Amerikada sisman zenci kizlar ne senin kilonda kizlari pert ediyorlar bi bilsen varya hayatlari sokaklarda kavga etmeyle gecmis insanlar altina isetirler. Amerikada bir türk kizi vardi 24 yasinda 1.68 52 kg kizda boksördü ve sokakta 18 yasindaki zenci 150 kiz ile kavga etdiler 150 kiz bizim kiza neler yapti bir bilsen varyaa
Görmek lazim fizigini ama ben baya zayif begendigim icin bana göre 44 kg ideal. Tkp atdim sana sana bir eximi atacam 1.64 cm boyundaydi oda 44 kiloydu bakalim o fizige ne dicen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
La sagdakinin sağ çıkmama ihtimali var mı sumo güreşçisi gibi ben beyaz bayrakları önden atar ablam çıkar gölgesinde rakı içelim derim haha
Vallahi abim ben gencken o 56 kiloydu ben 54 ama beni cok fena dovuyordu 😂
Sagdakinin elini kolunu baglasan soldakine de yuze vurmayi yasaklasan yumrukla tekmeyle zarar veremez sisman kiza zaten 😅 hatun zırhlı
soru cok uzun kim kazanır diye soruyosan 150 kilo olan bi tokatta bayıltır:)
Senin boy ve kg kac?
1.64,52
Kilondan memnumusun yoksa daha zayif mi olmak isterdin?
Sagdaki 19 yasinda 1.63 ve 145 kg sence kavga etsen ne olur
döverim bence
Bence seni böyle yapar
https://streamable.com/7c5c3i
ben teknik biliyorum ama kilodan daha önemli
Sacindan yakalayip seni savurdumu teknik ise yaramiyor
savuramaz iste mesafeyi korurum boksörüm ben
Amerikada sisman zenci kizlar ne senin kilonda kizlari pert ediyorlar bi bilsen varya hayatlari sokaklarda kavga etmeyle gecmis insanlar altina isetirler. Amerikada bir türk kizi vardi 24 yasinda 1.68 52 kg kizda boksördü ve sokakta 18 yasindaki zenci 150 kiz ile kavga etdiler 150 kiz bizim kiza neler yapti bir bilsen varyaa
o bos boksörmüs o bahsettiğin kızlar bana denk gelmesin fena yaparım
😂😂 tamam
saka yapıyodum ya değilim boksör falan :))
Ozaman sonuc pert olursun 😂
Kilondan memnunmusun? 44 kg yakisirmis baya sana
52 kötü mü yaa sisko muyum
Görmek lazim fizigini ama ben baya zayif begendigim icin bana göre 44 kg ideal. Tkp atdim sana sana bir eximi atacam 1.64 cm boyundaydi oda 44 kiloydu bakalim o fizige ne dicen
Sağdaki beni bile döver
Sunlari bi dovustir de rahatla
Sağdaki soldaki yiyebilir
Ölümle sonuçlanır.
Benzer durum bendende var