Güncellemeler
1 yıl
Lan ben at binmeye girmiştim sonrasında oldu bu kaşıntı acaba attan falan bitlendim mi ben?
Bir arkadaşım kıl dönmesi olmuştu bende pislikten oluyo diye kınamıştım içinden ve şimdi 2 haftadır popom deli gibi kaşınıyor ve bazı yerleri ufak ufak şişmiş acaba mı diyorum oldum mu diye çok korkuyorum napmak lazım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Normal bir krem sür. Kıl dönmesi kıl çıkamadığı için pislikle alakası yok. Traş etmiştir vb çıkar sen en kötü pişik olmuşsundur
Kıl dönmesi ihtimali beni korkutuyor bacağımda da 2 3 tane bir şey çıktı ama en çok popomda bacağımda çıktığı için kıl dönmesi değildir dimi?
Ağrıdan oturamazsın bile öyle olsa diye biliyorum. Bacak normal çıkabilir tüy almışsındır pantolon eşofman tüyleri tahriş edip koparmıştır vb krem sür nemlendir sonra bakarsın. Çok endişe uaşaraan netten bak kıl dönmesine
Baktım oturamazsın falsn diyo oturuyprum gayette hatta bisiklet falan sürdüm ama ilk defa böyle cilt hastalığı falan yaşıyorum ve popomda olunca biraz sap gibi kaldım
Batar ya hissettirir kendini o. Sivilce ayrı pişik ayrı kıl dönmesi başka bir şey netten bak ameliyatları ina iltihap toplar sulanır falan
Bu kaşıntının 2 hafta sürmesi ve böyle kabarması sıkıntı oldu
Aynı olay benimde sanırım geçen hafta ya ısırgan daladı ya da arı ısırdı benim de bacağımda var
Keşke öyle bir şey olsa cidden böyle absürt ameliyatsız geçmeyecek bir şey çıkmamasını istiyorum
Tam anlamadım kıl var ise çıkar cımbızla ya da oynadıktan sonra krem sür ya da sana uzak olan bir yere bir erkek doktora çık istersen ya da cildiye ye sor danış
Şimdi şöyle popom bacaklarım komple kaşınıyor kaşıdığım yerler önce sivilce gibi kızardı sonra morardı bir tepecik gibi popomda 3-5 tane böyle var bacaklarımda 1-2 tane bacaklarıma çok dokunmuyorum yani bacağımda sadece 1 yerde ki morardı ama popomda 3-4 tane var
Benimde öyle oldu ama ya ısırgan daladı ya da arı ısırdı dedik biz. Evet benimde kaşıntıya başladı sonra bacağımı kaşıdım o etli olan yer birde birde kırmızı ve mor oldu sonra bir uç belirdi hametan ve alerji ilacı koydum sardım geliyor şimdi
bir uç belirmedi bende
Sinek ısırığı gibi
yok öyle değil
Alerji olmuş olabilirsin. Aile hekiminden gidip krem al
Allahım inş öyle bir şeydir ama çekiniyorum da gtumu göstermeye
Kınamamak lazım doğru söz
O dil o dişe değince kopar mantıksız bir pp olmuş
Sado mado
Ölebilir