Ya hani bazı insanlar vardır az yemek yese bile kilo alıyorlar aynı şekilde çok yiyince de ama ben kilo alamıyorum benim alabildiğim kilo max 50 daha fazla alamıyorum neden bende bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle bir dahiliye uzmanına görünmelisin, kan değerlerine falan bakarlar. Korkulacak bir şey yok, sadece işin ehli doktorlar olduğu için gitmelisin. Doktor zaten sana nasıl beslenmen gerektiğini, ne yapman gerektiğini anlatır. Kilo alayım diye abur cubura, uyumadan önce yemek yemeye, aşırı ekmek, poğaca falan yemeye çalışma sakın ve hareketsiz kalma, Allah korusun başka sorunlar çıkabilir. Bende kilo alamayan biriyim ama benim alamamamın pek çok nedeni var. Ben stresli olduğumda yemek yiyemiyorum, acıkamıyorum, et ürünlerini aşırı yiyemiyorum, iştahım yok, o yüzden alamıyorum. Kilo almak için de, vermek için de sağlıklı beslenmek gerekiyor. Araştırmalarıma göre erken uyanmalısın, iyi bir kahvaltı yapmalısın, midenin genişlemesi için azda olsa sık sık yemelisin ama mideni zorlama, ceviz badem, fındık, kuru meyveler gibi kuruyemişleri ve mevsimine uygun sebze meyveleri tüketmelisin, sağlıklı yağlar tüket zeytinyağı gibi, kızartma yeme, mesela yağ soğan kavurmak, şehriye kavurmak, yakmak bile zararlı, bu da küçük bir not.😁 Bence kilo almak için protein tozu veya değişik takviyeler önerenlere de uyma, proteini yiyeceklerden almaya çalış, harcadığın enerjiden az kalori almaman lazım, stresten uzak durman lazım, et yemen, kuru baklagil, protein alman lazım, yemeklerde seçiciysen eğer sevemiyorsan bile, tadı hoşuna gitmiyorsa bile sağlıklıysa az da olsa yemen lazım. Örneğin kelle paça çorbası gibi yiyeceklerden bahsediyorum ama kendini de çok zorlama, kilo alamamayı kafaya takma, bir anda olmaz her şey. Kilo almak da vermek de çaba ve sağlıklı bir yaşam tarzı gerektirir azimle inşAllah başarırsın.🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Midenin genişlemesi için 3 ana 2 ara öğün yapmalısın diyorlar sana uyarsa yap ama kendini zorlama aniden olmaz ve mutlaka bir uzmana danış.
En İyi Cevaplar
+1 yılAilende zayıf ve kilo alamıyorsa metabolizma ile alakalıdır , ama aile kilo alıp vermede beklendigi gibiyse kanına baktır veya guatr kontrolü vs yaptır annem aşırı zayıftı mesela nodüller yüzünden alamamış kilo vs ameliyattan sonra baya kilo aldı 45 50 kiloydu kadın ben de 55 üzerine cıkamıyorum baktırdıgımda sorun yok dediler ama tekrar gidicem 😐
00 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım da aynı cümleyi kuruyordu ama ona baktığım zaman o çok yediğini düşündüğünü anladım ben önüme 2 tabak makarna koysalar rahat yerim ya da hamburger koysalar. Arkadaşım gerçekten yiyemiyordu. Yediğin porsyonları diğer arkadaşların ile karşılaştır bence
00 Yorumla
Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. Diyetisyene git bir kan değerlerine baktır. Bazılarının vücudunda parazit oluyor ondan kilo alamıyor. Parazit varsa parazitler döken ilaçlar var onlardan verir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
48Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli yemiyorsun ondan. Çok dediğiniz öğünleri biliyorum ben, dişimin kavuğunu doldurmaz.
00 Yorumla
+1 yılBöyle diyenlere inanmayın, yemiyolar, yediklerini zannediyolar çünkü mideleri küçük
Mesela sabah kahvaltıda börek ye 2 büyük dilim su böreği, öğlen patates yemeği ve makarna ye, üstüne dondurmalı irmik helvası, akşam kumpir ye ya da big Mac ya da gözleme, hangisini seviyorsan, gece de yaş pasta ye çayla bak bakalım alıyo musun
Ben böyle yediğim için kilo alıyorum, siz muhtemelen sağlıksız şeyleri sevmiyosunx ya da tatlı yemiyosunuzdur her gün, her gün dediklerimi ye bakalım nolcak bi ay sonra😎00 Yorumla
+1 yılYediklerin kalorisiz şeylerse alamazsın. Açıkçası günde 2.500 kaloriyi geçmeden kilo alman mümkün değil. Böyle diyenler genellikle çok yediğimi zannedenler oluyor. Mesela bir günde ne yiyorsun eksiksiz söyleyebilir misin? Kalorisini hesaplayalım
00 YorumlaSağlık konusunda 326 cevap paylaştı. Mesela gluten hassasiyeti vardır yediğin alttan aynen çıkar vitamin mineral olmaz. Safra veya pankreas enzimlerinde sorun olur yine aynı şekilde. ya da en basitinden metabolizman hızlıdır
00 YorumlaMetabolizma hizli oldugu icin. Cok zor kilo almak belki belli bi yastan snra bi ihtimal. Hem. millet kilo vermeye calisir sen neden almaya calisiyorsun.
00 YorumlaYaşın çok genç alırsın ve gayet iyisin boyuna göre belli Bir yaştan sonra boy uzamıyor ve artık ömür boyu uzamıyor çok acele etme en kötü ihtimal evlenip hamile olduğunda alırsın
00 YorumlaBir erkek olarak aynı sorundan muzdaribim, seni çok iyi anlıyorum. Bir ara fitness yapıp günde 3 ana 4 ara öğün yeyip ancak 55 kiloya kadar çıkabilmiştim, şimdi yine 50'yim.
04 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyenlere inanmayın, yemiyolar, yediklerini zannediyolar çünkü mideleri küçük
Mesela sabah kahvaltıda börek ye 2 büyük dilim su böreği, öğlen patates yemeği ve makarna ye, üstüne dondurmalı irmik helvası, akşam kumpir ye ya da big Mac ya da gözleme, hangisini seviyorsan, gece de yaş pasta ye çayla bak bakalım alıyo musun
Ben böyle yediğim için kilo alıyorum, siz muhtemelen sağlıksız şeyleri sevmiyosunx ya da tatlı yemiyosunuzdur her gün, her gün dediklerimi ye bakalım nolcak bi ay sonra😎 - +1 yıl
Yorumumu buraya kopyaladım, siz de böylesinizdr muhtemelen dimi☺️
- +1 yıl
@seninoburixin Sağlıksız şeyleri pek yemem doğrudur ama yemek yemediğimi düşünmüyorum. Ben BigMac'i ana öğün olarak karnımı doyurması için değil, sıkışık vakitte beni bir süre idare etmesi için yiyen biriyim. 3 ana, 4 ara öğün ile ancak kilo alabildim ki ara öğünlerimden biri bir kase süt + yulaf ezmesi idi :D
- +1 yıl
Süt yulaf ezmesi çok sağlıklı, yanlış yani , sağlıklı şeylerle kilo alınmaz, bebe bisküvili süt kilo aldırır mesela😅
+1 yıl30 yaşından sonra kilo alma potansiyelin artacak.. kilo alamamak senin için bir şans.. özgürce ye..
10 Yorumla
+1 yılBir rahatsızlığın olabilir, doktora görün. Sanırım bunun için ilaçlarda var, az önce eczanede kilo aldırıcı macunlar falan gördüm.
00 Yorumla
+1 yılPirinç unu cici bebe yulaf kakao karışımlı bisey var onu dene İnternette tarif çok ve iştah açıcı hapta var kullan mutlaka alırsın
00 YorumlaBu özelliği bana verebilirsin. Bende sana mutfağın önünden geçsem kilo aldığım özelliğimi veririm 😂😂
00 Yorumla
+1 yılboş ver alma kilo güzel bişey değil çok yemek güzel değil ama istersen Spor yap kaslarını güçlendir cılız bi görünümün varsa
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız ben ger yolu denedim ama alamıyorum
20 YorumlaGel bendeki fazla kiloları sana transfer edeyim.
00 Yorumla
+1 yılMetabolizman hızlı çalışıyor yediğini hemen yakıyorsun o yüzden biraz zor
00 Yorumla- Sağlık konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılSağlık sorunları vardır mesela kabızlık mesela parazit kanın düşüyordur
00 Yorumla
+1 yılYaratılış gereği. Hamile kalınca kilon artar merak etme
00 Yorumla
+1 yılUzman bir diyetisyen bunu halledebilir ama çok şanslısın keşke bende kilo almasaydım
00 YorumlaBoyunuz kaç acaba?
Ve neden kilo almak istiyorsunuz?00 Yorumla
+1 yılCici bebe yiyipte kilo alamayan yoktur. Cici bebe dene
00 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden biz acı çekiyoruzzzzz😭😭 havayı fazla çeksen kilo alıyorummm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMetabolizman hızlı fakat çook yediğini düşünüyorsun fakat çok fazla yemek yemiyosun. Kalori açığı yaratman lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılWaaooww çok zekisin, olabilir aslında yediğim şeyler bana çok gibi görünebilir
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu sormayı düşünücekk kadar zeki değilimm😄 çok dediğin günde 3 kere yiyosan çıkar bunu 6,7 öğüne bak bakalım kilo alıyo musun alamıyo musun hah
Soran+1 yılYemekten çok abur cubur yiyorum bir poşet dolusu ama kilo almıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim. Şanslısın aslında. Bazıları su içse kilo alıyo🤣 abur cubur yağ depoluyo normalde fakat skinny fat yapabilir ki bu da demek oluyo ki spora başlaman lazım ve karbonhidratı ve proteini yükselt yemeklerde işte o zaman alabilirsin bence. Unutma uyurken bile 1500 kalori yakıyoruz. Günde 4 bin kalorii alman lazım ki hesaplaman gerekiyo. Bu zor olan kısmı.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiler karnında kurt var derdi. Metabolizman hızlı çalışıyor ya da tiroid bezleriyle ilgili bir durum olabilir
00 Yorumla
+1 yılYetersiz besleniyor olabilirsin, günlük alman gereken kaloriden daha azını alıyorsan kilo alamazsın. Tiroidlerin hızlı çalışıyor olabilir ayrıca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha bende öyleydim senin yaşındayken. Fil gibi yiyordum filinta gibiydim :)
00 Yorumla
+1 yılMetabolizma hızını yüksek o yüzden Karbonidrat seviyeni arttırıp kaloriyi de yükseltmen gerek çok kalori yersen kilo alırsın ama sağlıklı kalori almaya dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim yediklerimi görsen valla şaşarsın ama zayıfım yinede memnunum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamile kal alırsın merak etme çok ararsın o günleri vallahi
00 Yorumla
+1 yılAynı sorun bende de var 62 kiloyum 180 boy 22 yaşındayım neden bilmiyorum ama ne kadar da yesem kilo alamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBunun nedenini öğrenmeniz ve çözebilmeniz için profesyonel destek şart. Burdaki tavsiyeleri oku ama uygulama.
00 YorumlaBende 18 yaşındayım 39 kiloyum :D bende çok yiyorum fakat alamıyorum gece bile yemek yememe rağmen etki etmiyor
00 Yorumla
+1 yıl5-6 ay iyi spor yap. Sonra aniden bırak kilo alırsın. Ek olarak uyumadan önce bolca cicibebe ye
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir durum. Kasmıyorsun ya ondan herhalde
00 Yorumla
+1 yılBence mükemmel bir şey ama muzdarip olan arkadaşım keşke kilo alsak da böyle olmasa diyor
00 Yorumla
+1 yılSpora gidenlerin içtiği vitaminler var onları öğren iç kilo aldırıyor onlar
00 Yorumla
+1 yılProtein tozlarının kilo aldıranları var onu kullan bi
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Metabolizma farklılığı
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekisin
+1 yılEvlenince kilo alırsın merak etme
027 Yorumla
Soran+1 yılAynısını halam da soylemisti ama tek sorun şu evlenmicem
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılBu devirde evlenilir mi sence
- +1 yıl
Yani para varsa evlenilir ben evleneceğim İnşallah birini bulursam evlenmeyeceğim dedin ya ben kişisel tercihin olduğunu düşündüm
Soran+1 yılYa para ile alakası yok çok şükür var da adam gibi adam olan insanlar var mı? Güven sorunu işte
- +1 yıl
Yani haklısın ona söyle kendime köylü kıza alacağım şehirdekiler çok değişik gerçekten babasının evinde ojesini ağlamazken gereksiz o kadar çok harcama yaptırıyor ki babasının evinde kuaföre gidemezken kocasının evinde hafsa'da bir kere veya ne zaman canın isterse gidiyor yani değişik
Soran+1 yılAynen öyle ama her insan bir değil sonuçta buna göre de yorumlayabilirsin
- +1 yıl
Tamam para harcayalım harcamayalım demiyorum haftada bir kere dışarıda yemek yiyelim canımız istediğinde sinemaya gidelim her ay 10.000 lira market alışveriş yapabiliriz sıkıntı yok ama boşa para harcamayalım yani senin saçının rengi siyahsa sarı yapıp dip boyam geldi demenin bir anlamı yok saçma geliyor bana giden para önemli değil ama saçma yani
Soran+1 yılOnda haklısın bazı hemcinslerim hemen hemen öyle bende gereksiz buluyorum al boyayı evde boya anasını satıyım ne gerek o kadar parayı kuaföre vermene acayip saçma
- +1 yıl
Yani hak verdiğim için teşekkür ediyorum ve bazı kızlar da var sahiplenici duygularını seviyorum kıskanmaları değer verdiğini gösterir şu an kim kime kim Duma
Soran+1 yılRica ederim ne demek, ve sadık kalmak her yüreğin harcı değildir. Çok şükür diğerleri gibi değilim sevdiğim insanlara sadığım ama şimdiki nesil iğrenç ve ben bu nesilden değilim
- +1 yıl
Yani 2006'dan sonraki insanlar değişik ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
Soran+1 yılEskiden böyle miydi sence aa herkes herkesi düşünürdü şimdi herkes kendi menfaatinin peşinde koşuyor ve kendi menfaati için yaşıyor
- +1 yıl
Maalesef öyle 50 kuruş ekmek aldım 6 tl'ye babama sigara aldığım günler ya güzeldi ya da benim çocukluğum olduğu için ben güzel hatırlıyordum yani o zamanlar bana o yüzden güzel geliyordu seni de oluyor mu bu eski Özlem
Soran+1 yılOlmaz olur mu tabiki de oluyor akşamları bile dışarıda oynardık hatta sabahtan akşama kadar öyle dışarıda arkadaşlarımızla oyun oynardık tabiki özledim
- +1 yıl
Yakar top oynardık biz futbol oynardık bazen simit oynardık saklambaç oynadık istop oynardık topaç oynardık taso da vardı sporcu kartları vardı televizyonda Pulsar vardı yani son nesildik dışarıda top oynayan ip atlayan kızlar sonun nesil
Soran+1 yılGüzel günlerdi tekrarı olmaz : ' )
- +1 yıl
Yani her güzel şey bir sonu var yani 50 yıllık evliliklerin bile bir sonu var ecel ayırıyor
Soran+1 yılMaalesef öyle
- +1 yıl
Seni tanımak güzeldi adını bilmediğim güzel iyi geceler saat üçe vurdu sabah koşusuna çıkacağım yüzmem var 9'da kahvaltım var 11'de toplantım var üçü de toplantım var yani sıkıcı bir hayatın var kısacası
Soran+1 yılNe toplantısı çok merak ettim biraz merakliyimdir da
- +1 yıl
Reklam ajans toplantısı Serenay Sarıkaya bi reklam vardı da işte fiyat kaç hafta televizyonda yayınlanması gerektiği hangi kanallara satılacağı gibi vesaire konuşmalar geçecek
- +1 yıl
O da zaten netflix'te bir dizi çekmişti onun seti yeni bitmiş 2 sezonu onun yüzünden uzatmıştık toplantının tarihi değiştirmiştik ya
Soran+1 yılWaaoowww, yorgun bir gün olucak senin için yani sıkıcı da buluyorsun olabilir böyle şeyler ya sana şimdiden kolay gelsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim bana normalden yazsana sana bir kanım ısındı sıcakkanlı bir insansın
Soran+1 yılRica ederim genelde soğukkanlı bulurlar beni
- +1 yıl
Gayet açık sözlü merhametli iyi biri olarak görüyorum seni şu an
+1 yılKızzzzzzz.. nefret ettirtirme kendinden😁
10 Yorumla
+1 yılÇabuk sindiriyorsundurda ondan fugufyfyyfyf
00 YorumlaSenin gibi olmayı o kadar çok isterdim ki
00 YorumlaBence linç edilmeden kac djdjdjd
00 Yorumla- Sağlık konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel keşke bu özellik bende olsa
00 Yorumla Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. dahiliyeci ile görüş kan ver
00 YorumlaDoktora gitmelisin belki tiroid var
00 Yorumla
+1 yılKeşke böyle dertlerimiz olsa ahhh ahhh
00 YorumlaDüzenli yemek yemen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılMetabolizman hızlı çalışıyordur.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSigara kullanıyor musun
00 Yorumla
+1 yılBağırsaklar emilim yapmıyor
00 YorumlaMetabolizma yaşın çok genç
00 Yorumla
+1 yılBal, yoğurt, muz karışımı yap ye gece yatarken
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece yoğurt varsa
- +1 yıl
Olmaz
Sağlık konusunda 550 cevap paylaştı. Metabolizmanla ilgili olabilir
00 Yorumla
+1 yılVücut yakıyor demekki
00 Yorumla
+1 yılDaha gençsin 22 23 yaşından sonra
00 YorumlaKeşke o sorunu bende yaşasam 😂😂
01 Yorumla
+1 yılMantar kurt vardır bagırsakta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy ve kg kac ki senin?
045 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 169
Kilom 46
Cevap sahibi+1 yılCok iyisin bence ☺️ fizigin iyidir senin 46-52 arasi ideal gayet
Soran+1 yılÖyle ama azcık kilo zarar değil ya
Cevap sahibi+1 yılHic gerek yok bence takma kafana zayif kizlar cok daha güzel cok daha hoş ve tatli duruyor. Ben mesela sahsen balik etli kizlari hic begenmiyorum ve ilgimide hic cekmiyor
Cevap sahibi+1 yılBu arada yas kac senin? Ve digerlerinde dedigi gibi ilerde evlendiginde zaten kilo olacak o yüzden gencken bozma fizigini güzeligini
Soran+1 yılHayrett
Soran+1 yıl18in bir tık aşağısı
Cevap sahibi+1 yılNeden sasirdin? Ki
Soran+1 yılGenelde balık etli kızları seviyorsunuz da her erkek için söylemiyorum
Cevap sahibi+1 yılIstersen uygunsa senin icin yaz bana daha net anlatayim
Cevap sahibi+1 yılBu arada evet cevrem ve arkadaslarimda garipsiyor bu durumu hata laff atanda oluyor..
Soran+1 yılLaf atmak abartı ya
Cevap sahibi+1 yılEvet cok kirici seyler söyleyende oldu ama takmiyorum ben artik
Soran+1 yılZaten takma
Cevap sahibi+1 yılSanki erkekler kocaman kalca, kalin bacak, büyük gögüs sevmek ve begenmek zorundaymis gibi bir algi yapiyor herkes. Ama ben igrenc buluyorum bana göre incecik bel, düz veya kücük kalca, düz veya kücük popo, ince bacak, ince kol ve kücük gögüs daha güzel ve cekici buluyorum ama böylede diyincede köpekmisin kemik seviyorsun, yok erkek al gibi bir sürü yorumlar geliyor
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye güldün simdi jdjss 😂
Soran+1 yılYazdığın şeye güldüm ya komik geldi
Cevap sahibi+1 yılNesi komik geldi ama 😂 ayy jfjdjdk
Soran+1 yılSondaki cümle 😂
Cevap sahibi+1 yılAa daha neler var bi bilsen jckdksb😂 ben kendim mesela iriyim biraz senin gögüslerin daha büyük gibi seylerde diyenler olmusti hdjsj
Ama artik takmiyorum gülüyorum geciyorum
Soran+1 yılNe oha 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHeeğ 😂 bu arada Hesabini gizli yapmasaymisin keske tkp atardim diger ve ilerleyen günlerde soracagin sorulari takip etmek icin
Soran+1 yılGizliden hep soruyorum göremezsin yani
Cevap sahibi+1 yılAnladim ne tarz sorular soruyorsun genelde peki ksde?
Soran+1 yılDeğişiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Nerelisin peki
Soran+1 yılGüneydoğu tarafi
Cevap sahibi+1 yılViiy tew malamine baboo 😂. Bu arada zayif olmayi seviyormusun yani zayifligini seviyormusun ve sana kötü yorumlar geliyormu zayif oldugun icin geliyorsa neler diyorlar mesela
Soran+1 yılKötü yorum demeyelim de kilo almamı istiyorlar sadece o da çok az
Cevap sahibi+1 yılIyi bari ☺️
Soran+1 yılHee
Cevap sahibi+1 yılHee güzel bulan var mı peki
Soran+1 yılKilomu mu
Cevap sahibi+1 yılEvet zayifligini fizigini iste
Soran+1 yılEvet güzel bulan var hatta yerimde olmak isteyen
Cevap sahibi+1 yılEvet normal zayiflik güzeldir kadinlarada yakisiyor ☺️ ben bosuna begenmiyorum yani özelikle dar pantolon ve güzel bir crop göbek acik cok yakisiyor
Soran+1 yılBen o dediğin tarzı sevmiyorum kapalıyım zaten ve bol giyinmeyi seviyorum dar giyinmek iğrenç ya
Cevap sahibi+1 yılAnladim
- +1 yıl
Sohbetiniz neden bitti pp*ç kurusu kapalı deyince durdu
- +1 yıl
Erkeğe söylüyorum neden kapalı deyince durdun
- +1 yıl
Soran kız olan sana demedim
Cevap sahibi+1 yılUyudum saat kax oldu sabah 5 ise kalktim napim 7/24 buradami durayim? ayrica hesabim acikti eklemedi teklif etdim bende hesabimi gizledim ve uyudum.
Yani hakaret etmede önce biraz olmayan beyinii calistir
Cevap sahibi+1 yılAyrica 2 kez tkp konusunu actim geri dönüs olmadi napayim? Hemen acik kapali konusuna getirmeyin ufacik aklinizla
- +1 yıl
Tamam kusura bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz yemeden alıyoruz 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsporla aran nasıl
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi