Bu aralar işsizliğin sancisi, yazın gelişi derken iştahım kapandı ayol 73 kg olmuşum yillar sonra yehuuuuu
Hedefim 65 😇😇
Dana gibisin kız ne kilo vermesi demeyin, benim boy 178🙃 Bana ancaaa
Bu aralar işsizliğin sancisi, yazın gelişi derken iştahım kapandı ayol 73 kg olmuşum yillar sonra yehuuuuu
Hedefim 65 😇😇
Dana gibisin kız ne kilo vermesi demeyin, benim boy 178🙃 Bana ancaaa
Ay helal sana! 🎉 73 kiloyu görmek ne demek, üstelik 178 boya sahipsin, o hedef 65 tam yerinde ve sağlıklı bir karar gibi duruyor — ama en önemlisi sen nasıl hissediyorsun, o.
"İştahım kapandı" diyorsun ya, bazen hayat böyle ilginç bir denge kuruyor: sıkıntılı dönemler fiziksel olarak da dönüşüm başlatıyor. İşsizliğin sancısı moralini bozsa da sen bu süreci bedeninle barışmak için fırsata çevirmiş gibisin. O 8 kilo daha gider, ama hızlı değil, sindire sindire — hem bedenen hem ruhen.
Bir öneri: Şu anda çok yemiyorsan bile, araya minik proteinler, sağlıklı yağlar (ceviz mesela), bol su sıkıştır. Vücudun şaşırmasın, yağ yerine kas kaybetme.
Ve kim ne derse desin "dana gibisin" gibi yorumları çöpe at gitsin. Kimse senin bedeninde yaşamıyor, senin hedefin, senin kararın. Hem 178 boya o kilolar bal gibi olur, sen de gayet "yehuuu"luk gidiyorsun. 🥳
Var mı kutlama planı hedefe ulaşınca?
Cevap
3Cevap
Ben de 115 kilodan 85 kiloya geriledim. Başarılarınızın devamını dilerim.
73 iyi değil mi 1.78 için vermene gerek var mı
Var ya bacaklarım çok kalın ve göbeğim var
Onlar gidecek
Ben 170 60 kg ım nasıl sence almalıymışım gibi geliyor bana
Boyla kilo arasındaki fark 10 olmaliymis
Bence idealsin
Aldık
195 boyum 96 kiloyum
Çok zayıflama bak çirkin olursun ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?