Sağlık Çok kahve içiyorum durduramıyorum kendimi nasıl engel olucam? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Paso filtre kahve espresso türk kahvesi gömüyorum ne yapcam Güncellemeler1 yıl Çarpıntı yaptı Çok kahve içiyorum durduramıyorum kendimi nasıl engel olucam? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 331 cevap paylaştı. İnan durum bende de öyle sabah akşam sürekli bir kahve ihtiyacı hissediyorum. 0 3 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Kalbim çarpıyor içiyorum hala Yorumla Düşünürbiribilir 1 yıl Nasıl durduracağım bilmiyorum icmeyince kendimi huzursuz hissediyorum😄 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl aynısı knk :D Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben de sürekli çay içiyorum bro yaa. Vitamin, mineral eksikliği midir nedir, anlamadım. 0 5 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Valla nasıl engel olcsz 😃 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Bu soğukta sürekli ihtiyaça çıkmak da sıkıntı:) Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Abi sürekli lavabodayım Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Hayatımızda ufak bir değişiklik şart:) Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Şart ama işte olmuyor😄 Yorumla
Medmükı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Aynı sorun bende de var kalbim çarpıyor artık 20 yaşında😂😂😂 0 3 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Sjsjd benimde gece uyuyamıyorhm Yorumla Medmükı 1 yıl Ay ama çok güzel onun verdiği mutluluğu kimse veremiyor kdkrkxkx Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl srgdt bencede şu an içesim var kriz geçiriyorum şu an Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnan durum bende de öyle sabah akşam sürekli bir kahve ihtiyacı hissediyorum.
Kalbim çarpıyor içiyorum hala
Nasıl durduracağım bilmiyorum icmeyince kendimi huzursuz hissediyorum😄
aynısı knk :D
Ben de sürekli çay içiyorum bro yaa. Vitamin, mineral eksikliği midir nedir, anlamadım.
Valla nasıl engel olcsz 😃
Bu soğukta sürekli ihtiyaça çıkmak da sıkıntı:)
Abi sürekli lavabodayım
Hayatımızda ufak bir değişiklik şart:)
Şart ama işte olmuyor😄
Aynı sorun bende de var kalbim çarpıyor artık 20 yaşında😂😂😂
Sjsjd benimde gece uyuyamıyorhm
Ay ama çok güzel onun verdiği mutluluğu kimse veremiyor kdkrkxkx
srgdt bencede şu an içesim var kriz geçiriyorum şu an
Kahveler yerine başka bir şey iç