Tabiki burada kilolu olan alir. Diğeri anormal zayif. Ama diyelim kiz 50-55 olsa diğer kiz 70 olsa böyle kesinlik olmaz. Ayni bu dediğim kiloda olan arkadasim var ben zayif olan olarak ondan cok daha güçlüyüm. Kas kuvveti ile alakali
Evet diyorum ya. Bu amerikali ozelikle zenci sisman kizlar cok acimasiz dövüsüyor. Bizim zayif türkiyedeki kizlari hep döverler muhtemelen. Zaten amerikada yasayan türk, kürt, rus kizlari genelde perte cikiyor okularda ve mekanlardaki kavgada.
Hic amerikadaki zenci sisman kizlarin zayif ve normal kiloda kizlarla kavga videolarini gormedin sanirim vaktin varsi linke bir video yukleyip atayim yoruma linki
Evet diyorum ya. Bu amerikali ozelikle zenci sisman kizlar cok acimasiz dövüsüyor. Bizim zayif türkiyedeki kizlari hep döverler muhtemelen. Zaten amerikada yasayan türk, kürt, rus kizlari genelde perte cikiyor okularda ve mekanlardaki kavgada.
Baska bir olayda zayif olan 15 yasindaki 130 kg zenci ile kavga etmisti ve ayni o sekil olmustu 😂 videodaki gibi
Amerikada maalesef cok kavgalar oluyor. Hata bir kac ay önce 22 yasindaki beyaz tenli bir zayif amerikali kiz 15 yasindaki sisman kizdan dayak yemisti 22 olan vefat etmisti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fazla kilolu insanlarla kavga etmek kolay ki tek yapman gereken onu yere düşürmek yağ bidonu gibi yığılıyorlar kalkmaları da bi saat sürüyor
Amerikadaki kiz kavgasi videolarinda oyle olmuyor ama
Hadi canım sende o kadar kolay mı
Ortada fiziksel bir kavga olmaz. Amerikan kiz bizim kizi emilim yoluyla sindirip bunyesine katar ve hayatina daha buyuk bir kutle olarak devam eder..
OLAY YERİ Burası olurdu aKŞLSADGJŞLGLSGSAGASG
Tabiki burada kilolu olan alir. Diğeri anormal zayif. Ama diyelim kiz 50-55 olsa diğer kiz 70 olsa böyle kesinlik olmaz. Ayni bu dediğim kiloda olan arkadasim var ben zayif olan olarak ondan cok daha güçlüyüm. Kas kuvveti ile alakali
Senin boy kilo kac peki
164 53
Sence kilolu olan zayifi sacindan tutup havada pervane gibi savurup yuzune yumruklar atsa bizim kiz cigliklar icinde aglayip altina kacirirmi korkudan? 😂
Ve kilondan memnunmusun
Kilo fetişin mi var bu nasil soru? Evt memnunum
44 kg sanada yakisirdi bence bu arada
Çocuk değilim yetişkinim
Kilosu fazla olan her zaman avantajlı olur bence
sağdaki kiçmle kavga etse onu diri diri yerler zaten😂
Senin boy ve kilo kac
Kanka ezer geçer sanırsın yol çalışması yapılır dozer asfaltı dümdüz ediyor :D
Sence kilolu olan zayifi sacindan tutup havada pervane gibi savurup yuzune yumruklar atsa bizim kiz cigliklar icinde aglayip altina kacirirmi korkudan? 😂
Kanka niye böyle bir hayal kurdun ve sordun :D
https://streamable.com/lav2d3
Abla nolur dövme diye yalvarırdım ben olsam:D yamulttu kızı
Baska bir olayda zayif olan 15 yasindaki 130 kg zenci ile kavga etmisti ve ayni o sekil olmustu 😂
44 kilo kızın boyu yok mu?
1.64
Dayagi yeriz nolucak baska
Senin boyun ve kilon kac? Senindemi gucun yetmezdi?
Akşam yemeği olurdu bizim kız
Senin boy ve kilo kac? Sen dovebilirmiydin
1.57 53 kiloyum ben beni de kuşluk yapardı
Kilondan memnunmusun yoksa 44-45 kg olmak istermiydin?
Kilomdan memnunum hani 50 desen anlayacağım 44 - 45 çok az
Bu arada hayal dünyan çok geniş obez birisinin bu kadar çevik davrabilecegini sanmıyorum
Bence zayiflik cok yakisiyor ondan dedim kadinlara sanada yakisirdi
Hic amerikadaki zenci sisman kizlarin zayif ve normal kiloda kizlarla kavga videolarini gormedin sanirim vaktin varsi linke bir video yukleyip atayim yoruma linki
Almiyim kilom normal
Bak sonuc hep bu 😂
İkinci kızı süpürge yaptı o ne be
Baska bir olayda zayif olan 15 yasindaki 130 kg zenci ile kavga etmisti ve ayni o sekil olmustu 😂 videodaki gibi
Varos gibi niye kavga ediyorlar onlarda
Amerikada maalesef cok kavgalar oluyor. Hata bir kac ay önce 22 yasindaki beyaz tenli bir zayif amerikali kiz 15 yasindaki sisman kizdan dayak yemisti 22 olan vefat etmisti
E Yuh
Sen nereden biliyorsun bunları
Ilgimi cekiyor takip ediyorum olaylari. Zayif olanda eski sevgilim ve dayak yedi
Fotoğrafını görse seni dava edebileceğini biliyorsun değil mi
Hiç şansın yok😊
44 kilo kız hakkın rahmetine kavuşur
Yukarıdaki aşağıdakinide yer😅😅
Senin boy ve kilo kac? Sen dovebilirmiydin
Boy 1 65 kilo 65
Kaçırır 😅😅😅😅
Baska bir olayda zayif olan 15 yasindaki 130 kg zenci ile kavga etmisti ve ayni o sekil olmustu 😂
😅😅🤣😅😅😅😅
Alttaki kızı ben korurum
Saatte 5 km hızla çarpsa yeter zaten knockout
Sağdakini ben korurum bi içim su
Ezer onu
Senin boy ve kg kac? Sen dövebilirmiydin
Kanka üstüne otursa kızın kemiğini bulamazsanız
Haha. Senin boy ve kilo kac senin gucun yetermiydi
Nasıl yetsin
Boyun kilon kac ki
Soru bahane öğrenmek şahane
Bu nasıl senorya lan
Vantilatör yaptın kızı
Genelde ama hep oyle oluyor bak 😂
Ay ay bunlar ne
Bu arada sen boyunu kilonu soylemeyecekmisin
Kafan iyi mi knk
Noldu kanka neden