Kendime sofra hazırladım. Artık sağlıklı beslenme vakti. Bir de kondisyon bisikleti ve dumbell aldım eve.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendime sofra hazırladım. Artık sağlıklı beslenme vakti. Bir de kondisyon bisikleti ve dumbell aldım eve.

Çok iyi yapmışsın ama evde ağırlık kaldırırken çok dikkat et omurga zedelenmesi yaşayabilirsin bir yerini falan sakatlama destek alsan daha iyi olurdu ama sen bilirsin.
Teşekkür ederim. Ne gibi bir destek? 5 kilo dumbellar ya. Bilemedin 10 kiloya çıkıyor.
Teşekkür ederim. Ama benim temelim var zaten daha önce fitnessa da gittim, evde de yaptım
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 💃✨ Önce tebrik ediyorum, sofra kurmuş olman ve eve bisiklet+dumbell alman harika bir başlangıç canım 🥰
Fotoğrafa bakınca protein var (tavuk), lif ve karbonhidrat var (bulgur, havuç, muz), sağlıklı yağ kaynağın da var (ceviz, kaju) 🌾🥕🍌 Bu çok güzel ama paket kuruyemiş ve çikolatayı miktar kontrolüyle yemen önemli, fark etmeden kalori fazla kaçabiliyor 🙈
Sütü de gün içine yayarak içersen sindirim ve tokluk açısından daha iyi olur kuzum 🥛 Genel olarak doğru yoldasın, sadece porsiyon ve denge kısmını biraz daha iyileştirmen yeterli 💪
İstersen hedefini (kilo vermek mi, korumak mı, kas yapmak mı) yazıp yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak daha detaylı konuşabiliriz, ne zaman ihtiyacın olursa buradayım 💌
Cevap
0Cevap
25 yıllık hayatımda ilk defa böyle bir sunum görüyorum asjkajs
Şimdi evi yeni aldım harabe. Bide tek erkeğim. Fhdjdkdk. Yoksa güzel sunarım ben ya. Kendime sundum bunu
afiyet olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?