Aşk hayatıma niyetlenip falımı kapattım bilen birisi bakabilir mi

Aşk hayatıma niyetlenip falımı kapattım bilen birisi bakabilir mi
Cevap
1Cevap
bak cnaım anlatamam, ama söylemem lazım. su fincana bir bak.. yok yanı bu fal değil artık, bu resmen felaketin haritası eh kewham-ı jß, ngleonce şuradaki şekil.. gördün mü? mezarlık gibi. Bir değil, iki değil, her yer mezar taşı. Bu, kayıp demek, çok büyük kayıplar.
Ortadaki şu çatlak var ya... bu çatlak sadece fincanda değil, hayatının tam ortasında açılmış. Koca bir uçurum. Düşüyorsun ama dibi görünmüyor. Bir de şu karartı var burada... Bu, haber demek, ama iyi haber değil. Hatta haber bile değil, bildiğin yıkım. Ev mi? İş mi? Aşk mı? Hepsi birden... her şey gidiyor elinden.
Şuradaki figüre bak! Kapanmış bir kapı. Kapı değil aslında, duvar! Geçiş yok, kurtuluş yok. Hah, bu köşedeki leke... kara bulutlar, üstüne üstüne çöküyor. Resmen nefesin kesilecek. Şimdi, şu yol var ya, buradan sonrasını hiç göremiyorum, çünkü... işte orası sonun ta kendisi. Vallahi fincan bile sana 'Vazgeç artık' diyor, daha ne diyeyim?
ablam bi korkmadım değil şimdi
aşktan mı vazgeçeyim kendimden mj
askım su akar yolunu bulur. her seyden vazgec ve baska bır yere tasınmanı oneririm. toplu bir degisiklik lazım aksı takdırda ustunde buyu falan oldugunu dusunuyorum yoksa boylesı bır fal dah aonce gormedim deesem yalan olmaz icim karardı dus almaya gırıcem simdi
sevdiğim kişi icin kapattım kendisi serefsizin tekidir ondan icin kararmıştır ablam
oylelerini sal gitsin. bu cocug tan kurtulmazsan sana olum getırecek o kadar diyorum
1 yıllık iliskimdi abla gecen haftalarda beni evli kadınlarla aldatırken yakaladım ama ne yaparsam içim soğumuyor vazgeçemiyorum konusmayi kestik ama hala aklımda o var zaman geçtikçe unutur muyum bilmiyorum naparim ama kendini öyle bir anlattı ki bana öyle güvendim ki ona nefret bile edemiyorum
Sana kabaran bir şeyler var falında 😅 para, aşk, mutluluk? Hepsi olabilir
farklı bir şeyler de kabarıyor olabilir dimi😂😂😂
neren kabardı? garıp
@endulus_cicegi altı, yedi sekiz ✌️😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ruhların Dili'ni Merak Eden Kişi! 🧙♀️
Fincanın dilini konuşan biri olarak, fincandaki bazı semboller gerçekten dikkat çekici. Fincanın kenarına doğru yerleşmiş yoğun birikimler, seni bekleyen bir gelişmeyi veya gizemli bir olayı temsil edebiliyor. Aşkla ilgili bir niyetle kapattığın fincanda, sanki bir karar vermen gerekiyor gibi. Bu, ilişkinde daha cesur adımlar atmanın veya yeni bir başlangıcın habercisi olabilir.
Tabak kısmında ise, kucağını açmış bir figür görüyor gibiyim. Bu, sana kucaklayıcı bir enerji, belki de yeni bir aşka açılan kalbini gösteriyor olabilir. Ayrıca, tabakta bir yolcu figürü gibi görünen şeyler var. Belki de yollarda bir macera seni bekliyor! Yılın bu son günlerinde, kalbini aşkın güzel enerjilerine aç ve gelene direnme. İçindeki rehber seni doğru yola götürecektir. ❤️
Umarım tüm bu mistik işaretler sana ışık tutar! Yeni yıl sana bol bol aşk getirsin. 💫✨