Gün boyu kahve tüketiyorum türk kahvesi americano fitre kahve vs su tüketemiyorum önüne nasıl geçilir acaba?
Not:bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Gün boyu kahve tüketiyorum türk kahvesi americano fitre kahve vs su tüketemiyorum önüne nasıl geçilir acaba?
Not:bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Bende de kahve bağımlılığı vardı ama ben yavaş yavaş azaltmaya başladım. Hani şöyle söyleyeyim zaten birden bırakamazsın günde 3-4 içiyorsam 3-4 gün sonra bunu bir tane düşürdüm bir tane düşüre düşüre en sonunda biraz daha azalttım.
Deneyelim bakalım
Dene belki iyi olur dediğim gibi sana her iki üç günde bir azalt. Ve şu mesajı sana yazarken elimde kahve olan ben 😂
😂 kahve yapmaya giden ben
😂😂 ama suç Bizim birbirimizi gaza getirdik
😂şimdi senin teorine ben nasıl inanayım
Susar mısın lütfen 😂 Yok yok şimdi hemen sana onu açıklayayım normalde günde Ben 4 5 barda kahve içerdim şu anda kahveyi sabah ve akşam yaptım yani şu anda 2 tane içiyorum başka da içmiyorum tam da konuya denk gelince gidip yaptım 😂😂
😂 hadi inandım diyelim
😂😂 öyle öyle gerçekten 😇
Tamam tamam inandım 😊
😂😂 şu anda ben bardağı bardakta bana bakıyor
Tamam hadi bir kahve daha yap bir şey demeyeceğim 😅
😂 söz ver Bir şey demeyeceksin değil mi
Arada olur böyle kaçamaklar kahve bu ahaha
🙂 bence de arada bu şekilde iyi oluyor bugünlük de böyle olsun
Kesinlikle🙂
O halde afiyet olsun bize 🙂
Afiyet olsun 🙂
Cevap
11Cevap
Yavaş yavaş azaltma harici başka çözümü yok kafein bağımlılık yapıyor birden bırakınca baş ağrısına sebep olur
Bence tamamen bırakmak zorunda değilsin, azaltarak ilerlemek daha gerçekçi, kahveden önce su içmeyi alışkanlık yapmayı dene.
Kahveden sonra az su içenler bağımlısı dikkat ettim buna kaç kişide hep aynı😀
Evet haklısın çevremde de öyle
Ben su içmesem aşırı eksik bişeyler var gibi hissediyorum kahve olsun çay olsun kafeinli herşeyde
Su gerçekten çok önemli sağlık ve cilt için umarım kahveyi bırakamasamda su içme alışkanlıpı edinirim su içmediğim günler oluyor
Su içmesem baş ağrımı gün sonunda düşünemiyorum bile. Hahaha hatta komik gelecek belki ama hayatımda su ve uyku olsa yeter😂
Ahaha biraz abartılı oldu sanki
Bu çılgınlığı birkaç gün yaptım ama o zaman kötü zamanlardan geçiyordum pek keyfi değildi😀
Depresif dönemler diyorsun üzüldüm kendine bir daha böyle kötü davranma olur mu ne olursa olsun
Çok teşekkür ederim seni dinleyeceğim🥹maalesef öyleydi yolunda gitmeyen durumlarım vardı şu an mükemmel olmasa da daha iyi hissediyorum diyebilirim🌸
Sevindim umarım her şey daha da iyi olur
🙏🏻
Başka meşrubatlâr deneyip uzaklasabilirsin
Bir yolu yok maalesef
İki gün dayan geçiyor
Bir anda bırakmaya çalış
Evladım geriye hangi kahve kaldı
Çeşit bol
Kahvesiz olmaz iç iç
1 tane içsem bütün gece uyuyamıyorum ya 😀
O bende yok ne yazık ki ahaha
Yavaş yavaş sağlık elden gidecek benden demesi 😄