Hani derler ya, kınadığını yaşamadan ölmezsin diye sizce bu doğru mudur?
Hiç birini kınadınız mı?

Hani derler ya, kınadığını yaşamadan ölmezsin diye sizce bu doğru mudur?
Hiç birini kınadınız mı?

Bana göre öyle cidden. Bende de olmuştur. Yani amacım kınamak da değildi aslında. Sadece ardımdan abuk subuk konuşmuştu bir arkadaşın eşi bunlar sevgili iken. Arkadaşım da aramızı düzeltmeye çalışmıştı. Gerçi kızın aklına girmek için öyle demişti eşi. Çünkü arkadaş aynı gün tanışmış olduğumuz için niye o değil de ben? O Daha güzel demiş ardımdan. Biz arkadaşız ya güya. Bu kıyas neden yani? Tabii, daha farklı şeyler de var da bende kalsın. O kısmı bir yerden sonra beni bağlamaz. Evlenmek kendi tercihi ama benim ardımdan yalan yanlış konuşan bir kişi etrafından başka kişiler için ne der? Orası da belii olmaz. 😃😃
Kesinlikle ölmez. Kınadığım şeyler oluyordu evet ama başıma gelince artık bıraktım. Herkes ne halt yerse yesin 😂
Cevap
3Cevap
Bence değişir.. yani her kınayan yaşayacak diye kural yok keşke adalet olsa ama dünyada. insan yaşattığının daha fazlasını yaşasa ölmeden.
Evet kınadım ve paşa paşada yaşadım 🤦♀️
Kesinlikle öyle. Ya kendi yaşar ya da yakınında görür ama bir şekilde karşısına çıkar.
Yani böyle mantıksal dayanağı olmayan şeylere pek inanmam ama kınadığım her şey başıma geldi.
Öyle oluyor genelde
Evet doğruluk payı var
Kesinlikle evet
Evet aynen öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar