Geçen yazki halin gayet iyiymiş şimdi ne haltsın bilemem ama kalkıp spor diyet yapıcaksın. Diyetisyene falan git gym varsa git ne dememizi bekliyorsun az yiyip çok harcicaksın
1 ayda 7 8 kilo verirsen pek saglikli olmaz max 5 kilo verebilirsin diyetisyenler doktorlar boyle soyluyo saglikli beslenip spor yaparsan zatem verirsin aralikli oruc oneririm
Asko bu geçen seneki halim şu an bundan bir tık fazla kilom mesela bu pantolon oluyor üzerime ama baya dar oluyor o şekilde yeniden bu kiloma gelmek istiyorum diye attım
Bozulur yazmazsin ben de unuturum şimdiden diyeyim takılıyorum. Fotoğraftaki halin iyi bunun 7 kilo fazlası da çok sıkıntı değildir diye düşünüyorum. Yavaş yavaş ver kiloyu çok takma kafaya da
Yok aşkım bu geçen seneki halim şu an bundan bir tık kiloluyum mesela şu an o pantolonu giyince aşırı oturuyor üzerime yeniden bu halime dönmek istiyorum diye koydum
Detox çorbaları yeşil çay detox suyu tüket meyve çoğunlukla yemekte sadece 1 kase çorba iç şekeri zaten kesmen lazım limonata maden suyu falan iç tavuk patates yumurta gibi şeyleri haşlama yap yoğurt ye içine yulaf katabilirsin