İşte tacize uğruyorum?

Arkadaşlar maddi durumum iyi değil. Ailemle de aram bozuk. Para göndermiyorlar. İstanbul'da kendi başımın çaresine bakıyorum.

Zar zor bir kitapçıda iş buldum. Ama yönetici (evşi ve çocuğu var ve 47 yaşında ben 23 yaşındayım) beni taciz etmeye başladı. Daha önce sözel olarak yapıyordu. Neyse dayanırım dedim, bir şey olmaz. Sonra kitapları düzenlemek için aşağı indiğimde o da aşağı indi. Fiziksel olarak dokunmaya başladı sonra da zorla öptü. O an kimse yoktu ne yapacağımı şaşırdım ve reddedemedim. Öpüşmek zorunda kaldım. Kalçamı ve özel bölgelerimi de elledi. Kendisini ellettirdi. Korkudan napacağımı şaşırdım. Sonra bir şekilde hemen çıktım yukarı. Ama artık dayanamıyorum. Çıkmak istiyorum. Ama çıkarsam işsiz kalacağım. İşte kalsam bu devam edecek. Belki daha ilerisini isteyecek. Şikayet etsem sonuçlanmaz biliyorum. Ne yapsam? Sizce bir şekilde eşine söylesem mi? Eşini tanıyorum çünkü. Kanıt olsun diye de mesajları kaydetsem veya gizlice yarın öbür gün benzer bir şey olduğunda kaydetsem eşine yollasam? Ne dersiniz?
İşte tacize uğruyorum?