Sağlık 43 Kg kiz ile 145 kg kiz kavga etse kim kazanir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soldaki Türk kizi 1.67 boyunda 22 Yasinda ve 43 kgSagdaki kiz ise amerikali 172 boyunda amerikali ve 145 kg 43 Kg kiz ile 145 kg kiz kavga etse kim kazanir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. değişir duruma göre 0 0 Yorumla
мαтмαzєℓ_αиgяу Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sence soldakinin kazanma ihtimali var mi kardeş 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Haha senin boy kilon kac sen olsan o kiloluyu dövebilirmiydin Yorumla мαтмαzєℓ_αиgяу 1 yıl Dövemem tabii ki yağ tulumu olmuş kız Yorumla Soran 1 yıl Senin boyun kilon kac ki Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 525 cevap paylaştı. O ne! yarmagül gibiBunu cepheye gönder tank gibi arkadaşına geç Freewin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Soldaki sağdakini peşinden koştursa sağdaki dayanamaz ölür zaten ahahahahah 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hahah senin boy kilo kac? Senin gücün yetermiydi peki sagdakine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hulkla kapışsın o Yorumla Soran 1 yıl Haha senin boy kilo kac peki merak ettim Yorumla
volchitsa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl İLK BASTA SAKA SANDIM FOTOLARI GORUNCE BU NE OLM BİRİ KAVGA EDERKEN BAYILUR BİRİ DE KIPIRDAYAMAZ 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Haha senin boy kilo kac? Kilolu olana gücün yetermiydi Yorumla volchitsa 1 yıl benim boy 150 kilo 42 civarı hic birine yetmez saygılar Yorumla Soran 1 yıl 35-38 kg olsa boyuna göre kilon tam ideal olurmus Yorumla volchitsa 1 yıl goguslerim ve kalcam buyuk ve sporcuyum ben o yuzden kilom cok Yorumla Soran 1 yıl Fizigini hayal edemedim su an. Kac yildir spor yapiyorsun peki Yorumla volchitsa 1 yıl 4 Yorumla Soran 1 yıl Iyimis istek attim sana belki bi ara foto paylasirsin spor kisminda fiziginden. Fizigini merak ettimdr o gün cevaplarim ozaman 🤗 Yorumla Soran 1 yıl Sen nerelisin bu arada Yorumla volchitsa 1 yıl İzmir niye Yorumla Soran 1 yıl Msjlara bak knka yazdim 🤗 Yorumla
Hepsormakistiyorummm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl En başta Türk oluşundan kazanıyor zaten💫 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Senin boy kilo kac peki gücün yetermiydi buna Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen ikisinden de dayak yerdin 0 0 Yorumla
pRoteinLover Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yağlı ve öfkeli kazanır fkdkdkmdksms 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Belli değilmi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Senin boyun kilon kac? O kilolu 18 yasindaki kizla kavga etsen gücün yetermiydi sence ona Yorumla laydbirdmira 1 yıl Kokar o yaa dokunamam ben iğrenç yağlıdır Yorumla Soran 1 yıl Haha ama sana saldirsa naparsin 😂Bu arada sizin kilonuz boyunuz kac Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zayıflar daha guclu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Senin boyun kilon kac peki? Ve sen bunu dövebilirmiydin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
değişir duruma göre
Sence soldakinin kazanma ihtimali var mi kardeş
Haha senin boy kilon kac sen olsan o kiloluyu dövebilirmiydin
Dövemem tabii ki yağ tulumu olmuş kız
Senin boyun kilon kac ki
O ne! yarmagül gibi
Bunu cepheye gönder tank gibi arkadaşına geç
Freewin
Soldaki sağdakini peşinden koştursa sağdaki dayanamaz ölür zaten ahahahahah
Hahah senin boy kilo kac? Senin gücün yetermiydi peki sagdakine
Hulkla kapışsın o
Haha senin boy kilo kac peki merak ettim
İLK BASTA SAKA SANDIM FOTOLARI GORUNCE BU NE OLM BİRİ KAVGA EDERKEN BAYILUR BİRİ DE KIPIRDAYAMAZ
Haha senin boy kilo kac? Kilolu olana gücün yetermiydi
benim boy 150 kilo 42 civarı hic birine yetmez saygılar
35-38 kg olsa boyuna göre kilon tam ideal olurmus
goguslerim ve kalcam buyuk ve sporcuyum ben o yuzden kilom cok
Fizigini hayal edemedim su an. Kac yildir spor yapiyorsun peki
4
Iyimis istek attim sana belki bi ara foto paylasirsin spor kisminda fiziginden. Fizigini merak ettimdr o gün cevaplarim ozaman 🤗
Sen nerelisin bu arada
İzmir niye
Msjlara bak knka yazdim 🤗
En başta Türk oluşundan kazanıyor zaten💫
Senin boy kilo kac peki gücün yetermiydi buna
Sen ikisinden de dayak yerdin
Yağlı ve öfkeli kazanır fkdkdkmdksms
Osursa ucurur onu
Aklını kullanırsa 43 kilo olan kız yener.
Belli değilmi
Senin boyun kilon kac? O kilolu 18 yasindaki kizla kavga etsen gücün yetermiydi sence ona
Kokar o yaa dokunamam ben iğrenç yağlıdır
Haha ama sana saldirsa naparsin 😂
Bu arada sizin kilonuz boyunuz kac
osursa kavga biter
Başka soru mu bulamadın
Zayıflar daha guclu
Senin boyun kilon kac peki? Ve sen bunu dövebilirmiydin