Tek öğün yesem baya az kalori alsam 3 ayda 30 kilo gider mi?
SAĞLIKSIZ DİCEKSENİZ HİÇ KENDİNİZİ YORMAYIN!!
SAĞLIKSIZ DİCEKSENİZ HİÇ KENDİNİZİ YORMAYIN!!
Bu yanlış bir düşünce uzmanlar az az sık sık yemenizi öneriyor. Bunun sebebi sindirim sisteminin çalışması saat ve düzen önemli az kalorili fakat ufak dilimler ile sık sık yemelisiniz.. kilo verilir çok sorun yapmayin bence..
Ohooo sende çok geriden geliyorsun uzmanlar şu an farklı şeyler söylüyor
Doğrudur bu diyeti yapan arkadaşlarım var.. başarılı sekilde kilo verdiler azim tabiki çok önemli. Bakin günde 1 öğün yemek bagirsak ve sindirim sisteminin tembellesmesi demektir. kurumasi ve islevini yerine getirememsi demek. kulak asmayin özür dilerim düşüncemi söylüyorum yardimin neresinden gelirse fayda onu yapip bir an önce istediginiz rahata kavuşun amaç bu zaten. sen fikirleri uzmanlari dinle ama baktin 1 ay denedin kilo ne verdin? yaradi mi? bir ayda buna zaman ayirmaya bakin hatta 1 hafta yeterli olur gibi. bir na önce istediğiniz kiloya kavuşmanizi diliyorum saygilar🙏
Kendinizi kısıtlamak bir işe yaramaz. Spora yönelmeli, düzenli antrenman ve beslenme programı ile istediğiniz kiloya daha sağlık bir şekilde ulaşmalısınız.
Cevap
5Cevap
Benim bi arkadaşım üç ayda 20 kilo verdi diyet ve günlük iki saat tempolu yürüyüş ile
Tek öğünle 3 ayda birazda sporla 30 dan fazla bile gider
Sağlıksız demeyelim ama verdiğin o 10 kiloyu tekrardan 20 kilo olarak alacağını ve hayatına 110 kilo olarak devam edeceğini söylemek durumundayım.
Yersen her türlü alırsın zaten
E yiyeceksin zaten bir süre sonra iraden kırılacak çünkü tek öğünle çok zor
Bence bir hafta 6 dan sonra bir şey yememeyi ve spor yapmayı dene daha hızlı ve sağlıklı kilo verirsin
Güzel fikir
Bence de hem kendini şoka sokmazsın yemek konusunda hem de daha düzenli bir yola girersin
Sana hem daha sağlıklı hemde daha eğlenceli bir yöntem söyleyeyim mi?
Evet
Bak tatlım yemek yemek insanların varoluşun da var. Sen bunu ne kadar çok istesen de hayatından çıkaramzsın. Ayrıca daha güzel yöntemler varken neden bunu sanki kendime yaptığın bir işkenceymiş gibi deneyimliyorsun ki? Yemeğini düzenli ye, öğün atlatmadan. Çok hızlı tüketmeden. Sonra spor salonlarına para akıtacağına veya sıkıcı spor hareketleri yapacağına. Bir kulaklık ve en sevdiğin enerji dolu müziklerle dans koreografilerini deneyimleyerek zayıflayabilirsin. Düşünsene hem içinde ki olumsuz duygularını atacaksın, hem enerji kazanmış olacaksın, hemde eğlenmiş ve kendine zaman ayırmış olacaksın.
Bunu dene inan bana istediğin gibi hem zayıf hemde fit bir görünüme sahip olacaksın.
tek öğün de az değil, eğer işe yararsa 3 ay değil 3 yıl sürdür derim
Ben 114 kiloyum. Sevgilim yok diye dertten kendimi yemeğe verdim. Günde 20 tane lahmacun yiyorum. Nolcak bu halim 🥺
3 kilo cok mide amaliyati ile belki
30 kilo mu? 😦
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?