Ben yeni öğrendim. Duş alırken bile kilo alıyormuşuz. Muhtemelen bu nedenle de kilo almışızdır çoğumuz. Sizin de kilo vereyim derken kilo aldığınız tuhaf durumlar var mı?
link
link
kilo vermeye çalışırken kilo almak genelde düzgün diyet ve spor yapamamaktan kaynaklanır
Adam niyetleniyor kilo vermeye ama iş sadece niyette kalıyor. Yemeği birden kesiyor. yemeğin üzerine henüz bir saat bile geçmemişken azıcık spor yapıp kandaki şekeri bitiyor. Daha vucut yağ yakmaya geçmemişken hoppala şeker bitti. hadi acık gene.
Daha sonra bizim niyetli muhterem: "nasılsa spor yaptım yeah. yiyim ben bu öğün" diyor. şurda sporda 100 kkalori yakmayan kardeşimiz önceki öğününde açlığıyla 2 katı fazla yiyor ve kilo alıyor.
onun dışında uyurken çok su içtiğimizde tuvalete girdiğimizdeki kilo değişimlerinin bir önemi yok
Rejim yaparken bol bol su için diyorlar ya; ben de o sudan dolayı baya bir kilo topladığım oluyor :)
Haberi saçma buluyorumda çok olmuştur diyete gireceğim deyipte mutfakta kek yaptığım :D
saçmalık olsa gerek banyonun şampuanın kilo aldırdığı.
Cevap
3Cevap
Kilo vermek istiyorsanız kereviz yiyin. Kereviz yerken harcadığınız enerji kerevizin kendisinden fazlaymış. Dolayısıyla kereviz yerken bir taraftan zayıflıyorsunuz. :)
süper :D
ben tam aksine kilo alamiyorum... bazi donemlerde asiri kilo kaybediyorum sonra almasi dert oluyor
her akşam 1 kilo alıp sabah o 1 kiloyu veriyorum :)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar