Kilo veremeyenlere diyet ipuçları vermek istiyorum. Dikkatle izleyebilir misiniz?

Evet arkadaşlar ben diyete başladığımda 110 kiloydum ve şimdi diyetimin 4. gününde 107,5 kiloya düştüm. Peki bunu nasıl başardım? Gelelim konuya öncelikle yapmanız gereken güzel bir uyku düzeni yakalamak.. Sabah 6 gibi uyanıp 7 de kahvaltı yaptım.. Kahvaltıda salatalık yumurta haşlanmış olarak ve beyaz peynir ve zeytinden oluştu ve iki dilim ekmek hep. Kaşar peynir asla yemeyin arkadaşlar. Ara öğünde ise bir bardak kefir ve bir porsiyon meyve tükettim.. Ardından öğle yemeğinde zeytinyağlı sebze yemeğinden 9 kaşık alıp ekmek iki dilim ve 4 yemek kaşığı yoğurt tükettim.. Sonra saat 14 de ara öğün yaptım kuru üzüm 1 yemek kaşığı ve 7 tane beyaz leblebi tükettim.1 bardak ta yeşil çay içtim.. Sonra akşam yemeğinde ise saat 17 de 150 gram yağsız balık ve iki dilim Karabuğday ekmeği yedim hep ama bakın Karabuğday olması daha iyi.4 yemek kaşığı da yoğurt üstüne ama balık taze olacak arkadaşlar bayat balık yerseniz zehirlenirsiniz.
Kilo veremeyenlere diyet ipuçları vermek istiyorum. Dikkatle izleyebilir misiniz?