Güncellemeler
+1 yıl
Özür dilerim soruyu yanlış kategoriye yükledim. Diyete ekliyecekdim yemek tariflerine ekledim😂😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yemek porsiyonlarını azaltarak ve spor yaparak kilo verebilirsin. Spordan çok yemek önemli bak.
Diyetisyene uğra, böyle bir imkanın yoksa detoks suyu iç. Diyet menüleri bulursun sadece onlardan ye. Ekmeği ve şekeri azalt. Spor yapmaya devam et, yemek yemeni kıs gerçekten.
Diyetyesene uğra ne anlamadım. Sonundakı dediklerini yaparsam 3 aya garantı 10 kilo falan vermem ihtimalım var mı?
Diyetisyen işte, sana yiyebileceğin yemekleri söylüyor. 3 ayda 10 kilo zor. Arkadaşım ilk haftada 2 kilo vermişti sonraki haftalarda yarım kilo falan. Uzman birinin görüşü ile daha iyi olur bence
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Diyetiyesene uğrama konusunu ilk defa durdum. Bu konuda araştıram yapıcam. Uğramak isterim
Öyle yap bence , bol şans
Yeme ozaman bol bol yürüyüş yap
Olmuyor işte yemek yemeden duramıyorum
Olur neden olmasın ozaman sana tavsiyem birine aşık ol aşk acısı çek yemeden içmeden kesik
@Çiçekbal
Ohooo ben aşk için kitab yazdım sen ne konuşuyorsun abicim? Sevdiğim erkek tarafından reddedildim dış görnüşüme göre. Biz öyle yoları çoktan geçdik. Malsef
Allah'tan yaş 23 yoksa elektrigi ben buldum diyecen😂😂
Yaşım 23 değil uygulamaya öyle girdim😂
Kaç yaşındasın ki
Aşk açısında zayıfla mamissan zor
Nerde yaşıyorsun
Şu yorumla senin sorunun alakası var mı?
İzmirdeysen tekmeleyerek spora gitmeni sağlardım ama uzaktan ağzına vuramam ondan
Ne konuşuyorsun be terbiyesiz. Git annene karşısında böyle heraketlerini göster
Sus yağ tenekesi ve spor yap
fazlan çokmu
Fazlan çokmu ne demek? Anlamadım
kilon nsll
Bilmem cidden hiç ölçmedin kilomu. Ama yaşıma göre baya kiloluyum
Ölçmedim
boy kaç
1.68