- 1 ay
İnatla verdim canım inat ettim kilo vereceğim dedim oldu. Bunu yaparken 1 hafta su diyeti sonraki hafta sıvı rejimi snr az gıdalar yani yeşil elma çorba maydonoz gibi herbalife serisi kullandım birde yürüyüş ve egzersiz. Egzersiz olarak iç olmazsa plank mekik şınav squat yapmanda yeterli olur birde dans etmende iyi olur zumba oryantal gibi ve en önemlisi stresten uzak dur yani ben stresle 67 kilo olmuştum kimi insan stresle kilo alır kimi verir. Ben alıyorum. Ama snr bu böyle olmaz dedim kendi kendime canıma tak dedi sanki inat değil mi ulan bende beni strese sokanlara inat zayıflayacağım. Ve şu an 49 kiloyum boyum 160
04 Yorumla- 1 ay
Bu arada mytea kapsülleride işine yarayabilir yani ne kullandıysam onu söylüyorum
- Soran1 ay
Öncelikle tebrik ediyorum bende şu an inatlaştım 5 gündür sabahları bazen yumurta kepek ekmek bir tane bazen hiç sadece kahve akşam yemekte ne varsa çok az ve bir dilim kepek ekmek günde 3 litre su ve yürümeye çalışıyorum ama 3 günde 3 kilo eksikdi bu ödem tahminimce kilo verme tam ne zaman başlar
- 1 ay
@AyınBulanıkHali inanmıyorsan o senin sorunun kardeş bizde yalan yok. Kendi yöntemimi söylüyorum kısacası
- 1 ay
Bu şekilde devam et 1 ayın sonunda gözle görülür bi değişim görürsün
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Valla tek yolu yemeyeceksin..! 22 kg verdim.. tabi diyet diye başlayıp zaten bozuk olan midemi iyice mahvettim aç kalarak sonra yemek yiyememe başladı.. şimdi de yemek istiyorum kilo alma korkumdan yiyemiyorum.. kendime 1000 kalori limit koydum onun dışına çıkmıyorum.. hamur işi, tatlı vs yemiyorum.. çikolata falan zaten sevmem.. böyle gitti
08 Yorumla- Soran1 ay
Ben sana yaptığımı soyluym ben sabahları bir yumurta bir kepek ekmek.
Ara öğün su sadece bazen çay akşam yemekte ne varsa onu tabağa biraz koyup bir dilim kepek ekmekle yiyorum ondan sonra yine su çay kahve falan gece birşeyler yemiyorum onun dışında yürümeye çalışıyorim 5 gün oldu 3 kilo tek gitti dahada eksilmedi ama ben bunun ödem olduğunu düşünüyorum kilo ne zaman fark edilir - Cevap sahibi1 ay
Daha erken bunu söylemek için.. ısrarla devam et..5 günde 3 kg ki yüksek ihtimalle ödem.. bundan sonra vermeye başlarsın.. ama ne kadar zamandır bu şekilde yiyorsun?
- Cevap sahibi1 ay
Benim bünyem şu an tek öğüne alışık sadece öğlen 12 de kahvaltı yapıyorum çoğunlukla başka bişey yemiyorum.. kilo vermem şu an durdu
- Soran1 ay
5 gündür bu şekilde devam ediyorum
Duymuştum kilo verdikçe bir anda vücut uyanıp durduruyor kendini senin öyle olmuştur - Cevap sahibi1 ay
5 gün çok yeni senin.. ama devam et bırakma.. iyi kilo verirsin.. benim evet galiba öyle ama kilo olarak rahatım umarım geri almam yaa 🤔
- Soran1 ay
Kilon kaç
- Cevap sahibi1 ay
Ben 82 den 59-60 a indim. şu an tam 60
- Soran1 ay
Ben 76 dan 73 oldum ama daha inmiyor aralıklı oruç gibi diyetim
- 1 ay
Aralıklı oruç tut. Sabah 12 de kahvaltı yapıp akşam 7 e kadar ağzına bir şey sürmeyeceksin. Yemeklere küseceksin başka şansın yok. Oturunca 4-5 tabak değil 1 tabak yemek yiyeceksin en fazla.
08 Yorumla- 1 ay
Kalori vs bahane. Sporu da salla gitsin. Önce kilonu güzelce ver full. Ondan sonra spora başla. Kilo alırken biçimli bir şekilde alırsın eğer almaya elverişliysen.
- Soran1 ay
Zaten o şekilde yapıyorum
- 1 ay
Ayrıca herbalife vs de kullanma. Saçma sapan şeylere para verme. Sağlık ocağına git kan tahlili yaptır. Doktora sor kilo verirken nelere dikkat etmeliyim diye. Bünyeni öğren önce. Ben 47 kiloyum. Herbalife filan bahane. Her şey kafada bitiyor
- 1 ay
Onlar kalbine zarar verir sağlıkçı birinden duydum. Her yerde reklam yapıyorlar midem bulandı artık ya.
- 1 ay
Millet çikolata pasta yemiyorum falan filan yazmış. Bunların hepsi bahane. Ben her şeyi yediğim halde yine kilo almıyorum düzenimden çıkmadığım için
- 1 ay
Ha bu arada çok önemli bir detay var. Her gün 3-4 tane kayısı ye. Kuru kayısı olsun. Muhakkak.
- Soran1 ay
Yaa ne kadar güzel bir kalbin var teşekkür ederim 💖 dediklerini dinliycem
- 1 ay
Hatta sen bana takip isteği gönder. Baktın bir şey olmuyor ilerleme yok başka yollar deneriz.
- 1 ay
kilo vermek zor değil... almak için lazım olan tek şey motivasyonsuzluk.. ama iç motivasyonu dışarıdan edinemezsin.. yani sen kendi kendine motive olamıyor başlamaktan korkuyorsan bazı şeylere, kimse seni düzeltemez motive edemez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- u1 ay
Kalori sayarak ve evde spor yaparak
10 Yorumla - 1 ay
Yazmamıza gerek kalmamış galiba ama bir cevaplara bakıcam neler yazmışlar.
11 Yorumla- Soran1 ay
Tabi 🙏🏻
- 1 ay
Aralıklı oruc yap, yuruyuse cık, bol su iç, ekmeği şekeri kes.. Ben 35 kilo vermiştim
12 Yorumla- Soran1 ay
Kaç ayda
- 1 ay
9 ay
- 1 ay
herbalife gibi saçmalıklar kullanma sakın. yavaş ama sağlıklı diyet yap. chatgbt gibi bir nimetten yararlan. kan değelerine baktırr ve spora başla. Leslie iyi bir başlangıç.
01 Yorumla- Soran1 ay
Yok aşkım
- 1 ay
Boğazını tutup kalori açığı oluşturacaksın bu kadar basit.. Gidip sürekli pasta, börek, çikolota vs yersen kilo veremezsin. Ben küçüklükten beri bunların hiçbirini sevmediğim ve yemeyi tercih etmediğim için kilo problemim asla olmadı..
00 Yorumla - 1 ay
Glutensiz, yağsız (sadece zeytinyağı/avokado yağı) sekerimi meyveden aldım. Süt olarak laktozsuz veya bitkisel tercih ettim
12 Yorumla- Soran1 ay
❤️
- 1 ay
🎈
- 1 ay
Kilo ilgili problemim olmadı hiç o yüzden kilo vermek adına bir şey yapmadım
10 Yorumla Aralıklı orucu yaşam biçimi haline getirmek, haftanın üç günü egzersiz, akşam 5'ten sonra yeme içmeyi kes sadece sıvı tüketimi olabilir. Çay, kahve, asitli içecek, fast food yok varsa bile iki haftada bir defa ödüllendirmek amaçlı olabilir. Ekmek, şeker, aşırı tuzlu ve yağlı şeyler yememek, ve süt tüketmemek ( ya da sınırlı miktarda tüketmek) Özellikle aç karınla uyumak çok kilo verdiriyor.( Ekmek, şeker, abur cuburu kesmek ve aç karinla uyumak, bol su içmek ve egzersiz en etkili olanlar)
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 499 cevap paylaştı. Öğünleri ve porsiyonları azalttım, bol bol yürüyüş yaptım, normalden 1 tık fazla su içtim falan
05 Yorumla- Soran1 ay
Kaç kilo kaç ayda verdin
- Soran1 ay
Oda bir başarı ben sabahları bir yumurta bir kepek ekmek ara öğünde sadece kahve akşamları yemekte ne varsa biraz alıp bir dilim ekmekle bitiyorum günde 3 litre su ama sadece 3 kilo ödemden gitti
- Soran1 ay
Ben bir kere çok fazla hareket edip hastanelik oldum o yüzden korktum sadece yürümeye çalışıyorum
- 1 ay
Şu an karnitin kullanıyorum işe yararsa inşallah vericem yağdan. Kas yaparken kilo vermek yağ yakmak çok zor
01 Yorumla- Soran1 ay
Karnitin ne
Az ve sağlıklı yedim
Bol su içtim
Kardiyo krosfit ve spor yaptım zayıfladım
İradeli olmayı öğretti bana bunlar
00 Yorumla- 1 ay
Verdiğim kiloları geri aldım ama bir keresinde 3 hafta boyunca haftanın 6 günü un ve şeker tüketimini sıfırlamıştım. 7-8 kilo vermiştim.
00 Yorumla - 1 ay
Sadece porsiyonlarımdaki yemek miktarını azalttım. Bir de akşam yemeyi bıraktım.
05 Yorumla- Soran1 ay
O durumdayım inatlaştım ama 3 günde 3 kilo eksildi o ödem galiba ne zaman tam kilo verilir
- 1 ay
Veriyorsun işte. Tam kilodan kastın ne ki? Sporla da desteklersen sıklaşma da olur. Sadece kilo vermeyi odağına alma..!
- Soran1 ay
Bence bu kilo değildi ödemdi 76 dan 73 geldi mesela bu sabahda 73.35 çıktı
- 1 ay
Neticede senden çıkan bir şey. Sen yağı kastediyorsun, anlıyorum. O da zamanla olur ki 1 aya farketmeye başlarsın zaten.
- Soran1 ay
İnşallah ya yoruldum artık
Haşimato hastayım kendinden gidiyor bende almaya çalışıyorum
02 Yorumla- Soran1 ay
Geçmiş olsun canım
- 1 ay
Ben kilo almaya çalışıyorum abla o ben değilim bana kızma nskxks
01 Yorumla- Soran1 ay
Hahah geç
- 1 ay
8 saat Aralık ile yemek yedim yediğim oranı azalttım mesela 12.30 yemek yersem akşam 8.30 da yerim
08 Yorumla- Soran1 ay
Kaç ayda kaç kilo verdin
- 1 ay
10 kilo verdim
- 1 ay
2 haftada
- Soran1 ay
Exstra efor tükettinmi
- 1 ay
Bazen yemek yetmediğim de oluyordu resmen kendi kendimin moralini bozuyordum
- Soran1 ay
Ben sabahları bir yumurta bir kepek ekmek akşamları yemekte ne varsa az tabağa koyup bir kepek ekmek günde 3 litre su ve bazen yürüyorum böyle verirmiyim 5 gündür böyle sadece 3 kilo gitti ama bence ödem
- 1 ay
Bilmiyorum ki vücut tipini yardimci olmak isterdim sana
- 1 ay
Rica ederim güzellik
- 1 ay
yeme bozukluğu edindim o şekilde verdim tavsiye etmem
00 Yorumla Kilo vermedim ama o bünyeden bünyeye değişiyor. İnternetteki her şeyi denememek gerek.
00 Yorumlaöncelikle güçlü ve öz güvenli bir irade ve açil olarak diet pogramı ve tabiki düzenli spor..
00 Yorumla- 1 ay
Bir yöntemim yok yoğun iş temposu nedeniyle bir yıl içinde 15 kilo verdim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Önce ekmeği şekeri kes diye başlayan cümleler bence mantıksız. Önce kafada kendini bu düşünceye alıştıracaksın. Ben zayıfım diceksin. Evet sonra ekmeği yemiyoruz. Çorba içersek bile ekmek olmucak. Şekeri zaten kesiyoruz. Kahve de bile şeker kullanmıcaz. Yağsız peynir yiceksin. Bol su içeceksin. 40 dakika boyunca kardiyo yapacaksın. Ve meyve yemiceksin. Ben zaten meyve sevmediğim için yemiyorum. 🥦 ve karnıbahar tüket. Ve saat 16:00 dan sonra yemek yeme
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek fazla kilo alan bir yapım yoktur da, terleyip duş alınca ciddi anlamda kilo verdiğim oldu.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Cozumu biliyorum ama uygulayamiyorum bir turlu Şu an fena aciktim mesela:))
11 Yorumla- Soran1 ay
Çözüm ne
- 1 ay
Aç kaldım kısaca başıma ağrı çıktı ama yemedim yemekten aç kalktım paketli hiçbir gıda yemedim regl da bile hurma kuru üzüm yedim bu sayede verdim
03 Yorumla- Soran1 ay
Ben yerim ama azar azar yağsız
- 1 ay
İki öğün ye aralıklı oruç yap
- Soran1 ay
Öyle yapıyorum sabah kahvaltı akşam 18 gibi yemek ama az yağsız bir dilim kepek ekmek
Diyetle 1 senedir 0 hareket sadece ekmeği keserek sabahları yumurta haşlarım bazen yulaflı yaparım akşam ne olsa yerim ama ekmeksiz böylece 15 kilo verdim
00 Yorumla- 1 ay
Cidden bende veremiyorum evde spor yapiyorum ama tatliyi bazen kesemiyorum vs spora yazilicam yakin zamanda umarim zayiflarim
01 Yorumla- Soran1 ay
Umarım
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bende sana soruyorum nasıl kilo aldın? (hayalim kilo almak 😭)
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Hiç kg alamıyorum ki bünye meselesi lise 2 den beri 44 kg yum yaş 30
00 Yorumla Ölüm diyetinden daha kötü duyet yaparak 115 kilodan 75 kiloya düştüm
05 Yorumla- Soran1 ay
Nasıl bir diyet
- Soran1 ay
Yemek ne var kaç öğün
- 1 ay
Vallaha domtorum karnımda oturup zıplayarak 8 ayda zayıflatti
00 Yorumla - 1 ay
Bünyem kilo yapmıyor o yüzden kilo verme ihtiyacım yok
vermedim ki :-) .. ama ekmek yemegi kessem 5 kilo net veririm.
00 Yorumla - 1 ay
Aşk acısı çek yemeden içeden kesilirsin.
14 Yorumla- Soran1 ay
Oda var
- 1 ay
Akşam 8 den sonra hiç bir şey yeme. Tatlı abur cuburdan uzak dur. Boğazında ki yediklerini kes. durmadan tıkınma. Yemek yeme alışkanlığını azaltırsan çabuk zayıflarsın. Çok yürüyüş yap.
- Soran1 ay
Hepsi tamam ama sadece 3 kilo oda ödem gitti durdu daha
- 1 ay
en hızlı çözüm ip atlamak
Kendim diyetisyen olduğum için jxjxjdidb
026 Yorumla- Soran1 ay
Ben sabahları bir yumurta bir kepek ekmek günde 3 litre su akşamları yemekte ne varsa biraz tabağa koyup bir dilim kepek ekmekle yiyorum bu şekilde iyimi
- Soran1 ay
Yoğurt kilo yapmazmı ve öğle yemeyi yiyemiyorum iştahım olmuyor
- Soran1 ay
Yogurdu bazen akşam yemeğinin yanında tüketiyorum ama yağ yakmıyorum neden acaba
- Soran1 ay
Ben dahiliye randevu aldım bu yüzden gidicem zaten çünkü benim yerimde başkası olsa bu kadar az yeme ile çoktan 8 kilo verirdi 1 ayda
- Soran1 ay
Teşekkür ederim dediklerinizi dinliycem
- 1 ay
Yine ihtiyacınız olursa yüzyüze veya online bir şekilde birebir diyetisyenle konuşun. Öyle bir durumda her sesinize bakıcak çnkü. Daha önce kilo verme deneyimimiz oldu mu, geçirdiğiniz ameliyatlar... Eğer bazı besinleri tüketmeyi seviyorsanız çikolata, börek gibi listenize ona göre ekler.
- Soran1 ay
Daha önce stres kaynaklı 50 kiloya inmiştim hiç yemeden şimdi diyete girdim 1 haftadır çikolata gibi şeyler yok
- Soran1 ay
Vücudum yıllar sonra ilk defa bu kadar azimli oldu
- Soran1 ay
Tüm bilgiler için teşekkürler ❤️
- 1 ay
Tek öğün ile 93ten 70e düştüm 5 ayda
04 Yorumla- Soran1 ay
Hareket? Kaç günde kiloları vermeye başladın
- 1 ay
Çok etmedim işte 2 günde belli oluyor verdiğin
- Soran1 ay
Bende 76 dan 73 olmuştu ama artık inanıyor 5 gün oldu
- 1 ay
Diyete devam et verirsin
- u1 ay
kalori düşürerek
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Metabolizmam hızlı galiba çok yiyorum ama normalin kilonun üstüne çıkamıyorum
01 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
*normal
- 1 ay
Kilo mu vermisim hiç haberim de yok😅
00 Yorumla Hiç kilolu olmadım ki vereyim xhbc
00 Yorumla- 1 ay
Hiç şişmanlamadım hep fitness
00 Yorumla - 1 ay
Az ve sık yiyerek
00 Yorumla - 1 ay
Alıp vermiyorum sorun yok😅
00 Yorumla - 1 ay
Hep aynı kilodayım
00 Yorumla - m1 ay
Yiyip yiyip alamayanlardanım
00 Yorumla - 1 ay
Kilo almaya çalışan biri oldum hep.
00 Yorumla - 1 ay
Kilo verme girişimim olmadı hiç
00 Yorumla - 1 ay
Kilo almaya çalışıyorum. vermeye değil.
00 Yorumla Kendi kendine geliyor ve gidiyor
00 Yorumla- 1 ay
😂yöntem uzun fakat kolay dilersen anlatabilirim
00 Yorumla - 1 ay
Metabolizmayı hızlandırarak
Baya verdim ama herkese uymaz benim yöntem
04 Yorumla- Soran1 ay
Banada söyle 🥺
- Cevap sahibi1 ay
Mide ameliyatı
- Soran1 ay
şu an yemen içmen nasıl bu ameliyatı olanlar şikayetçi genelde
- Cevap sahibi1 ay
Ben memnunum 2 senem olacak, düzene uyum sağlarsan güzel
- 1 ay
Kilo mu? Veremedim yiğen veremedim..
10 Yorumla Hiç almadim ki
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Aralıklı oruç diyetiyle 10 kg vermiştim.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Ideal kilodayım şu an
Sadece irade bol su bol hareket
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Alamadım ki vereyim hiç kilolu biri olmadım
00 Yorumla - 1 ay
maalesef bende veremiyorum kilo😂😂😂
00 Yorumla - 1 ay
Bunu okuyan tosun diyosun.
00 Yorumla - 1 ay
depresyon 👍