Taciz mi ediliyorum?

Dışarıya gezmeye çıkıyorum, bankta oturan amcalar dedeler hepsi de bana bakıyor ya. Şaka yapmıyorum gerçekten bakıyorlar. Bildiğin kafalarını bile bile çevirip bakıyorlar. Açık da giyinmiyorum? Sadece biraz dar çizgili bir tişört giymiştim bugün. Vücut hatlarım belli olduğu için baktılar büyük ihtimalle. Geçen yolda acele bi işim vardı koşa koşa gidiyordum. İki genç geçerken biri bana " Koş kız koş yetişirsin belki" dedi. Sinir oldum arkalarından baktım ve onların da dönüp arkalarından bana baktığını gördüm. Sizce dalga geçmek için mi yoksa ilgi toplamak için mi yaptı?1 ay önce yaşadığım başka bir olay daha var. Bayramın bir günü, üstümde mavi uzun bir elbise vardı, ne abartılıydı ne de süslü. Normal kısa kollu mavi renkli düğmeli bir elbise. Etrafa bakınırken trafik ışıklarında duran bir minibüs gözüme çarptı. Öylesine bakınırken şoförün beni suzdugunu gördüm. Belki yanlış anlamışımdır az öteye gideyim hala bakiyorsa sorun vardır dedim. Ve tekrar baktım, yine bana bakıyordu. Psikolojimi bozdu puşt. Herneyse bunları geçtim, okulda bir kız dik dik bana bakmıştı, ben de suçluluk duygusuna kapılmıştım hiçbir şey yapmadığım halde. Başka bir kız, yine okuldayken , müdürün odasında sıraya dizildigimiz sırada ayakkabıma bakmaya başladı. Ama normal bir şekilde değil 5-10 saniye boyunca. Sanki beni aşağılamak istermiş gibi. Beyaz bir ayakkabım vardı o zamanlar, e haliyle kirleniyordu zaman zaman. İyi de niye bakıyorsun be kardeşim. Sorunun nedir diyesi geliyor insanın ama o ânın şokuyla olmuyor işte olmuyor. Siz de buna benzer anılar yaşadınız mı?

Taciz mi ediliyorum?