Güncellemeler
1 yıl
Şuanda kendimi çok kötü hissediyorum 😢
Güncellemeler
1 yıl
Bazen nefes almakta zorlanıyorum çok korkuyorum
Ben kalp krizine kafayı taktım birinin hiç birseyi yokken aniden öldüğünü duydumdan beri taktım sürekli kalpte sıkışma batma hissi oldu hep uyuşma dr gitim ekg yapıldı yine inanmadım dediklerine hep birseyim var doktor geçiştiriyor gibime geliyor ne yapıcam böyle hergün batma uyuşma hissediyorum nedir sizce bu :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok düşünme böyle harbiden kafayı yersin sen sağlığına dikkat etmeye bak düşünceleri sil
Nasıl dikkat edebilirim iyi değilim :(
Soğuk duş alıyor musun? Bu durumu ancak sporla yenebilirsin
Eskiden alıyordum şimdi hayır
Bende de dediğin durum oluyorsu kalp çarpıntısı ve ritim çok yüksekliyordu spor ve soğuk duşla atlattım çok hafifledi sende denemelisin psikolojik olarak da desteğe ihtiyacın var
Herkes korkutuyor hep beni burdan birsey yazınca Neten bakınca
Baska bir rahatsızlık da olabilir panik atak ya da psikolojikde olabilir
Nasıl başka rahatsızlık kan tahili de yaptırdım iyi dedi doktor aile hekimi
her şey kanda çıkmaz ki
ne yaptırmalıyım peki
Dahiliye git o seni yönlendirir şu an için soruyorsan eğer cam balkon varsa yanına geç hava alsın iyiyim bir şey yok filan de kendini sakinlestir yani panik yapma. Geçmezse kötü olursan da evde biri varsa ondan yardım iste 112 yi filan arayın yani o seni daha iyi yönlendirir
Maalesef sen de bu anksiyet olarak gelişmiş meditasyon namaz dua
Doğa yürüyüşü öneririm
Sizce nedir benim durumum böyle :(
Psikolojik tamamen
Stres sıkma kendini bu kadar bir şey yoksa bile olur. Meditasyon yap yüz duş al kendine gellll
Psikolojin bozuk demek ki, psikiyatriste git
Psikolojik mi sürekli aklımda öleceğim kalp krizi korkusu
Evet, annemden biliyorum, tedavi oldu şimdi dünya yansa umrunda değil
Ama iyi doktor bul
Panik ataksın psikolojik rahatsızlık bu herkeste olabilecek şey endişelenme sadece tedavini ol her şey düzelecek
şu an benimkisi panik atak mı sizce nedir
Evet panik atak
Geceleri uyuyabiliyor musun?
Burdan biri kötü birsey yazınca daha kötü oluyorum ben herkes vardır birseyin diyor kötü durum
Bir şeyin yok sadece kendini sakinleştirmen lazım, bir şeyin olmadığına inandirman lazım kendini, ki zaten sapa sağlamsın bir şeyin yok. Psikiyatriste görün, bir ve ya iki ilaç yazar , doktoruna danış eğer izin verirse Prozac kullan, muhteşem bir etkisi var. Bağımlılıkta yaratmıyor doğal yani ilaç gibi ama ilaç değil. Doktora git ama mutlaka vaktinde
Kötü hissedersen ne zaman konuşmak istersen bana yazabilirsin
Herzaman ölümü hatırla..
Hatırlıyorum hep neden
Stresten uzak dur.
Abi sence bendeki durum nedir neden böyle hisediyorum
Psikolojik o
Kafandan çıkar at
Psikolojik bir durum