Kolumun arka kısmını duvara sert bir şekilde vurdum. 2 dakika kadar elimin bir kısmı uyuşuk kaldi üzerinden 1.5 gün geçti aralıklı ağrıyor ama akşamdan beri devamlı ağrıyor üst kolum elimde agri veya uyusukluk yok. Bugün ortopedi doktoruna başka bir sebepten gittiğimde bunu da belirttim röntgen vs. Çekmedi ve gecer dedi sadece. Tekrar doktora gitmeli miyim ne iyi gelebilir?
Doktora tekrar da gidebilirim fakat aynı durumu yaşayan ve önerisi olan birileri var mı diye buraya soruyorum. Yakında spora başlayacağım ve tereddutte kaldım
Doktora tekrar da gidebilirim fakat aynı durumu yaşayan ve önerisi olan birileri var mı diye buraya soruyorum. Yakında spora başlayacağım ve tereddutte kaldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıyamam öpeyim geçsin kolun
Jel sür masaj yap nasıl şu an yanma var mı
Yanma, uyuşukluk, hareket kısıtlılığı yok. İnternetten araştırdım ameliyat olan falan varmış bende bi gerildim açıkçası. Sadece üst kolumda saatlerdir agrı var gün içerisinde yoktu fakat akşam başladı. Kolumu dümdüz tuttuğumda agri azalıyor. Ve sadece üst kolum ağrıyor yani kaslarım. Durumu daha iyi anlayabilmek için agri kesici veya krem kullanmadım birazdan yapacağım
Ve sıcak mı yoksa soguk mu kalması iyi olur hiç bir fikrim yok Şu an . Gittiğim doktora devamlı gidiyorum. Biraz umursamaz biri yani iyi ilgileniyor fakat herhangi bir durumda çok pozitif olduğunu düşünüyorum. Buna da gecer dedi daha 1 gün olduğunu duyunca ama ben gerildim biraz
Biraz masaj hap okşa kasları daha iyi gelecektir zedelenmiş büyük ihtimalle
Zayıf, güçsüz bir yapıya sahibim bunun da etkisi olabilir mi bilemiyorum biraz sert ve duvarın köşesine vurmuştum
Gecer mi diyorsun
Yok geçer zedelenmiştir panik yapma sakin ol kendini stresten hasta edeceksin şimdi
Ya normalde onemsemiyordum. Sabah ağrıyla uyandım sonra geçti. Doktor da geçer deyince hic takmadım ama akşamdan beri devamlı ağrıyor ve asla rahat hissetmiyorum. Eklemsel ağrılardan da nefret ediyorum bir dönem baya sorun yaşamıştım kolumdan da bisey çıkması ihtimali beni gerdi. Teşekkür ediyorum
Geçer sert vurduysan özellikle acısı sürer 1-3 gün arası ama geçer bağışıklık sistemin zayıf mı
Kendi kendine geçer