yanağımda sivilce çıktı ve çok acıyor nasıl geçer?
Nasıl geçer yardım ediiiiin :(
Nasıl geçer yardım ediiiiin :(
Arkadaşlar yıllardır sivilce problemiyle ugraşıyorum. Ne prof kaldı ne estetik cerrahı ne doktoru heryere gittim her kremi jeli kullandım başta effacler sebamed dıadermine nıvea hepsini kullandım. Bir işe yaramadı. Güzel bir yüze sahip olmama rağmen sivilceler yüzüne özgüven eksikliği yaşıyorum.. Yanagımdaki sivilceleri sıkmak en iyisi içindeki yağ bezesi cıkması için çıkmasa o yağ içeriye dogru akıcak bu yüzdende yayılmasına neden olucak ama yanaktaki sivilce büyükse bilemem ben küçük olanlar için söyliyorum. Eğer T bölgelerinizde sivilceleriniz varsa önerim sebamed T bölgelerine özel alın etkisini görüceğinizi kesinliyorum. Bakınız eğerki siyah noktanız varsa onları sıkın çünkü onlar bizaman sonra sivilce yapıyor. Eğerki benim suanda alıcak zamanım yok diyorsanız yüzünüze sarımsak sürün bu sivilcelerinizi giderecek ya da antiyobitiki kırın suya koyun iki üç damla su dokun yani üzerine ezin yüzünüze sürün 5 ya da 10 dakika kalsın yıkayın bu yatıştırıcak. Ve buarada söylemek istiyorumki her gece limon suyu cildinizdeki gözenekleri açar.
yüzünüzü iki günde bir
sabah ya da akşam olmak üzere yani günde bir defa,sabunla yıkayın.duruladıktan sonra elinize bir iki damla elma ya da üzüm sirkesi döküp sivilceli olan bölgeye uygulayın.iki üç saniye bekletip iyice durulayın.sirke şifalı bir ve gıdadır.yan etkisi de yok.ama başlangıç aşamasında kullanınca çıkıp büyümeden yok edilebiliyor sivilceler...
öncelikle sayın kulanıcımız yapacağınız şey tek bir tane ise ağız yolu ile içerideki irin durumunu kurutmak azitromisin grubu azitro gibi içinde 3 adet bulunan antibiyotiği 24 saate 1 tane almak ve dışdan yapacağınız işlem ise imex sabun ve nadixa krem kullanmak nadixayı sabah akşam 1 kez akne üstüne imexlede aynı gün içerisinde yıkamak 2.günde akneden eser kalnmaz tek 1 tane ise ve unutmadan "sözüm diğer kulanıcılarımıza arkadaşlar bilinmelidirki bepanthene dediğimiz krem yağlı eriyiktir akneye sürüldüğü taktirde aynı akne içi yağ toplar ve diğer yerlerede sıçrar o yüzden kulanılması pek uygun olmaz saygılar."
Yük.Ecz.Yasin ÖZDEMİR
Bi tane öpücük yeterli :) . Eşiniz, sevgiliniz hiç olmadı anne babadan ufak bir öpücük .
Hmm ani bir sivilce tedavisi yok tabi de bepanthen mi ne var iyi gelebilir .
Cevap
9Cevap
Cikdiyeye git tabi ama yeni cikmaya baslayan sivilceye limon da iyi geliyo yatarken sür yat
sivilceler için artık çok etkili merhemler çıktı bi eczaneye uğrarsan eve girmeden önce sivilcelerine çözüm bulabilirsin.
burayı estetik cerrahi merkezi sandılar sanırım:S
olun:D
ben hiç ellemiyordum kendi kendine geçiyordu... olacak o gelişme evresinde... metabolizmanın çıkardığı bişey...
Sivilceye fazla elleme yayılmasın. ellemezsen çabuk geçer
sivilce büyükse hemen patlat... geçmesini beklersen yaşlanırsın... küçük ise bekle, geçer.. fazla dikkat çekmez zaten..
sakın sıkma geçme süresi uzar.Hergün sabun ve su ile temizle 2 güne geçer
Biraz bekle sivilceler kendiliğinden geçer merak etme .Ben de hiç ellemiyorum kendiliğinden geçiyor :)
ben onu geri itiyorum çıkacağı zaman. geri kaçıyor. çıkmıyor
Okyanus sabun al eczaneden masmavi böyle. Kesin çözüm kız kardeşim kullanıyor :)
oynamayı bırak çek şu elini ordan
BKZ: zamanla geçer dedi.zamanla zamanla.
Elleme sakın
Ellemezsen geçer.
patlat gitsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar