Sağlık Birazcık kilo aldım sanki sizler de aldınız mi? Buseiclaliniz Takip Et Xper 1 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl 🥲 Birazcık kilo aldım sanki sizler de aldınız mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. ben diyet yapıyorum. 0 0 Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok normalim sende yürü biraz verirsin 1 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Bizim alıp almamız inan senin umrumda değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 20 kilo verdim 0 13 Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Çok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birazcik daha giderse hedef kiloma gelirim Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Umarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende durum ne peki? Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Ben dört beş kilo aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol su tüketip odem atarsan kolaylikla gider Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl İstesem kolay veriyorum da aldım biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsiz değilsen bu durumdan kendini begeniyorsan sorun yok Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Yani evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim gorme sansim var mi? Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fizigini yani Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Hayır Yorumla
kesintisiz48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl nekadar o birazcık 0 4 Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl 5 kilo Yorumla kesintisiz48 +1 yıl çokta değilmiş kaç artı 5 Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl 53 mu 54 den 58 e Yorumla kesintisiz48 +1 yıl sıkıntı etme fazlasına dikkat et ama Yorumla
ereksiyonbiandagelir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Aldık 0 31 Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Maalesef Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Kaç kilo aldın Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl 54 den 58 e çıktım ya Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl İyi çok bişey değilmiş niye kafana taktın ki Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Olsun ya vermek zor oluyor geri Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Kilo olduğuna emin misin belki vücudun su tutmuştur Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Nasıl ayırt edebilirim ki Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl ? Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Kilo aldığını düşündüğün bölgen hangisi Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Göbek ve basen bölgesi birazda Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Aslında toplu alıp veriyorum Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Göbekde kilo aldığın yeri iki parmağınla tut biraz dışa doğru sündür ileri geri yap eğer böyle pıtır pıtır ediyosa yağdır etmiyosa sudur Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Görebilsem daha net anlatırımda Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Yani sert aslında yağ olsa sert olmazdı bence Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Sert doku yağ olsa sert olmazdı değil mi Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Yok belli olmaz o sen dediğim gibi yaptın mı pıtır pıtır ediyomu Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Anlamadım ki tam Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Pütürcük yok gibi ama sert Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl O zaman sudur dediğim gibi bide vücut tipinede bağlı ya normal bi fotoğrafın var mı Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Bilmiyorum belki sudur Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Su ise ne yapmalıyım Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Sudur sıkma canını biraz yürüyüş yap bide dikkat et yediklerine düzelir Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl öyle yapayım o zaman Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Evet öyle yap Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Teşekkür ederim bilgi için Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Evet Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Verir misin Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Neden Yorumla ereksiyonbiandagelir +1 yıl Bilgi veririm 😀😀 Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl 😂 Yorumla Buseiclaliniz +1 yıl Ben neden vereyim sen ver o kadar istiyorsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ben diyet yapıyorum.
Bulk doneminde olduğumuz için alıyoruz elbette
Yok normalim sende yürü biraz verirsin
Ben de çok azzz
Bizim alıp almamız inan senin umrumda değildir
Ben Almadım Sanki Zayıfladım
Kışın evet
20 kilo verdim
Çok iyi
Birazcik daha giderse hedef kiloma gelirim
Umarım
Sende durum ne peki?
Ben dört beş kilo aldım
Bol su tüketip odem atarsan kolaylikla gider
İstesem kolay veriyorum da aldım biraz
Rahatsiz değilsen bu durumdan kendini begeniyorsan sorun yok
Yani evet
Merak ettim gorme sansim var mi?
?
Fizigini yani
Hayır
nekadar o birazcık
5 kilo
çokta değilmiş kaç artı 5
53 mu 54 den 58 e
sıkıntı etme fazlasına dikkat et ama
Aldık
Maalesef
Kaç kilo aldın
54 den 58 e çıktım ya
İyi çok bişey değilmiş niye kafana taktın ki
Olsun ya vermek zor oluyor geri
Kilo olduğuna emin misin belki vücudun su tutmuştur
Nasıl ayırt edebilirim ki
?
Kilo aldığını düşündüğün bölgen hangisi
Göbek ve basen bölgesi birazda
Aslında toplu alıp veriyorum
Göbekde kilo aldığın yeri iki parmağınla tut biraz dışa doğru sündür ileri geri yap eğer böyle pıtır pıtır ediyosa yağdır etmiyosa sudur
Görebilsem daha net anlatırımda
Yani sert aslında yağ olsa sert olmazdı bence
Sert doku yağ olsa sert olmazdı değil mi
Yok belli olmaz o sen dediğim gibi yaptın mı pıtır pıtır ediyomu
Anlamadım ki tam
Pütürcük yok gibi ama sert
O zaman sudur dediğim gibi bide vücut tipinede bağlı ya normal bi fotoğrafın var mı
Bilmiyorum belki sudur
Su ise ne yapmalıyım
Sudur sıkma canını biraz yürüyüş yap bide dikkat et yediklerine düzelir
öyle yapayım o zaman
Evet öyle yap
Teşekkür ederim bilgi için
Evet
Verir misin
Neden
Bilgi veririm 😀😀
😂
Ben neden vereyim sen ver o kadar istiyorsan