Sağlık Açlığa dayanamıyorum nasıl kilo vereceğim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 97 kiloyum Güncellemeler1 yıl Moralim altüst arkadaşlar 69 dum geçen sene şimdi 97 yim nasıl mj oldu psikayatri ilaçları kullanali beri bu kiloları aldım 😭 Açlığa dayanamıyorum nasıl kilo vereceğim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. kalori azaltarak. 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl durmadan yemek yiyorsunuz ki ilginç az kısın yemeği yahu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Psikayatri ilaçları kullanali beri bana bir şey oldu yesem bile doymuyorum Yorumla winteryawa 1 yıl Aman tanrım değiştir ilacını böyle olmaz yan etkisi kötü giderek şişersin dikkat et Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 97 kilo olmaktan çok memnunsan yemeğe devam et, kusana kadar ye hatta. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiç memnun değilim 100 e yaklaştım moralim sıfır hiç bir şey yapasım yok sadece uyumak istiyorum mutsuzluktan Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% 1 yıl Sağlık konusunda 386 cevap paylaştı. doktor kontrolünde mi yoksa kendin mi diyet yapıyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kendi başıma yapıyorum Yorumla irrigate1993 1 yıl kilon yüksek kendi başına yapamazsın dayanamazsın açlığa onlar sana uygun diyet listesini söylerler Yorumla Soran 1 yıl Haklısın doktora gitmem gerek Yorumla irrigate1993 1 yıl sakın sosyal medyaya göre hareket etme çoğu para tuzağı tanıdıklarından yola çık önceden Yorumla
red_sheep Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Açlığı bastırcak ne varsa onu yap sadece sıvı tüket yemek yerine mesela sevdiğin bir içecek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Su mu içeyim devamlı Yorumla red_sheep 1 yıl Tabi yani kilo vermek için acıkmamalısın başta Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Instagram dan renovadiyetklinik i takip edebilirsin çok başarılı bir diyetisyen 🙂 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. Diyetisyen, psikolojik destek ve spor. Bu üçü de olmalı 0 0 Yorumla
Viego_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Sağlığın için ve iyi bir görünüm için kesinlikleDiyet ve spor yapmmalısın.. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Moralim yerlerde hiç bir şey yapasım yok moralim bozuk altüst oldum ben asla kilo veremiyorum özellikle psikayatri ilaçlarını kullanali beri Yorumla Viego_ 1 yıl Toparlanmalısın Yorumla
Dubaiçikolata Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Kuru yemiş, mısır patlağı yiyebilirsin atıştırmalık olarak, tabi abartmadan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben de şu var doydugumu anlayamıyorum özellikle psikayatri ilaçları kullanmaya başlayalı beri iştahım hiç kapanmıyor bu durum moralimi altüst ediyor Yorumla Dubaiçikolata 1 yıl Doktoruna danış bu durumu. Ve spor ve diyet düzenli yapman gerekiyor Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dayanacaksın, dayanamazsan dombili gezersin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Acı gerçekler haklısın Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ara öğün var 0 3 Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Ara öğün yap* Yorumla Soran 1 yıl Yapsam bile acıkıyorum Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Az yapıyorsun o zaman Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Boş ver kilo verince sarkma olacak zaten 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sarkma olsun diyorum bazen acayip kiloluyum keşke hiç kilo almasaaydim ah be Yorumla AyınBulanıkHali 1 yıl Boyun kaç peki Yorumla Soran 1 yıl 168 boyum var obezim Yorumla AyınBulanıkHali 1 yıl İmkânsız değil ama çok sağlam bir bünye lazım bebeğim Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum önce benim psikayatri ilaçlarını bırakmam lazım Yorumla AyınBulanıkHali 1 yıl Bırakma yani doktor kontrolünde bırak ama kafana göre bırakma sakın Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 535 cevap paylaştı. Spor yaparak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı yarın başlayayım en iyisi Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boy? 0 0 Yorumla
chubbygirl Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Kendini sevmeyi dene 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Sağlık konusunda 970 cevap paylaştı. Ohh ne güzel 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Boy kaç 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 168 obezim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açlığa dayanamıyorsan hastaneye diyetisyene gitmelisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzülme kanka ben sana tavsiye verebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kalori azaltarak.
Nasıl durmadan yemek yiyorsunuz ki ilginç az kısın yemeği yahu
Psikayatri ilaçları kullanali beri bana bir şey oldu yesem bile doymuyorum
Aman tanrım değiştir ilacını böyle olmaz yan etkisi kötü giderek şişersin dikkat et
97 kilo olmaktan çok memnunsan yemeğe devam et, kusana kadar ye hatta.
Hiç memnun değilim 100 e yaklaştım moralim sıfır hiç bir şey yapasım yok sadece uyumak istiyorum mutsuzluktan
doktor kontrolünde mi yoksa kendin mi diyet yapıyorsun
Kendi başıma yapıyorum
kilon yüksek kendi başına yapamazsın dayanamazsın açlığa onlar sana uygun diyet listesini söylerler
Haklısın doktora gitmem gerek
sakın sosyal medyaya göre hareket etme çoğu para tuzağı tanıdıklarından yola çık önceden
Açlığı bastırcak ne varsa onu yap sadece sıvı tüket yemek yerine mesela sevdiğin bir içecek
Su mu içeyim devamlı
Tabi yani kilo vermek için acıkmamalısın başta
Instagram dan renovadiyetklinik i takip edebilirsin çok başarılı bir diyetisyen 🙂
Diyetisyen, psikolojik destek ve spor. Bu üçü de olmalı
Sağlığın için ve iyi bir görünüm için kesinlikle
Diyet ve spor yapmmalısın..
Moralim yerlerde hiç bir şey yapasım yok moralim bozuk altüst oldum ben asla kilo veremiyorum özellikle psikayatri ilaçlarını kullanali beri
Toparlanmalısın
Kuru yemiş, mısır patlağı yiyebilirsin atıştırmalık olarak, tabi abartmadan
Ben de şu var doydugumu anlayamıyorum özellikle psikayatri ilaçları kullanmaya başlayalı beri iştahım hiç kapanmıyor bu durum moralimi altüst ediyor
Doktoruna danış bu durumu. Ve spor ve diyet düzenli yapman gerekiyor
Dayanacaksın, dayanamazsan dombili gezersin
Acı gerçekler haklısın
Kilon mükemmel oldu sakın üzülme..
Seni görebilir miyim aşk
Ara öğün var
Ara öğün yap*
Yapsam bile acıkıyorum
Az yapıyorsun o zaman
Boş ver kilo verince sarkma olacak zaten
Sarkma olsun diyorum bazen acayip kiloluyum keşke hiç kilo almasaaydim ah be
Boyun kaç peki