Hani hep derler ya, kınadığını yaşamadan ölmezsin diye sizce doğruluk payı var mı? Birini ne kadar ayıplarsak başımıza gelme olasılığı o kadar artar mı?
Bunu en çok annem söyler hiç kimseyi ayıplama ya caksın Daha sonra başına gelir ben buna katılıyorum eskiden çok doğru söylemiş ve hayatta kibirli olmayacaksın hiçbir şey benim başıma gelmez demeyeceksin her şey olabiliyor bazen sıfırdan başlamak gerekiyor benim gibi
Kınadığı başına. Gelmeden ölmez ölmesinde zaten. Kendileri ahlâk bekçileri olmuş , dinime küfreden Müslüman olsa gerek... kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez herkesin günahı da sevabı da kendinedir.. Not: sürekli fake hesaplarindan gelip , gizli üye ile gelerek aciz ve zavallı insan kendine yediremeğin nedir ve içinde ukte kalmış vah zavallı vahhh.. Ssler alındı bundan sonra savcılıkta görüşürüz kimsin aylarca o zaman hesaplasiriz seninle...
'insan kendisinde olmayan kusuru başkasında göremez.' böyle bir adalet mekanizması gerçekten var sanırım. aksini iddia edenler çok genç ve hayata karşı tecrübesiz olabilirler.
luluşka türkiyede her an herşey olabılır başka gitcemiz ülke yok bırbırımıze karşı hoşgörülü mütevazi saygılı olmalıyız gerektığin cephede savaşmalıyız :D
kınamamak demek de tehliklei, lakin herkesin kirmizi Cizgisi farklıdır evet, ama Suç, Adalet kavramı dahi varken herseye kabul edilir, saygi duyulmali beklentisi biraz üstün körü oluyor.