyin nakline gitmelisin kanımca :D
biri şunu alsın burdan
Göndermeleri yasak ki artık
mesaj ona gitmezki :D
Müebbet yersin la