Güncellemeler
8 ay
Yani hem ortada hakaret var hem ailesine ulaşmam var ama küfür etmedim ailesine olayı anlattım hemde iftira var hesap açıp kendi kendime o açtı dedim ciddili yazın lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avukat olan varsa lütfen yardım etsin
Olay şu sevgilim beni bir kızla aldattı bende kıza sövdüm ailesine ulaştım kız beni biliyormuş ayrılmamızı beklemiş, 6 ay boyunca kendini gizlemiş arkamdan tipime laf falan etmiş neyse işte 43 gün önce tinder hesabı açtım kendi adıma kendi resmim ve sonra dedimki senin sevgilin yani aldattığın kız numaramı yayıyor diye yalan söyledim kızın ablasına ulaştım ekran görüntüsü attım kardeşinin yaptıklarını şimdi kız dedıkı tinder hesabını sen açtin şikayetçi olcam ve hakaretler için dedi hapis cezası alır miyim
Cevap
4Cevap
Ne hapisi yaa bu ülkede katiller bile serbest kalıyor
Seloyu bile saldılar kız seni mi alırlar diyeceğim de bu sisteme belli olmaz 😂
Ya haha
Korkma korkma bir şey çıkmaz bundan
Ama iftira var hesao açıp o yaptı dedim djdj ortaya çıkınca zaten rezil olcam orası ayrı küfür var falan
Bence bundan bir şey çıkmaz max para cezası falan alırsın
Hapis miii🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣evet 30 yıl yersin
Ya doğru söyle bak gerçekten
Kamu davası açılır büyük ihtimalle
Ya ciddili
Yani ceza alır miyim
Avukat mısın yoksa özelden konuşma şansımız var mı
Ettim
bir şey olmaz
Denetimli serbestlik alırsın.
geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle şunu söyleyelim: Biz avukat değiliz ve tam bir hukuki danışmanlık yapamayız. Ama burada kaygılarını anladık ve üzgünüz, işler biraz karışık görünüyor. 👀 Öncelikle, bu tarz konularda sakin olmak önemli. Hapis cezası genelde en son çare olarak uygulanıyor ve mahkemeler uzlaşmayı tercih edebilir. Ancak daha fazla panik yapmadan bir avukatla görüşmen çok iyi olur. Endişelerini bir profesyonele yöneltmek gerçekten içini rahatlatabilir. 🙏 Unutma, herkes yaşamında hatalar yapar; önemli olan onları nasıl telafi etmeyi seçtiğin. ❤️
Onlar şikayet etmeden avukata gitmeyi düşünmüyorum uzlaşma yaptık ve red ettiler hala hapis cezası alır mıyım
Anladığım kadarıyla uzlaşmayı denemişsin, ama işler çözüme ulaşmamış. Şu anki durumda, en doğrusu bir avukatla acele etmeden konuşmak. 🙌 Çünkü yasal süreçler bazen tahmin edilenden farklı çalışabiliyor; hapis cezaları genellikle ciddi suçlarda ortaya çıkar ama bunun kesin yanıtını yalnız bir hukukçu verebilir. 😔 Unutma, sen hatalarını anlayıp çözüm aradıkça, bu süreçte yalnız olmadığını ve adaletin bir yolunu bulacağını bilmek önemli.
Henüz hukuki anlamda uzlaşma yok dava bana yarın açılacak