boy:175
kilo:60
Şaka yapıyorum de lütfen :( çok az 200 kalori, halsiz düşersin ve metabolizman yavaşlar iyice bedenine ihtiyacı olan enerjiyi vermezsen ve normal beslenmeye başladığın an kilo alırsın (jojo effect).
İnternet var, kitaplar var, neden araştırıp sağlıklı hareket etmek yerine böyle bilinçsizce davranıyorsun?
Ayrıca boyuna göre kilon fazla değil normal zayıfsın, neden kilo vermeye çalışıyorsun? Hastalık bunun sonu, daha zayıf daha zayıf derken sağlığından olursun Allah korusun.
Normal beslen kalori hesaplamadan, kendinle barışık ol fazlan yok! ;)
verirsin ama sonra geri alirsin hepsini fazlasiyla. spor yap
Spor yapıyorum haftada 2-3 gün geri kalanda günler okuldayım
yemegi azaltma sporu arttir hem daha saglikli hem de daha etkili olur.
Spor yaptığım günleri arttırma imkanına sahip değilim her akşam 30 dakika egzersiz yapıyorum ama o da az geldiği için ve tek uygun vaktimde o olduğu için bu kaloride vermemin kolay olup olamayacığımı soruyorum
yani tabiki normalde aldigin kalori miktarini azaltirsan verirsin kilo. ama yine arttirirsan kilo alirsin
Peki teşekkür ederim
verebildin mi bari kilo
Evet sistemi çokertmek ve yanağından bile selülit çıkarıp bütün vucudunda ayı yavrusu doğurmuş gibi çatlaklar oluşturmak için en kesin ve hızlı yöntemi bulmuşsunuz bravo size.
Kısa zamanda 10 kilo verip (4 kilosu su,5 kilosu kas,1kilosu yağ) yine kısa zamanda verdiğin 10 kiloyu 20 olarak almanın en etkili yolu. Ama yetmez 150 kaloriye duşur onu sen!!
Gerekirse zaten düşürürüm sadece benim sorduğum soruya cevap vermek yerine hepiniz birden doktor kesildiniz
Ya bir * git lütfen madem yalan olarak görüyorsunuz gelmeyin kimseye cevap verin diye silah doğrultmuyorum bay çok zeki
Düşüncelerinize bir şey demiyorum ancak benim sorum başka sizin verdiğiniz cevap başka ilk soruma karşılık gelen cevabı söylerseniz ve ardından şu sonuçları var derseniz anlarımda hepiniz direk yargılamaktan ve kendi düşüncelerinizi söylemekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Herseyi biliyosunda neyi niye sordun onu anlamadim.. bu isler okadar basit degil ki.. yas kac boy kac kilo kac.
18
175
60
Cevap
13Cevap
Günlük 300 kalori alıp kilo vermemen imkansız ancak 300 kalori aldığını zannediyosundur madem zararlarını biliyosun ölüm orucunda basarılar
Yaklaşık 13-15 kilo kilo verdim. Ama şimdi kilo vermem durdu onunu için
Bugün 1 kase kırmızı mercimek ve elma yedim yanında yeşil elma. Dün hiçbir şey yemedim. Her yediğimi not alıyorum ne yediğimi gayet iyi biliyorum anlayacağınız
Gnlük 300 kalori nasıl yani tek öğün mü yapıyorsun anlamadım.
Meyve ve çorba
delirmiş olmalışın günlük kg başına 40-50 kcal almalısın yoksa zamanla vücüdün proteinleri yakmaya başlar ve geri dönüşü olmayan bir yola girersin
200 kalori mi? saçmalama 800 1000 alman lazım saglıklı beslenme için
Olabilir ama ben şu an kaç kalori almam gerektiğini sormuyorum
200 kalorı mı. metabolızma az ve sık yedıkce çalışır. bu şekılde şalışmadığı için kıloda veremıyorsun
Metobolizma hızlandırmak için yeşil çay içiyorum bol bol
o bır yerde destekleyıcı. olmaz o şekılde. yakacak bır şey yokkki vucudunda. şu an yağ değil kas ve su yakıyorsun
kafanmı güzel oyle sacmalıkmı olru düşer kalırsın bir yerde 1000 kalorinin altına inme
Hayr daha çok alirsinn bu hatayi yapma ve bir diyetisyene git
Sadece 300 kalori alip halen kilo veremediysen baska bir sorun vardir belkide..
boyuna , kilona, calistigin ise gore degisir alman gereken kalori sabahtan aksama kadar yatagindan cikmayip 3 kalori alsan bile zayiflayamazsin :D
200 kalori mi? Saçmalama.. Kilo vermek öyle aptalca bir iş değil! Kilo vermek istiyorsan verebilirsin, sana yardımcı olurum.. Saçma sapan işler yapma..
Ben 165 boy 65 kilo ama en az 4000 kalori alıyorum imkansız 200 kalori zaten tek lokmada 200 kalori yiyom
500 kaloriden az alman çok sağlıksız. protein yıkımı olur ölürsün.
Bence hesaplamanda hata yapıyorsun^^
neden kilo vermek istiyorsun?
Görünüşümden memnun değilim ve ne yaparsam yapayım iri duruyorum arkadaş çevreme göre
anladım arkadaş çevresinden.
ben sana göre beya kiloluyum 65 kiloyum ama boyum 165 kendimi sevsem bile arkadaş çevresi etkiliyor insanı.
300 kalori aldıgından eminmisin. kaç kilosun
Baktırdım zaten kansızlık olduğundan dolayı şüphe çekmiyorum
Evet ama çok fazla boyadan kaynaklı
2 bin demek ıstedın sanırım
Hayır basbaya 200
civciv misin sen ölürsünnnnn boy kilonu yaz ben sana derım kac kalorrı alman lazım *
200 kalorı nedır ya :D bır somun ekmek :D o kadar
2 aydır hiç ekmek yemedim asdfghj
sen kilo veremessin uğraşma :D
Ne bildiğini açıklasana bana.
Sana bir şey açıklamak zorunluluğum yok soruma cevap vermiyorsanız da zaten sizi zorla buraya getirmedim
Öncelikle hanımefendi insan yaşayabilmesi için günlük 1500 kaloriye ihtiyacı var bunu aşarda yakmazsanız kilo alırsınız. Ve vücudunuz da 3-5 kg fazlalığınız var ise bunu yakmak kilolulara ggöre daha zordur. Sağlam diyet gerekir. Umarım kilo verirsiniz. Kolay gelsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar