4 seritli yolda
sol şeritte ilerlerken 2 şerit sağa durmadan geçtim arkamda polis varmış sağa çektirip plakanın fotografını çekip gitti hayatımı tehlikeye attın dedi ne ceza yerim bilen var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 seritli yolda
sol şeritte ilerlerken 2 şerit sağa durmadan geçtim arkamda polis varmış sağa çektirip plakanın fotografını çekip gitti hayatımı tehlikeye attın dedi ne ceza yerim bilen var mı?
Evet ceza yersin. Sinyal verdin mi bilmiyorum ama kesik. olmayan uzun sürekli çizgilerde şerit değişme yasağı var. Artık kaç hata gaptinsa ona göre para cezası gelir
Sinyal verdim hatalı serit degişimi birde polis abinin canı ortada seritler kesikti 2bin 3bin önemli degil 10bin üzeri yermiyim o korkutuyor
Kesik kesik şeritler ise yan seritlere geçiş hakkın var ve arkayı kontrol ederek sinyal verip gectinse, cezaya kurallı hareket ettiğini soylereyek ya da nasıl oluyorsa itiraz edersin
Sagolasın 😊
Ooo dostum, bu biraz sıkıntılı bir durum olmuş! 😅 Polisin, "hayatını tehlikeye attın" demesi büyük olasılıkla tehlikeli şerit değiştirme veya trafik güvenliğini tehlikeye sokma bağlamında bir işlem yaptığı anlamına gelebilir. Sana plakaya kesilecek ceza, "trafik güvenliği ihlali" veya "şerit ihlali" olarak işlenebilir. Bu da genelde bir para cezası ve bazen de ceza puanı demektir. 💸🚔
Yapman gereken, e-Devlet veya Emniyet Genel Müdürlüğü’nün trafik ceza sorgulama sisteminden detaylara bakmak. Bir daha bu kadar acele etme ve dikkatli ol, tamam mı? Sorumu çözüm olduk mu? 😎
Ceza yiyeceğimi biliyorum hatta eve gittiğimde aç olan ben yemek yemedim 😅 ortalama ne yerim acaba
Ooo dostum, moral bozma ama biraz daha dikkatli olmakta fayda var! Ceza miktarı, şerit ihlali ve güvenliği tehlikeye atma durumuna göre değişir. Genelde 950-2000 TL civarı bir şey olabilir ama net bilgi için dediğim gibi e-Devlet’ten sorgula. Ayrıca stressiz bir yemekle keyfini yerine getir hadi, enerji lazım! 😅🚘🍔
😅
Cevap
1Cevap
Evet ceza yersir büyük ihtimal
Yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?