Aralıklı oruca başladım aslında bir şey sorcam ilk gün çok zorlandım baya acıktım 17 saat tuttum Dün 2. gun du ve nerdeyse hiç zorlanmadım İlk 2 gün de iki öğün beslendim Ama 2. Gün tartıya çıktım sabah kilo aldığımı gördüm ve çok kolay sürdü 2. gun hatta değil 17 saat 20-24 saat bile yemek yemezdim annem biraz zorladı ondan yedim
bu listeyi bende hazırlayabilirim ama kısa sürede aralikli oruç çok iyi iki günde hemen gram bazında veriyorsun ben de baslicam isterseniz arkadaş olalım motive ederiz birbirimizi?
Ben aralıklı oruca başladım 3. gunum bugün İlk gün geberdim açlıktan Sadece 2 öğün beslendim Dün de 2 öğün du ama kilo aldım ve hiç acikmadim 16 17 saat boyunca uzatsaydim daha fazla yemezdim
Öğlen ve ara öğünü yer değiştir, meyveyi olabildiğince erken saatlerde ye. Ekmek tüketme, onun yerine sabah listene yulaf ekle daha tok tutar. Günde üç öğün tüket, sabah öğlen akşam. Akşam bol tavuk ya da balık yiyebilirsin. Günde 2-2,5 litre su. Yemekler kızartma olmayacak. Haşlama, fırınlama ya da ızgara yağsız.
Yeni düştüm 65 -66 arasiydim önce sonra kilo verdim baya 60 oldum her zaman yediğim miktar aynıydı çok fazla yemedim ve 60 olduktan sonra kilo aldım oysaki spor da yapıyorum normal değil yani ama yine zayıflamaya başladım çok şükür
Eskide kaldı hiç acmayayim ne seni ne kendimi gereyim zor şeyler yaşadık kolay değildi ilk yks dönemini yaşadı ailem benimle birlikte onlar da stresliydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Standart diyet listesi ama kuruyemiş ekstra odem demek. Yerine yesil çay olabilir
Tamamdır 1200 kalorilik bu ama bana çok geliyor öğünler günde 3 öğün yesem Yeter aslında
Ogun atlarsan veremezssin duruma gore yemek cikar yerne baska bisy ekle
Yeşil çayın faydası olur mu cidden
Odem atici
20 yasındayım 160 boy 62 kiloyum bu arada
Hedef kilo kaç
55
Kilolu degilsinki yavrucuum 2 ay yap bunu gider kilo
Bağırsaklarim da tembel biraz bu arada ondan kayısı ekledim
2,5 lt su en az
Gündw zaten içiyorum 3 litre bazen asıyorum da diyete başladığımdan beri aksatmadim
Bravo
Onun dışında iyi mi liste
Iyidir yavrucum uygula bunu
Aralıklı oruca başladım aslında bir şey sorcam ilk gün çok zorlandım baya acıktım 17 saat tuttum
Dün 2. gun du ve nerdeyse hiç zorlanmadım
İlk 2 gün de iki öğün beslendim
Ama 2. Gün tartıya çıktım sabah kilo aldığımı gördüm ve çok kolay sürdü 2. gun hatta değil 17 saat 20-24 saat bile yemek yemezdim annem biraz zorladı ondan yedim
Diyet listesini yap cocuk
Güzel ama ekmek yerine kepek ekmek veya vasa kullanabilirsin ara öğünde kefir yiyebilirsin
Kepek ekmek eve annemler asla almaz bende de para yok
Aşk o zaman lesli diye bir YouTube kanalı var o kadının spor hareketleri çok iyi onuda yapabilirsin 1 saat
Çok teşekkür ederim ☺️
İyi bence
Güzelmiş
Mis gibi
Bu arada aramızda 57 kiloyum ben boyumuz yakın diyetisyene gidiyorsan ve bu listeyi veriyorsa boşuna para vermemelisin
bu listeyi bende hazırlayabilirim ama kısa sürede aralikli oruç çok iyi iki günde hemen gram bazında veriyorsun ben de baslicam isterseniz arkadaş olalım motive ederiz birbirimizi?
Yok kendim oluşturdum İnternette bir diyetisyen var diyet listesi hazırlıyor bende kendime uyarladim kalori hesabı yaptım
Olur
Ben aralıklı oruca başladım 3. gunum bugün
İlk gün geberdim açlıktan
Sadece 2 öğün beslendim
Dün de 2 öğün du ama kilo aldım ve hiç acikmadim 16 17 saat boyunca uzatsaydim daha fazla yemezdim
iletişime geçebilir misiniz?
Olur mesaj atayım ☺️
Takip isteği attım
teşekkürler 🎀🎀
Rica ederim ☺️
harika okunmuyor
FJFJLTT
okunmuyor
Telefonun ışığını biraz daha arttirirsan okunur
İyi değil
Neden
Cevap verir misin fikrini merak ettim
Kaç kilosun?
160 boy 62 kilo
Ve bu diyet 1200 kalorilik bir diyet listesi
Öğlen ve ara öğünü yer değiştir, meyveyi olabildiğince erken saatlerde ye.
Ekmek tüketme, onun yerine sabah listene yulaf ekle daha tok tutar. Günde üç öğün tüket, sabah öğlen akşam. Akşam bol tavuk ya da balık yiyebilirsin. Günde 2-2,5 litre su. Yemekler kızartma olmayacak. Haşlama, fırınlama ya da ızgara yağsız.
Yulaf alamıyorum maalesef başka bir öğün önerir misin
Öğlen yemeği yerine ara öğün mü yapacağım
Bakar mısın lütfen
iyi ablm
Yaş kg nedir
20
160
60-61 arası
Iyı
Yeni düştüm 65 -66 arasiydim önce sonra kilo verdim baya 60 oldum her zaman yediğim miktar aynıydı çok fazla yemedim ve 60 olduktan sonra kilo aldım oysaki spor da yapıyorum normal değil yani ama yine zayıflamaya başladım çok şükür
Aile evinde mi kalıyorsun yurtta falan mı okul vs ne durumda
Aile evindeyim yks ye bu sene hazırlanıyorum bakalım zor ama
Daha önce yks ye girdiniz mi
Evet geçen sene
Nası geldi hedef ne
Ben geçen sene çalışmadım 2 senelik istiyordum tercih yaptım geldi de uşak çocuk gelişimi 2 yıllık
E bu sene obp kırık değil mi
2023 te mi tercih verdşb
Evet zaten bu sene girmedim seneye gireceğim yks yüzünden zaten ben bittim kilo aldım stres tavandi
Konuşmakister misin
Eskide kaldı hiç acmayayim ne seni ne kendimi gereyim zor şeyler yaşadık kolay değildi ilk yks dönemini yaşadı ailem benimle birlikte onlar da stresliydi
Yks hakkında olması şart değil diye😅😅🤣
Hiç halim yok ben uyuyayım birazdan hayırlı geceler sana
Hayırlo geceler