Öncelikle azim ve iradenizden dolayı sizi tebrik ediyorum, harika bir başarı elde etmişsiniz. Boyunuz uzun 170 boydasınız aşırı zayıf olmanıza gerek yok. Fakat biraz daha vermeniz gerektiğini düşünüyorum şu an 95 kiloysanız, sizin en fazla 70-75 kilo arası olmanız gerekiyor o yüzden biraz daha verirsiniz çok daha yakışacağını düşünüyorum. Tekrardan tebrik ediyorum sizi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Çok iyi vermişsin. Ayrıca çok iyi görünüyor. Bence kilolu değilsin sadece biraz fazlalığın var. Bu arada nasıl verdin bende vermeye çalışıyorum ama zorlanıyorum biraz ne gibi yönetimler uyguladın acaba
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ekmeği hamur işlerini falan kestim ve oldukça hareketli davrandım ya da elimden geldikçe spor yaptim
Hala daha ideal kilo değil ama çok hızlı vermek de iyi değil bir süre böyle takıl yavaş yavaş vermeye devam et. Kötü gözükmüyorsun ama puanlık haberin olsun
Eğer zorlanmiyosan kilo verirken verebilirsin biraz daha senin tercihin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Hiç o kiloda gibi durmuyorsunki
1
26 Yorumla
Soran
1 yıl
Biraz kas yaptım ondandır
Cevap sahibi
1 yıl
Çok güzel çekici şahane ama
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi
1 yıl
Cidden muhteşem İnsanı göreni etkileyen bir çekiciliğe sahipsin
Soran
1 yıl
Yaa ne demezsin ama yinede çok teşekkür ederim 🤭
Cevap sahibi
1 yıl
Aaa sende bir çok kişinin hayalini süsleyen çok mükemmel bir fizik var farkında değilsin
Soran
1 yıl
Gerçektenmi teşekkür ederim
Cevap sahibi
1 yıl
Çok ciddiyim Yersiz belki bu sözüm ama kurduğum en özel hayali böyle bir kız süslüyor ve eminim ki sen erişilemeyecek kadar özel muhteşemsin
Soran
1 yıl
Çok Teşekkür ederim 🤭🤭
Cevap sahibi
1 yıl
Böyle bir kızı izlerken zaman dursa denir izlemeye doyulsa denir hiç olmazsa izkerken hayallerle yaşansa denir Bence sen olağanüstüsün özellikle benim gibi birinin değil sahip olabileceği erişebileceği hayalni bile yaşaması en zorusun
Soran
1 yıl
Böyle gidersen ben kilo vermekten vaz geçicem ayrıca çok teşekkür ederim hiç böyle iltifatlar duymamıştım
Cevap sahibi
1 yıl
İltifat etmeyi bilmem ben bana göre bulduğum muhteşemliği senin gibi bir kıza artık yettiği kadarıyla kelimelere dökmeye çalıştım Ruyalarda yaşanması bile güçsün
Cevap sahibi
1 yıl
Bir çok kişinin farkında olmadığı bazı şeylerden anlamadıkları öyle mükemmel özellikler var ki sende saklı bir tutku hayal düş gibisin Özel bir konu bu evet ama sen eşsiz bir arzuyu temsil eden o harikasın
Soran
1 yıl
Biliyorum çok teşekkür ettim ama yine teşekkür ederim 🤭
Cevap sahibi
1 yıl
Foton bile hayale tat rwnk zevk katıyor bir kaç kez baktım
Soran
1 yıl
Birde iltifat etmeyi bilmem diyorsun
Cevap sahibi
1 yıl
Çok ciddiyim ben iltifat etmem bilmem düşlerimi yalattı foton çok teşekkür ederim sana
Soran
1 yıl
Ben bir şey yapmadımki
Soran
1 yıl
😂🤭
Cevap sahibi
1 yıl
Hayallerdeki bu fiziğe sahip olman yetmezmi
Soran
1 yıl
Bilmem yetmezmi
Cevap sahibi
1 yıl
Hayalleri anımsatıp yaşatan foton fiziğin var ama uygun olmadığı burada paylaşılamaz ki senle böyle bir kızla erişimi mümkün olmayan o şeyler hayatı sevdirir
Soran
1 yıl
İstersen özelden çık istek atiyïm
Cevap sahibi
1 yıl
Çıktım çok isterim
Soran
1 yıl
Attım
Cevap sahibi
1 yıl
Naber nasılsın
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
30 kilo fazlan var.
1
12 Yorumla
Soran
1 yıl
30 kilo sonra normal oluyor yani
Cevap sahibi
1 yıl
Evet.
Soran
1 yıl
Tamam vermeye calışıyım
Cevap sahibi
1 yıl
Şu anda obez sınıfındasın. Doktor kontrolünde 65e düşmelisin. 60-65 arası senin ideal kilon.
Soran
1 yıl
Doktorsun sanırım
Soran
1 yıl
Doktorlar pek fayda etmiyor ya
Cevap sahibi
1 yıl
Doktor değilim. Bilgiliyim. Sizin gibi bir arkadaşımda var. Aynı sizin gibi sağlıklı bir vücuda sahip olmak için savaşıyor.
Soran
1 yıl
Ne güzel teşekkürler
Cevap sahibi
1 yıl
Doktorlar sizin kollarınızdan tutup o yolu yürütmez. Doktorlar size yol gösterir sizde o yolda yürürsünüz. Siz isterseniz, savaşırsanız sağlığınıza kavuşursunuz yoksa hiçbir kimse ya da doktor size fayda etmez.
Soran
1 yıl
Doğru diyosun valla
Cevap sahibi
1 yıl
rica ederim. bu süreçte sizin en çok ihtiyacınız olsan şey (destek) tir. Ben arkadaşıma elimden geldiğince destek veriyorum. İlk zamanlar kafasına göre takılıyordu beni umursamıyordu, baktı olmuyor şimdi beraber zayıflıyoruz. Ben destek vermesem kendi kafasına göre yiyip içmeye ve spor yapmadan zayıflamaya çalışmaya devam edecekti. Sizde umarım böyle bir arkadaşa sahipsinizdir. Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. İyi akşamlar.
Soran
1 yıl
İnşallah öyle bir arkadaşım olur Teşekkür ederim yakşamlar