Kilo almak yerine gitgide zayıflıyorum. Hastanelerden çıkmıyorum, hiçbir şey fayda etmiyor. Stres hayatımı mahvetti. Saçlarım, kaşlarım kirpiklerim döküldü, kalp hastası oldum ve incecik kaldım. En azından kilo almayı çok istiyorum ve o eski halimi özledim. Bana yemek tarifleri vermeyin bebe bisküvisi gevrek gibi şeyler. Daha başka yolları var mı hemen kilo almanın?
Güncellemeler
+1 yıl
Boy 160 kilo 45 (
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gayet iyisin bence ben begeniyorum. bu tarz zayifligi bayanlarda
Ben kendimi zayıf asla sevemiyorum hiçbir kıyafet yakışmıyor duruşum bozuk ve herkes bana çok zayıflamışsin diyor hep halsiz oluyorum 2,5 litrelik suyu zor kaldırıyorum midem küçülüyor ve yemeğe tam kapanıyor daha neler yokki
2,5 litreyi zor kaldirman cidden farkli bir sebepden dolayi olmali benim eski sebgilim 1.64 boya 44 kiloydu ve ondan önceki ise 1.60 boya 37-38 kiloydu onlarda öyle sorun yoktu.
Bence yakisiyor giyimler ama sen kendini asiri zayif buldugun icin sen begenmiyorsunm umarim istedigin kiloya ulasirsin ama dedigim gibi bana göre boyuna göre kilon iyi.
Durusum bozuk demisin ne gibi tuhaf bi durusun var? Kambur falanmi duruyorsun? Ve baska ne gibi sorunlar yasiyorsun?
Onlar muhtemelen spor yaparak vücutlarını geliştiriyorlar benim ise vücudum zayıflıyor hepsi stresden. Kirpik kaş saç döküldü bende kalp hastası oldum hergun başım ağrıyor midem bulanıyor ve bazen toplu taşımalarda ayakta duramıyorum kendimi tutmama rağmen vücudum titriyor zorlayınca hiçbiri bilinçli değil ama senin arkadaşların muhtemelen bilincli zayıflıyorlar ya da vücut yapısı farklı bilemiyorum bende zayıf ama güçlü insanlar gördüm şunu da eklim ve zayıf olup güzel olan çok az insan gördüm bir iki tane çünkü onlar güzel taşıyorlardi ama benim duruşum bile bozuk çünkü psikolojim el vermiyor..
Doktor ne diyor peki bu duruma? Ve kalp rahatsizliginin düzelme ihtimali var mı ? Birseye ihtiyacin olursa veya konusmak istersen bu arada bana herzaman yazabilirsin kendini asla yalniz hissetme
Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun. Doktorum Her ay kontrole gel diyor çünkü kötüye gidiyor ama gitmiyorum. Daha önce düşündüğüm şeyi doktorumda söyledi. Eğer insALLAH hayatım düzelirse, stres üzüntü vs bunlardan kurtulursam tedaviye nede ilaca gerek kalmicak , İnsALLAH kendiliginden sağlığımda düzelmiş olacak ama nafile.. her şey Rabbimin elinde ben güçsüz ancak O yardım ederse kurtulurum.
Allah sifa versin. Hayatinda ne gibi problemler varki kendini stresse sokup üzüyorsun
İnan içine girsem çıkamam ama en başında aile gelir (
Anlatmak istersen dinlerim
Teşekkür ederim boşverdim sende boş ver )
Peki öyle yapalim
Bence ilk olarak yediklerini değil psikolojimi düzelt şimdi sana çok iyi gelecek bişey diyecem Namaz sabah namaza uyan dua et kendine vakit ayır eminnol ki lalbin rahatlayınca kendine gelirsin ☺️
Rabbime hamd olsun kılıyorum namazlarımi ve Teheccüde aşığım. Ve çok iyi biliyorum önce psikolojimin düzelmesi gerektiğini, o kadar yoruldum ki artık cabalamiyorum düzelmesi için )
Bak hayat herkese eşit değil o kadar sevindim ki namaz kılmana Rabbim kabul etsin bende aslında pek iyi değilim ama düzeliyorum bunu hissediyorum sende düzeleceksin emin ol.
Eminim ama yoruldum hiçbir hevesim kalmadı eriyip gidiyorum yinede hamd olsun, ayrıca Rabbim yardımcın olsun
Sağolun okulun ne var mı okula biraz yogunlaş istersen
Kazandım göndermedi sınava girdim tercih vermeme izin vermedi bu sene gizli gizli girdim
Yaaa belki bölüm arkadasıyız ne okuyacaktın ki ben iktisat mezunuyum
Anestezi
Anladım inşAllah gidersin tekrardan şey annengil okumanı istemiyor mu yoksa saglığın için mi göndermediler☺️
Sağlıkla okumanın bir alakası yokki babam göndermedi, ikiside okumamı istiyor ama olmayınca olmuyor babam parayı bahane etti göndermem dedi
Yaaa inşAllah okursun ya bol bol dua et bende edecem senin için 🤗
Ama yani ileride evlenirsen de belki eşin senin okumanı ister yardım eder inşAllah☺️
Evlenirsem okumam)
Ederim İnsALLAH
Peki nasıl bir evlilik hayal ediyorsun böyle bir insanın ilk kalblne bak yani Allah a yakın olmasına bak konudan konuya geçtim kusura bakma şimdiki insanlar gibi güzelliğe bakma paraya bakma para kazanılır ama içki içen biri ya da kötü alışkanlığı olan biri ömür boyu çekilmez bunu unutma
Nolursa olsun ilk Allah a yakın olmasına dikkat et sonra diğer kriterlerine bak çünkü Rabbim kötü olan hiçbişeyi yasak etmemiş bize
Öyle birini istiyorum İnsALLAH ve Rabbim beni imtihan etti
Bu zamanda ne zordur öylesini bulmak
Ben evlenmek istemiyorum
Belki zor değildir ya sadece bazı insanlara şans vermek lazım ben çok gördüm ya gerçekten değecek insanı sevmiyorlar ya yakışıklı istiyorlar ya para istiyorlar ya yaptığı mesleği sevmiyorlar insanlarda zenginlik kibir var benim en nefret ettiğim hıy
Peki sende de var mı boyu bu olsun kilosu bu olsun söyle yakışıklı olsun diye
Benim her zaman hayatta bir prensibim var kendi anama bacıma yapılmasını istemediğim şeyi başkasına asla yapmam vicdanen rahatsız olurum bunu herkes yapsa demi
Ben evlilik ya da sevgili düşünmüyorum
Ben size evlenelim ya da sevgili olalım demedim ki yanlış ifade ettim galiba kendimi özür dilerim.
Önce psikiyatrıye gitmen lazım psikolojını duzeltmeden fayda etmez
Gittim fayda etmedi )
Stres oldugun ne varsa hayatından çıkart o zman hayatın düzene girerse kiloda alırsın ve spor yap sonrasında karbonhidrat tuketmen lazım
Keşke söylemek kadar kolay olsaydı uygulamak
Kolay olmadığını biliyorum kimsenin hayatı mükemmel değil kimse kimsenin ne cektiğini bilemez ki
:)))